Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 .zul açamıyor opera bilemiyorum ne uzantısı ama açamıyor
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 xml ile ilgili bi şey gibi hatırlıyorum zul ama bilemicem dsf
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sipeyskeyk said: sadece ilk sayfayı okudum da IE kullanan var mı hala ya? IE kullanmasak nası daha iyi bi browser indirebiliriz ki? http://www.facebook.com/#!/pages/InternetExplorer-The-number-one-browser-for-downloading-a-better-browser/149347938439546
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 goldbären said: var olan şeyi niye kaldırmışlar, yuhne kalkması yahu? adres bar'ın üstünde(kapat simge durumuna düşür vs'nin yanında) çöp tenekesi var. ona bas aç
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Valla şimdi bizim sitenin(joygame) istatistiklere baktım milyonlarca giriş var bunda ve oyun oynayan kullanıcıların çok çokkkk büyük bir yüzdesi internet explorer kullanıyor. :( Tarayıcı oyunu geliştiren bir firma için zor bir veri neler çekiyoruz neler :( Yinede illa uyduracan internet explorara yapacak bir şey yok.
Öne çıkan mesajlar