Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome Adres Çubuğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chrome'un adres çubuğuna tıklayınca alta doğru en çok kullandığım web siteleri listeniyor mu? Eklenti felan mı lazım? Çok sinir oldum bu duruma bir yardım lütfen.
Mesaj tarihi:
ya kromda firefox ve iede olan search bar yok yalnız o çok büyük kolaylık. bi eklenti var onla yapılabiliyor ama o da çok dandik bi ton hatası var falan kullanışsız baya.
Mesaj tarihi:
adres cibina yaz

orada ara cikior hemen,ilk aramansa o kelime ile ilgili enter`a basarsan arior.``arama da yapilan bir sozcuk veya kelime veya site adresini daha once tiklattiysan onunla ilgili sayfayi aciyor senin yoneldigin``

off ne diom ben
Mesaj tarihi:

Yer imleri değil arkadaşlar web sitesini yazdığımız yerin sağında aşağıya doğru tuş olur ya basınca alta doğru sıralanır siteler ondan istiyorum hatta çektim resmini yıldızın yanındaki gibi tuş yokmu ?

Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

sozluk yaz, ilk sonuc sozluk.sourtimes.org ise tab'a bas, arama kriterini yaz, enter'a bas, eksisozlukte arama yapmis olursun.
hmm bunu bilmiyordum.

da yine çok kasıntı ya türkçealtyazıdan arama yapmak için iki saat türkçealtyazı yazıp taba basmak gerekiyor ki ben uzaktan mousela bilgisayarı kontrol ederken klavye kullanmayacak kadar üşengecim ffteki searchbar süperdi valla.
Mesaj tarihi:
oyle arama icin sonuna kadar yazmaniza gerek kalmiyor, arama aliskanliklariniza gore mesela so -tab yaptiginizda direk sozluk.sourtimes ici arama, veya se-tab yaptiginizda seslisozluk aramasi yapabilir hale geliyor. Ben su ana kadar tekledigini gormedim sahsen.
Mesaj tarihi:
ben ilk onu keşfetmiştim chrome'da ehuhae çünkü ffdeki gibi search bar olmayınca ekşidir seslisözlüktür nası uğraşcam falan diye düşünüyodum. eklemiştim ff nin arama motorlarına tık tık arıyodum. ama bu daha pratik direk "s cocaine" yazıyorum seslisözlükte arıyor falan =d
  • Yeni Oluştur...