Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yenildin madem rezil etme kendini be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ilk 3 oyunu kaçırdım lanet olsun nası varmıydı über bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Regalya said: ilk 3 oyunu kaçırdım lanet olsun nası varmıydı über bişiler Vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oyunların özeti MARINES MARINES EVERYWHERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Primelere katılsın bu sonrada IDsini MarinePrime yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 üçünçü maçta herhalde zaten kazanacağım gas toplamadan da kazanabilir miyim diye düşündü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Regalya said: Primelere katılsın bu sonrada IDsini MarinePrime yapsın :D Zaten prime de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 boxer x foxer macı bekliyorum. mac boyu 1 scv 3 marine takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bi 5 10 gün early expand mass marine görcez heralde, hellion microsu kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 l0ll said: Zaten prime de Demekki o yüzden dedi geçengün "primenin koçu sakinleştirdi beni" diye ulan diyorum ne laka bunların koçu bu çocukla :) Dipnot: Benim mesajların neden kayboluyor anlamadım arkadaş Huun maytapmı geçiyon len? yoksa choromenin bokluğumu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bence foxer iyiydi fakat intotherain çok kötüydü. Çok ısrarcı ve aynı tarz oynadı. Foxerın iflahını keser Slayers Boxer tabi çıkarsa finale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Biraz da magazin. E-sportsun en dev ismi boxer, takıma makıma girmeden etmeden, kendi ismine kişisel sponsorluk aldı. Kore piyasasına yeni giriş yapan Intel (bunu acıkcaıs anlamadım, bütün kore amdmi kullnıyodu?) Boxer'a 200 milyon yon ile sponsor olmus (178 bin dolar ediyomus). üstüne takım için 300 milyon yon bütce ayırmışlar. bu takım boxerın kurucağı bir takımmı Intelin kuracağı bir takımmı belli değil su anda pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kurusnlar abi işte intel die boxer, fruitdealer, foxer, cuce falan bu 4 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sey o takıma yakısmamıs abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 fruitdealer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 intel olduğu kesin değildi sanki, kore piyasasına yeni girmiş multinational "I" diye bi şirket diyodu da inteldir heralde. imparator için az bile o sponsorluk. o değil de BİRİ VOD LİNKİ VERSİN BANA YA PLX. edit: oyman'ın bulduğu sitede varmış sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 BaaL said: barakadan jim raynor basıyor herif ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 30 dakka kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Cuce said: Boxer'a 200 milyon yon won olacaktı o. olur ya buradan ilk kez öğrenenlerin aklında yanlış kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yon japonca 4 demek, 200 milyonyon = "800milyon alsın" demek istemiş cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Lütfen Slayers_Boxer alsın parayı. Yoksa Zerge nerf gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 taiwanli birinin streaminden izliyorum herif kafamı .ikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Koçumbe nestea'ye bak icetea gibi içti boxerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 boxer garibim hala alışamamış scII gerçeklerine. zannediyor ki 3'er ünite yaparım sonrasını yeteneklerime bırakırım. halbuki baneling gerçeği var ortada. ona göre oynaması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar