Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Aranızda yapan var mı? Okulun topluluğuyla başladım çok fena sarmış durumda ileride hobi olarak devam etmek istiyorum kesinlikle.Aranızda yapan tecrübeli birileri varsa bilgilerinden yararlanmak isterim.Bilmeyen insanlarda görmüş öğrenmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 What is paragliding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bi gaz başlamıştım, acayip de memnundum. Bence süper bir şey. Ama başladıktn sonra yurt dışına çıktım, şimdi de zamanım yok. Yapamıyorum 1buçuk senedir falan. Ama tavsiye ederim, bırakma güzel güzel devam et :) Güzel bir şey.. İstersen Acro veya Eğitim videoları önerebilirim. Bir kaç CD'lik ufak bir arşivim vardı da evdeki harddisk'te kaldılar. http://www.youtube.com/watch?v=o3YkzKE3GJg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 En korktuğum şey kravat abi acroya gerek yok zaten izinde yok toplulukta ama normal eğitim videoları hoş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kaş'da yapmışdım 1 kere atlayana kadar ödün bokuna karışıyo, atladıktan sonra abi bu daha hızlı gitmiyomu diyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Universitede yapmistim. Cok keyifliama biraz riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 aynen, üni'de paragliding klübüne girip 3-4 kez atladım dağdan süper bir deneyimdi. İlerde zaman bulursam yapmak isterim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kuzeninim şirketi İstanbul'da eğitimini veriyor. http://www.ikarus.com.tr/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bu arada hardcore yapılan versiyonları var bakınız Türkiyede yapan bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar