Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salih Memecan İstifa Eder mi?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

karikatürün içeriği konusunda rahatsızlığım yok. ulaşmak istediğimiz özgürlük seviyesini düşününce bu karikatürün içeriğinin lafı bile edilmez. Sorun Salih Memecan'ın iktidar yalakalığı. Adam bildiğin yalakalık yapmak için çiziyor. Bugün CHP başa gelse bir anda kemalist falan olacak. MHP gelse CcC takılacak. öyle karaktersiz bir adam. Memecan'a karikatürist, mizahçı denmesi gerçek mizahçılar için bir hakaret olsa gerek.

ayrıca

http://www.superpoligon.com/img/news/leman_salih.memecan.kapak.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

atv yi Calık Grubu satın aldı. Calık grubunun genel müdürü basbakanın damadı. (Berat Albayrak)

Hatta bi de sey var.

Calık grubuna 500 milyon dolarlık boru hattı "ihalesiz" verildi. Bizimki de bir hafta sonra Calık grubuna genel müdür yapıldı. (Oldukca genc bir yasta)

Ha bi de,

Basbakanın oglunun bu yasta 13 şirkette CEO oldugunu da biliyorsunuzdur?

Red said:

çok şaşırdım.atv gibi başbakanla alakası olmayna bir kanalın böyle birşey yapmasına
Sosyal ağlarda paylaş

Salih Memecan'ın eşi galiba akp milletvekili galiba, ondan her karikatürü yalakalık düzeyinde hakkaten. Küçükken severdim bizimcity'i de artık iğrenç buluyorum ya. Ne komiklik var, ne bişey.
İstifa olayındaysa sanırım oktay ekşi'den gaz alınıp söylenmiş galiba biraz da anasını satmakla, dansöz demek arasında baya fark var ya :D İstifa etcekse çok boktan bi karikatürcü olduğu için etsin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

biri penguen falan demiş de bence gazete (veya televizyon haberleri gibi medya araçları işte) ile mizah dergisi arasında da fark olmalı. mesela yeni şafak gazetesi eleştiri ile fanatiklik ve trollüğün arasındaki farkı açıkça ortaya koyan bir gazete. bence gazetelerin belirli bir ideolojisi olsa bile bu kadar fanatik ve troll yazılar,karikatürler vs barındırmamalı.

bir de tabi memecanın küçüklüğümüzden beri izliyoruz televizyonda haberlerden sonra karikatürlerini falan. bu kadar aşırı hükümet yanlısı karikatürleri son 4-5 senedir ortaya çıktı herhalde bu da garip geliyor insana.

ha ek olarak da başta recep tayyip gibi bir başbakan varken kemal kılıçdaroğluna ağzıbozuk demek düpedüz yalakalık bence o da ayrı bir mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

ama sanırım burdaki ortak rahatsızlık noktası penguende yer yer akpyi yer yer chpyi eleştiren karikatürler var ama salih memecan son zamanlarda koyduğu karikatürlerle yalakalık sınırına gidiyor bunun çözümlemesini de az önce verdim. tayyip erdoğan'ın ettiği onca lafı bir kere eleştirmemiş adamın çıkıp kemal kılıçdaroğluna böyle bir şey demesi bariz trollük
Sosyal ağlarda paylaş

biz ama bizi rahatsız eden durumu yazdık herkesi eleştiren bir insan veya karikatür grubuna eyvallah ama yersiz ve yalakalık seviyesinde karikatürler çirkin. o karikatürün de neden yersiz ve yalakalık olduğunu yazdım zaten. penguende de mesela o siper olayında rte'nin (ya da imelih de olabilir) ve kemal kılıçdaroğlunun çocukça davranışlarını karikatür yapmışlardı ona laf eden olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...