Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Open Season 2 Yarı Finaller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
base de kalmak istemedi konteyn olmamalıyım saldırayım diye düşündü kapıya kadar dolaşınca da base trade olacak şurdan gireyim dedi direk beynini okudum. ama 3 base 70 drone zerg kalp kırıyor
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

Şu ikii. 4-0 bitecek bu seri. Aslanımsın nestea.

seni bw kardeşliğinden atıyorum. intotherainbow gibi amelelere böyle prim vermene de şaşırdım açıkçası. nony ayarında bi toss lazım bu çocuğa havasını söndürmek için.
Mesaj tarihi:
huun said:

Oymanq said:

Şu ikii. 4-0 bitecek bu seri. Aslanımsın nestea.

seni bw kardeşliğinden atıyorum. intotherainbow gibi amelelere böyle prim vermene de şaşırdım açıkçası. nony ayarında bi toss lazım bu çocuğa havasını söndürmek için.

Ben boxerlar hegomanyasına karşıyım hun. Yeter arkadaş boxer foxer zoxer loxer bu adamın fan boy prolarının arkası kesilmez adamın kökünü kurutmak lazım. Ver bi nestea ordan içim yandı.
Mesaj tarihi:
peki size bir soru? demin ki oyunda herşey boxer'ın istediği gibi gitse ve bir base kapatsaydı, buna rağmen gazsıziçecek broodlord çıkartmayı başarsaydı oyun nasıl gelişirdi?
Mesaj tarihi:
Gerek yoktu gerçekten Broodlord falan. Hatta tehlikeli olabilir broodlorda çıkmak. Slayers_Boxer adamı sürekli yokluyor, roach-muta yerine corrupter bastığın an oyun bitebilir. Slayers Boxer gibi adamlar yenilsin istemiyoruz çünkü saygımız var adamlara, çok maçını izledik adamların.
  • Yeni Oluştur...