Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fal!

Hasan_Acar

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta ben tatildeyken,2 gün arayla önce köpeğim kayboldu,sonra ise turgutlu da yaşayan dayım vefat etti.annemin memleketi turgutluya gittik.malum işte...eş dost baş sağlığı dilekleri filan derken,muhabbet benim köpeğe döndü...dayımın eşinin kardeşi,hem benim,hem de annemin çok üzgün olduğunu farkedip,bi fal bakayım deyip,arka odalardan birine çekildi.ve dediği laf aynen şuydu:"köpeği sarışın bi kız eve kapamış.2-3 gün içinde size ulaştıracak.".

Bugün saat 12 civarlarında,internete girmiş,paticik te gezmeye hazırlanırken telefonum çaldı ve veteriner hekimim bi pet shop ta şampanya rengi bi golden ın bulunduğunu söyledi.Tabii renkler filan uyunca koştuk hemen.bizi kızıl saçlı bi bayan karşıladı.köpeği ablasının bulduğunu 4-5 gün kadar evde barındırdıklarını fakat yöneticiyle papaz olduktan sonra tanıdık olan pet shop a emanet ettiklerini söyledi!ve o fal bugünden tam 3 gün önce bakıldı!bugün saat 21.30 civarlarında köpeği görsünler diye kızıl saçlı bayanın ablasıyla buluşacağım...eğer sarışınsa yengeme bir fal da kendime baktıracağım vallaha![signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız kadın direkt cinlerle baktığını söylüyor.cine de "ismail" diye hitap ediyor.hatta bi de şöyle bir olay var;şimdi ablam mezun olduktan sonra ünv.den istanbul a çalışmaya gitti,erkek arkadaşı da ankara da kaldı.bi sürü tripler olmuştu;yok ablam ayrılalım diyo,oğlan olmaz biraz bekle ben de oraya gelirim filan diyo...kadına ablam için de fal baktırdık "senin erkek arkadaşın seni çok seviyor ama siz sürekli kavga ediyorsunuz" dedi...yani 2 de 2![signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

fal filan boş iş. uğraşmayın. en fazla gazetedeki falımı okurum denk gelirsem "vay öyle mi, ay neler neler yapıcakmışım ben öyle" der geçerim. kafa yorulcak bi konu değil.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki:
please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Sosyal ağlarda paylaş

Heheh fal kadar zevkli bir şey yoktur :) Özellikle bir kadından hoşlanıyorsanız muhakkak ona kendi kahve falınızı baktırın, yorumlarından sizinle ilgili neler düşündüğünü anlayabilirsiniz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ilginç bi yanı da olayın,bu cin muhabbetini yengemin de kardeşi gibi gayet iyi derecede bilmesi.onun cinin adı da "kiko" idi.yalnız yengemin olayı biraz daha farklıydı.dilek sahibinin iki eline iki kibrit çöpü tutturur,kendisi de aynı şeyi yapar,karşıdakine bi dilek tutturur.başlardı sormaya "kiko,x in dileği kabul olacaksa çöpleri kapat" ya da "olmayacaksa kapat.".bu olayla tanıştığım zaman ben 4. sınıftaydım,ablam da fen lisesi sınavına girmişti.yengem "kiko,ayça fen lisesini kazanacaksa kapan" diyiverdi.çöp de kapandı...peki ablam kazandı mı...kazandı...ankara fen lisesine asilden girdi...[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

-İSMAİİİİİİL BANA Bİ KAYFE YAPSANA LAAAAAYN
-TABİ YENGE GELİO BEKLE... ulan karizma yapalım, fani dünyada ismimiz olsun diye cin halimizle şu kadının yanına geldik, sabah kahve yapıyoruz akşam elalemin köpeğini buluyoruz... hey allam... ORTA MI İSTİYOSUN YENGEEE?
-NEEE?
-ORTA MI LAN ORTA ŞEKER İŞTE BEEE![signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?

[Bu mesaj Antimodes52 tarafından 23 Ağustos 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insanoğlu doğa üstü olaylara inanmaya meğilli. Hani su tarlalarda halka izleri vardı bir ara...Uzay mekikleri inmiş falan...Sür manşet haberler...fotoraflar. Hepimiz biliyoruz.

Ama sonra anşlaşıldı ki, bu zevk adına, çiftçiler yapıyormuş. Dikkat "zevk" adına.

