Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Yıllardır sorunsuz çalışan Ex.Hd.'im 2 gündür cortladı. Daha doğrusu durum şöyle. Normalde usb kablo ile PCye bağladığımda sorunsuz olarak hemen tanırdı. Fakat 2 gündür tanımıyor ve buna neden olarak device IDyi goremiyorum gibi bi bahane uyduruyor ve driver installation failed oluyor windows7'de. Bunun tamiri varmıdır veya daha doğrusu hardware bozulmasımıdır acaba? Tavsiye lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Disk'i sadece USB'den mi bagliyorsun yoksa harici guc saglayan bir adaptoru var mi ? Adaptorlu modellerin hepsinde benzer sekilde yasadigim sorunlarin kaynagi disk'in kendi degil, kutunun kendisi idi. Bir sekilde elektrik gel gitlerinden patladi hepsi. Disk'i cikarabiliyorsan cikarip direkt makinaya ya da baska bir kutuya takip deneyebilirsin. Cikaramiyorsan ubuntu gibi bir linux dagitiminin live cd'si ile acip kontrol etmek cozum olabilir. Zira vindoz altinda sorun ne adam akilli anlayamiyorsun ama linux'un log'lari bu konuda epeyce bilgi verebiliyor. Bir de guzel tool'lari var fix icin yine yardimci olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ben de diski çıkarıp kasaya takıp dene dicektim. Yalnız garanti falan geçmemişse dikkatli ol, ben bi ay sabretsem garantiye verebileceğim bozuk ext.hdd'mi kullanmaya mahkum ettim kendimi akljsfaklşssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Diski çıkarıp kasaya takma kısmını biraz daha aydınlatın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bildiğin içinde normal hdd var abi kutudan çıkarıp normal hdd bağlar gibi bağlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Evet kutu sadece sabitliyo ext. hdd'leri. Kabloları bağladığın yer ufak bi devre sadece. Ön tarafında USB kablo girişleri var, arkada da SATA. HDD'nin kendi girişleri oraya giriyo da öyle çalışıyo disk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yalnız şey diyim, ethernetten mi bağlıydı? ya da cihazda ethernet falan var mı? çünkü ethernetli olanlar genelde içinde linux barındırıyor, ve abuk raid arrayleri ve linux formatlarında oluyolar. ööle bodoslama taksan da windowsta kullanamayabilirsin; sağlıklı bi şekilde verileri görmek için linuxa ihtiyacın var. Ha, ama USB, e-sata falansa dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar