screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ali Lukunku gitti bu geldi ikisi arasında ne kadar fark var ikiside en iyisinden odun[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 23 Ağustos 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bu gs hiçbir iş yapmaz... ilk 4 e bile gireceğini sanmıyorum İlk yarının sonuna doğru hagiyi şutlarlar[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yaw zaten niye getirdiler Hagi nin kariyerinde başarı var mı umut bile vaat etmiyor ku hödük[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 necati iyi adam bence. zamanında beşiktaşa gelmesini çok istemiştim.[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Evet o adam Adanaspor da çok başarılıydı bence hiç de odun filan değil iş yapar..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hagi gitmicek gibi geliyor.ama mezarcı getirebilir birini sağı solu belli olmaz onun :D[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hagı gıderse kım gelıcek bu paraya bu kdar hırslı?[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 +1[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 popescu yu getirirler =) yada fatih terim[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fatih anca sahada unuttuğu guccilerini almaya gelir benim bu GS den umudum var tıp kı o UEFA kupası sonrasında dağılan GS ye olan umudum gibi (ki şampiyon olmuştuk) ayrıca necati kötü oyuncu demedim ama adam odun işte oduun tıpkı kralın şaban olması gibi... biri şaban biri odun ama bir şekilde gol atıyor adamlar... sonuucnda adamlar görevlerini yerine getiriyorlar iş görüyorlar önemli olan o... bakın totiye.. adam iyi oyuncu ama gerizekalı mesela :) yapacak bir şeyimiz yok[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 zauhuzhahuzah süpersin babacum[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 gs da 10 yıl önce hakan-arif forvetteydi hala hakan-arif forvette =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 BUda güzel bu arada Necati Oyun kurucu olmaz ama dingil Hagi ondan oyun kurucu yapmaya çalışıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hagi.yle çok dertlisin galiba.hödükler dingiller havada uçuyor.çok gereksiz laflar ediyorsun.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 uzun zaman sonra(ki en son asy kapanmadan önceki son maça gitmiştim) gs mi canlı gördüm..mükemmeldi atosfer belli bölümlerde ama o kadar seyircide daha fazlasını beklerdim..düşünün amiolar önden b,iz ortadan başlamasak kimsenin tezahürat yapacağı yok (yeni açık sol köşe hemen yan..) oyuna gelirsek ayhan,baliç,cihan olmazsa bu takım adam olur...Özellikle de ayhan..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ben bu takıma Hagi nin bir şey verebilceğine inan mıyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 budur ya Gs bu ıste devamını dıllıyorum=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu arada baliçe laf yok.. adam oynadığı son iki maçtır kıçını yırtıyor ve takdirimi kazanıyor umarım sene sonuna kadar böyle gider[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Adamın çocuğu oldu kendine geldi vallahi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ortada biraz ergünü kesip volkan filan onları oynatırsa iyi olur volkan girdi ortasaha kendine geldi concecao hala vasat, baliç haftaya daha da iyi oynarsa o zaman hem gs hem kendisi için iyi olur. Güzel hareketler yaptı maçta. Bu sene ki en büyük kazancımız, song + tomas, onlar sayesinde aptal goller yeyip madara olmuyoruz geçen sene ki gibi... Hagi için orta bir yol yok, ya deli gibi çoşacak gs yada deli bir sıçış olacak, bakacağız hangisi olacağına...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: DynamicK, 22 Ağustos 2004 20:59 tarihinde demiş ki: güsel oldu 2-1 aldık 6 puandayıs ehe :P en azından hagi için sevindim yani birde tribünlerde hagi ye tezahürat yaptılar baya buda yönetime iyi bi baskı olmuştur nah gönderirler :p Fenerbahçe maçına kadar kalmasında sakınca yok :)[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar