Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı Yayında Ot İÇTİ

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

@prodigy
İşte demek istediğim noktaya değinmişsin.Benim kastettiğim hayattan zevk alınması için,veya normalde beğenmeyeceğin müziği beğenmek için birşeylere bağımlı olmaktır mallık olan..Yani mallık lafını kendinize söylenmiş hakaret olarak algılamayın.O yukarıda verilen cevapta geçti diye devam ettirdim,yoksa gereksiz veya saçma buluyorum diyebilirdim..Mesela sigarayıda saçma buluyorum ve içenlere söylüyorum,benim için hayatta belli şeylere bağlı olmak mantıklı gelmiyor..
1-2 kere denemiştir vs,bunlara birşey diyemem,ben daha çok bu tarz şeylere bağımlı olmayı kastettim.Hayata farklı bakmak için ot mu kullanmak gerekiyor onu anlamadım...
Düzenli ot içen insanlar biliyorum ve yurt dışında yaşıyorum onu belirtiyim,birçoğu hayatta çok şeyi sallamayan,parasını zamanını ota harcayan,bana göre bilinçsiz yaşayan insanlar..Bence üzücü bir durum bu...Bana yanlış geliyor,ama yukarıda belirttiğim gibi dünyada bunlara da ihtiyaç var,o yüzden tamamen kaldırılmalı vs gibi birşey demedim...Ne demişim,yasaklamak çözüm değil çünkü bazı insanların bu tarz zihni bastıracak şeylere ihtiyacı var demişim...Kendi fikrimi söyledim,kimsenin buna ihtiyacı yok bence dedim..Mesela sigara da böyle..Birçok insan niye içtiğinin farkında bile değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

@prodigy
İşte demek istediğim noktaya değinmişsin.Benim kastettiğim hayattan zevk alınması için,veya normalde beğenmeyeceğin müziği beğenmek için birşeylere bağımlı olmaktır mallık olan..Yani mallık lafını kendinize söylenmiş hakaret olarak algılamayın.O yukarıda verilen cevapta geçti diye devam ettirdim,yoksa gereksiz veya saçma buluyorum diyebilirdim..Mesela sigarayıda saçma buluyorum ve içenlere söylüyorum,benim için hayatta belli şeylere bağlı olmak mantıklı gelmiyor..
1-2 kere denemiştir vs,bunlara birşey diyemem,ben daha çok bu tarz şeylere bağımlı olmayı kastettim.Hayata farklı bakmak için ot mu kullanmak gerekiyor onu anlamadım...
Düzenli ot içen insanlar biliyorum ve yurt dışında yaşıyorum onu belirtiyim,birçoğu hayatta çok şeyi sallamayan,parasını zamanını ota harcayan,bana göre bilinçsiz yaşayan insanlar..Bence üzücü bir durum bu...Bana yanlış geliyor,ama yukarıda belirttiğim gibi dünyada bunlara da ihtiyaç var,o yüzden tamamen kaldırılmalı vs gibi birşey demedim...Ne demişim,yasaklamak çözüm değil çünkü bazı insanların bu tarz zihni bastıracak şeylere ihtiyacı var demişim...Kendi fikrimi söyledim,kimsenin buna ihtiyacı yok bence dedim..Mesela sigara da böyle..Birçok insan niye içtiğinin farkında bile değil...

Sevmedigin biseyden zevk almak gibi dusunme sevdigin seyden daha cok zevk almak gibi dusun.Bagimli olmak zorudna diilsin ki buna.Gece eglenmeye cikicak insanlarin %90 i alkol aliyo neden ? eglenmek icin.esrarida ayni onun gibi dusun.Adam 2 hafta icmez cok sevdigi bi konsere gidicek icer gider x5 eglenir..1 ay sora baska bi olayda yine icer gibi.Sonucta bagimlilik diyosan herseye bagimli olursun.Esrarin tibbi olarak kanitlanmis bi bagimliligi yok yani psikolojik.e sen psikolojik olarak 123424 seye baglanip kendine zarar verebilirsin(ailene cok baglisindir kiz arkadasina baglisindir ne biliyim calismaya bagimlisindir)
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Artık otu falan savunmayın.Tercihinizdir ama övünmeyin de.Bitirin artık o olayı bence.İçiyorsanız için ama HAHA ota kötü kaka dedi salaksın sen demeyin de.Yani bu olayda otun kötü birşey olmadığını kanıtlama çabası olmamalı.

ben hiç bişey kullanmıyorum. sigara ot vs..
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

sacmaladigin seylere verilicek cevap olmadigi icin o, ya da verilen ceavplari kabul etmiyosun.

Okunanlardan çıkarılan anlam da kişiden kişiye değişiyor tabi. Yazılanları anlamayan ve tek çözüm olarak aynı lafları uzun uzun açıklamalarla tekrar ettirip sonunda anlayabilince cevap veremeyen çok adam var.

Cevap kabul etme ya da etmeme gibi bir olay olması için de soru sormuş olmam lazım. Din başlığında soru sorduğumu pek hatırlamıyorum. Dolayısıyla kabul etme ya da etmeme gibi bi durum var denilemez, herkesin kendi hayatı ve kendi beyni. :)

Bak ne güzel adım adım açıklıyorum anlayamayanlar için. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce başka bi başlıkta uzun uzun konuşulmuştu bu konu kaynaklardan alıntılarla falan.

Esrar psikolojik ve maddesel bağımlılık yapıyor. Kullanan adam savunmaya geçmesin, konu kullananların kişiliği değil ve kullanan etkisini %100 bilecek diye bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

Daha önce başka bi başlıkta uzun uzun konuşulmuştu bu konu kaynaklardan alıntılarla falan.

Esrar psikolojik ve maddesel bağımlılık yapıyor. Kullanan adam savunmaya geçmesin, konu kullananların kişiliği değil ve kullanan etkisini %100 bilecek diye bişey yok.

Evet tibbi olarak kanitlanmamis olabilir ama sen diosan yapiyodur bagimlilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...