Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Rize

screamer

Öne çıkan mesajlar

fatih anca sahada unuttuğu guccilerini almaya gelir

benim bu GS den umudum var tıp kı o UEFA kupası sonrasında dağılan GS ye olan umudum gibi (ki şampiyon olmuştuk)

ayrıca necati kötü oyuncu demedim ama adam odun işte oduun tıpkı kralın şaban olması gibi...

biri şaban biri odun ama bir şekilde gol atıyor adamlar... sonuucnda adamlar görevlerini yerine getiriyorlar iş görüyorlar önemli olan o... bakın totiye.. adam iyi oyuncu ama gerizekalı mesela :) yapacak bir şeyimiz yok[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zaman sonra(ki en son asy kapanmadan önceki son maça gitmiştim) gs mi canlı gördüm..mükemmeldi atosfer belli bölümlerde ama o kadar seyircide daha fazlasını beklerdim..düşünün amiolar önden b,iz ortadan başlamasak kimsenin tezahürat yapacağı yok (yeni açık sol köşe hemen yan..)

oyuna gelirsek ayhan,baliç,cihan olmazsa bu takım adam olur...Özellikle de ayhan..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

ortada biraz ergünü kesip volkan filan onları oynatırsa iyi olur
volkan girdi ortasaha kendine geldi
concecao hala vasat, baliç haftaya daha da iyi oynarsa o zaman hem gs hem kendisi için iyi olur. Güzel hareketler yaptı maçta.

Bu sene ki en büyük kazancımız, song + tomas, onlar sayesinde aptal goller yeyip madara olmuyoruz geçen sene ki gibi...

Hagi için orta bir yol yok, ya deli gibi çoşacak gs yada deli bir sıçış olacak,
bakacağız hangisi olacağına...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 22 Ağustos 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
güsel oldu 2-1 aldık 6 puandayıs ehe :P
en azından hagi için sevindim yani
birde tribünlerde hagi ye tezahürat yaptılar baya buda yönetime iyi bi baskı olmuştur nah gönderirler :p

Fenerbahçe maçına kadar kalmasında sakınca yok :)[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...