Kaç gazate yayımladı bunu ? küçük sütunlarda yer aldı.

Falcı sallıyor, hebeleye gireceksin. Tutmuyor, başka yere giriyor. Senin aklında "gireceğini" bildiği kalıyor. Yapma allah aşkına, sor bana 10 soru burda, bi fal açıyım sana. 1'i tutar kesin.[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben burda fala hayatımı bağlamış değilim ki...ben sadece tuttuğunu anlatıyorum...farkındaysanız,bunlar da öyle pek de sallama değil...ama gelip de size kardeşinin yengeme "ibrahim(dayım) 6 ay içinde ölecek,dikkat et" dediğini söylesem bu sallama olabilirdi;nitekim durmadan öksüren birine,içki sigara içen biri için bunu demek pek de zor değildir...valla isterse zevk için yapsın,ne için yaparsa yapsın,ordaki kuzenler artık korkularından yengemin yanına abdest alıp da gidiyorlar :)[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben burda fala hayatımı bağlamış değilim ki...ben sadece tuttuğunu anlatıyorum...farkındaysanız,bunlar da öyle pek de sallama değil...ama gelip de size kardeşinin yengeme "ibrahim(dayım) 6 ay içinde ölecek,dikkat et" dediğini söylesem bu sallama olabilirdi;nitekim durmadan öksüren birine,içki sigara içen biri için bunu demek pek de zor değildir...valla isterse zevk için yapsın,ne için yaparsa yapsın,ordaki kuzenler artık korkularından yengemin yanına abdest alıp da gidiyorlar :)[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

Faldanda falcıdanda nefret ediyorum. Geçen sene işlerin açılacak demişti şerefsiz bir falcı babam vefat etti :([signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

bnm ark gece yatarken dua edio gece rüyasında istediğini görüo ve 1 hafta içinde dileği oluo.. (3 kez oldu)
bazı insanlarda hem bilinçaltı hem altıncı his hem ileri görüşlülük hem de ıq birleşince böle olabilio (:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

bence fal=beyin gücü

yada öle bişi işte ne bilim[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

bazen doğru cıkıyor bazen yalan.Mesela size bi hikaye anlatıyım:şimdi benim bi arkadaşım var adam tarot falı bakıyor izmirde bi cafede çalışıyor.onu eskiden cem uzan batmadan önce onu istanbula çağırıp fal baktırmış çocukta buna sen batıcaksın devlet seninle uğraşıcak gibisinden şeyler sölemiş..sonrada başbakan olucaksın demiş :D oda buna 2,5 milyar vermiş :D ama şimdiki durumuna bakın.
fala inanma falsız kalma.[signature][hline]I see dead people
o 55 bin sosisliden biri
Fenerbahçe

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 23 Ağustos 2004 15:05 tarihinde demiş ki:
Heheh fal kadar zevkli bir şey yoktur :) Özellikle bir kadından hoşlanıyorsanız muhakkak ona kendi kahve falınızı baktırın, yorumlarından sizinle ilgili neler düşündüğünü anlayabilirsiniz :)

şurda bir fedaykin mi çıktı şu işi bilen yahu :)
Doğru söylüyor, daha geçen gün birine baktırdım fal, kız kendi ağzı ile resmen ilan etti bazı şeyleri hehe

Ayrıca kızlara fal bakma ayağıda işe yarar, bir ara formdaydım bakıp tutturuyordum veya artık psişik güçler mi üsturuplu sallatıyordu ne bayağı çıkarıyordum şimdi formsuzum az bakıyorum :p

Alıyorsun fincanı akşam sakin bir köşeye çekiliyorsun, eğer kızdan hoşlanıyorsan çok rahat bağlantı kurabilirsin filan falan[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben fala inanmıodum taki çanakkaleye taşınana kadar bruada şermin diye bir kadın avr annemin kocasından ayrılan bir arkadaşına fal baktırcaz kadın direk başladı kocanın adı m ile başlıo (adamına dı emrtti) iki kızın var büyük olan kızıl saclı(dogru) baktırdıgımızda aralık tı ekim 29 da kocan arıycak dedi çıktı sorna sana tekrar evlenme teklif edecek dedi gelcek ocakta çıktı yani kadın oyle bi bilioki artık fala inanıorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...