Pallando Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Chrome'un adres çubuğuna tıklayınca alta doğru en çok kullandığım web siteleri listeniyor mu? Eklenti felan mı lazım? Çok sinir oldum bu duruma bir yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yerimleri mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sagda anahtar varya ona bas -> araclar -> en ustdeki zimbirti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ya kromda firefox ve iede olan search bar yok yalnız o çok büyük kolaylık. bi eklenti var onla yapılabiliyor ama o da çok dandik bi ton hatası var falan kullanışsız baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 adres cibina yaz orada ara cikior hemen,ilk aramansa o kelime ile ilgili enter`a basarsan arior.``arama da yapilan bir sozcuk veya kelime veya site adresini daha once tiklattiysan onunla ilgili sayfayi aciyor senin yoneldigin`` off ne diom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 iyi de ben googleda aramak istemiyorum ki wikipediada ekşisözlükte aramak istiyorum. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sozluk yaz, ilk sonuc sozluk.sourtimes.org ise tab'a bas, arama kriterini yaz, enter'a bas, eksisozlukte arama yapmis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 site:aramakistediğinyer.com aranacak şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Yer imleri değil arkadaşlar web sitesini yazdığımız yerin sağında aşağıya doğru tuş olur ya basınca alta doğru sıralanır siteler ondan istiyorum hatta çektim resmini yıldızın yanındaki gibi tuş yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 tuş yok da kendisi çıkıyor direk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 PrudenT said: tuş yok da kendisi çıkıyor direk zaten yok ya nasıl kendi çıkıyor bende çıkmıyor öyle bir şey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mum_Chamber said: sozluk yaz, ilk sonuc sozluk.sourtimes.org ise tab'a bas, arama kriterini yaz, enter'a bas, eksisozlukte arama yapmis olursun.hmm bunu bilmiyordum. da yine çok kasıntı ya türkçealtyazıdan arama yapmak için iki saat türkçealtyazı yazıp taba basmak gerekiyor ki ben uzaktan mousela bilgisayarı kontrol ederken klavye kullanmayacak kadar üşengecim ffteki searchbar süperdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 keyword ekle, ta adsf yazinca turkcealtyazi.com'da asdf kelimesini arasin. eger eski aliskanligini degistirmeye raziysan tek bar cok daha kullanisli birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oyle arama icin sonuna kadar yazmaniza gerek kalmiyor, arama aliskanliklariniza gore mesela so -tab yaptiginizda direk sozluk.sourtimes ici arama, veya se-tab yaptiginizda seslisozluk aramasi yapabilir hale geliyor. Ben su ana kadar tekledigini gormedim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 haa iyiymiş o keyword olayı ya, akşam oturup bi düzenliyim onları ben. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 operadan çalıp çalıp yapmışlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ben ilk onu keşfetmiştim chrome'da ehuhae çünkü ffdeki gibi search bar olmayınca ekşidir seslisözlüktür nası uğraşcam falan diye düşünüyodum. eklemiştim ff nin arama motorlarına tık tık arıyodum. ama bu daha pratik direk "s cocaine" yazıyorum seslisözlükte arıyor falan =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar