Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DotA 2 Icefrog Q&A

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hon'a yaptıkları gibi saçma sapan modlar yapmasınlar kafi. yok tower range indicator , last hit vs. vs. Resmen oyundan soğutuyor. Yapcaklarsada add-onsuz, modsuz oyun tipi de koysunlar tadından yenmez
Mesaj tarihi:
Çoğu hero aynı Dota'daki gibide az hero var Hon'da. Birde ben alıştımda diğer arakdaşlar hiç oynamadı. Çok karışık hero nerde creep nerde arkadan kim ne vuruyor çözemiyorum diyorlar Dota'ya göre. Dota başka böyle bişey yapmak için çok geç kaldılar. Bir an önce yapsınlar Hon'u bırakalım :D
Mesaj tarihi:
Valla ben ilk hon oynamaya başladığımda team combat olunca klavyeyi mouseu atıp arkama yaslayıp izliyodum. İmkansız heronun nerede olduğunu görmen ama 1 hafta içinde falan alışıyor gözlerin. Bir de c spamlersen combatta daha yararlı sfds.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

cok useniyorum abi butun 2345325 heroyu skilli ve itemi bastan ogrenmeye. o yuzden hala dota atıyorum

herolar hep aynı ki. skiller bile aynı. itemler bile çok benzer. zorluk çekmezsin ama dotadaki o solid combat yok. yani daha bi arcade tarzı hon.
Mesaj tarihi:
Hon'a kaymak için milyon tane sebep var. En basidi oyundan düştüğünde reconnect olabiliyorsun ki en kral özellik bu. Dota 2'de böyle olursa herkes tekrar Dota'ya kayar diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

e niye herkes hona kaydı ki ozaman?

Abi ben denge olayına pek inanmıyorum rasmonun dediği. Dota hondan daha fazla tek kişinin carryleyebildiği bir oyundu, late gamede kasamayan adam çıksa bile carry kasmışsa, mortred falan mesela, hiç başkasına ihtiyaç duymadan 5 kişinin arasına girip full hp çıkabilirdi. Hon daha teamplaye dayalı bir oyun, tek kişi kasmış olsa bile takımın diğer elemanları etki edemiyorlarsa o adamın kasmasının bir anlamı kalmıyor, yiyip bitiriveriyor karşı takım.

Bi de hon daha dinamik dotaya göre.
Mesaj tarihi:
Kaan'nın söylediği çok doğru. Ama bence Dota 2'de ona dikkat ederler. Bu arada nedir bu Dota 2 tam olarak :) Ne zaman çıkıyor bir tarih varmı? Yoksa söylentimi nedir olay?
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

synthesizer said:

e niye herkes hona kaydı ki ozaman?

ui olayı tamamen.

Alakası yok ui ile. Matchmakingi olsun, stat sistemi olsun, grafikleri olsun hadi bunlar bir yana reconnection var, leaver protection var. Biz açıkçası dotayı nasıl oynadığımıza anlam veremedik hondan sonra, canı sıkılanın quitlediği bir oyun yani.
Mesaj tarihi:
ya ui derken genel game featuresu da kastettim. tabi ki çok büyük etken saydıkların.

zaten hon'un yükseliş sebebi o, stand alone executable. wc için ne düzgün server oluşumları oldu, ne de düzgün public ortamlar. benim dota kariyerim Landa 5.84 tür. sonrasında wepla falan oyundan soğutuyor tabi. bi ara garena iyiydi, sonra public maçlar çekilmez oldu yine.

HoN'u kötülemek değil niyetim de anlatmak istediğim zevk almak için oynandığı zaman Dota'nın mekanikleri çok daha solid. mirananın arrowuyla herifin kastığı iteme göre ms ini kestirip kill almak gibi bi olay yok Honda. hero dengesi olarak da dediğin doğru dotada late game bi str agi herosu nerdeyse well of lifeı sololuyor fakat kastırmıycaksın işte bu kadar basit :D
Mesaj tarihi:
evet ya disconnect olayı ölümcül bi hata.
gerçi simdi playdota.eu botu biraz daha kontrol altına aldı olayı, ladder sistemi fln var, millet o yuzden cıkmaktan cekiniyo biraz da olsa, herkes ondan oyun kurunca global bi BL oluyo felan
  • Yeni Oluştur...