Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 .zul açamıyor opera bilemiyorum ne uzantısı ama açamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 xml ile ilgili bi şey gibi hatırlıyorum zul ama bilemicem dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sipeyskeyk said: sadece ilk sayfayı okudum da IE kullanan var mı hala ya? IE kullanmasak nası daha iyi bi browser indirebiliriz ki? http://www.facebook.com/#!/pages/InternetExplorer-The-number-one-browser-for-downloading-a-better-browser/149347938439546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 goldbären said: var olan şeyi niye kaldırmışlar, yuhne kalkması yahu? adres bar'ın üstünde(kapat simge durumuna düşür vs'nin yanında) çöp tenekesi var. ona bas aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Valla şimdi bizim sitenin(joygame) istatistiklere baktım milyonlarca giriş var bunda ve oyun oynayan kullanıcıların çok çokkkk büyük bir yüzdesi internet explorer kullanıyor. :( Tarayıcı oyunu geliştiren bir firma için zor bir veri neler çekiyoruz neler :( Yinede illa uyduracan internet explorara yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar