yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Gom Tv çok takılıyor. Stream var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hellionlar soykırım yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 anlamadım nedne rodan girmeye calıstıki boxer tankları mutalara bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 "SO MANY BANELINGS" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Şu ikii. 4-0 bitecek bu seri. Aslanımsın nestea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 http://www.livestream.com/fixnstreamingdastuff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yok abi, zerg oyunu hiç eğlendirmiyo ilginc gelmiyo. dan dun oynuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 base de kalmak istemedi konteyn olmamalıyım saldırayım diye düşündü kapıya kadar dolaşınca da base trade olacak şurdan gireyim dedi direk beynini okudum. ama 3 base 70 drone zerg kalp kırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ne olucak bu TErranın hali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Zerg nerf seziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Oymanq said: Şu ikii. 4-0 bitecek bu seri. Aslanımsın nestea. seni bw kardeşliğinden atıyorum. intotherainbow gibi amelelere böyle prim vermene de şaşırdım açıkçası. nony ayarında bi toss lazım bu çocuğa havasını söndürmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tvt oynamaktan tvz unutmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kral alıcak şimdiki oyunu orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bisu-Jeadong-July-Flash mlash nerede bu adamlar ? Gelsinlerde oyunu geliştirsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 huun said: Oymanq said: Şu ikii. 4-0 bitecek bu seri. Aslanımsın nestea. seni bw kardeşliğinden atıyorum. intotherainbow gibi amelelere böyle prim vermene de şaşırdım açıkçası. nony ayarında bi toss lazım bu çocuğa havasını söndürmek için. Ben boxerlar hegomanyasına karşıyım hun. Yeter arkadaş boxer foxer zoxer loxer bu adamın fan boy prolarının arkası kesilmez adamın kökünü kurutmak lazım. Ver bi nestea ordan içim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Soimyr said: Zerg nerf seziyorum :) 5 ay Terran nerf sezdik anca geldi, beklemen gerek biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 terrandan ne kadar nefret etsemde, raxın depot zorunlulugu kadar sacma birşey yok.. adam elini kolunu sallaya sallaya 3. hatchi atıyor hiç umrunda degil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 peki size bir soru? demin ki oyunda herşey boxer'ın istediği gibi gitse ve bir base kapatsaydı, buna rağmen gazsıziçecek broodlord çıkartmayı başarsaydı oyun nasıl gelişirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 broodlorda gerek varmıydı sence huun roach bu haldeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hive'ı yıkmış oldugundan boxer direk banshee cloak researchlerdi yeni lairden önce bildim mi kaç puan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Gerek yoktu gerçekten Broodlord falan. Hatta tehlikeli olabilir broodlorda çıkmak. Slayers_Boxer adamı sürekli yokluyor, roach-muta yerine corrupter bastığın an oyun bitebilir. Slayers Boxer gibi adamlar yenilsin istemiyoruz çünkü saygımız var adamlara, çok maçını izledik adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hele şükür patlıyo nestea siftah geldi boxer agadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 çok komik oldu lan haha base'i nasıl koruyacak şimdi boxer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 agzımıza soktu lafı : ))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ah be boxer, yukardaki brx'ları yokuşu daraltmak için kullanmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar