Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yollar yeniden...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi ara internete ulaştığında rotterdam limanıyla ilgili bi kaç bilgi verebilir misin?

rotterdam limanına insan girmesinie izin vermiyolarmış sanırım çevresinde gezilcek görülcek biyer var mı az çok ondan bahsetsen nereler var diye.

yapamazsan ya da unutursan da canın sağolsun.

iyi seyirler hocam.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Peki internet falan var mı gemide? Atıyorum wow oynayabilir misin çok sıkılsan? Yoksa sürekli yapman gereken işler falan mı var?

beyler çok dalga var fena sallıyo, her an dc olabilirim.
Mesaj tarihi:
sağolun iyi dilekleriniz için :)

sıraylada şöyle cevaplayayım, tankerde çalışıyorum. internet var ama mb'ı 2.5-3$'a tekabül ettiği için sadece şirket yazışmalarında kullanılıyor. liman konusunda da şunu söyleyeyim ki, daha henüz içeri girmenin yasak olmadığı bir liman görmedim
Mesaj tarihi:
Gemiye laleliden azize almaktan bahsetmiyorum tabi ki sdf, bildiğin işte bir geminin günlük işlerinin rotasının iletişimin vs. yürümesinde görevli sıradan bi bayan.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Evet bak o da merak ettiğim bi soru. Hiç kadın mürettebat var mı? Varsa bu yüzden sorun çıkıyor mu falan.

abi evet var ama gemide çalışan kadının kocası da denişzci oluyor (güverte-makina fakretmeden) ve karı koca oalrak sefere çıkıyorlar.. babam 2 kere 3. çarkçı kadın gelmişti, ilk olarak 2002 de mi ne gelmişti çok şaşırdığını anlatırdı
Mesaj tarihi:
2.5'tan 3 1.5 ay 3. kalıcam sonra 2.'yim. gemide ki ortam okyanusların aksine inanılmaz sığ arkadaşlar :D sonuçta denizci dolu işte, karı-kız ve araba muhabbeti:D kadın mürettebat olabiliyor tabide olan da zaten zabit mertebesinde olduğu için öyle kolay kolay o muhabbetler olmaz. kaldı ki, denizci kız gördüğünüzde uzak durun sizden daha çok erkek gibi davranıyorlar. örnek olarak okuldan bizim dönem bir kız arkadaşım fatoş seğmenin mini eteğine bakıp "malı olan sergilesin kardeşim" deme mertebesine yükselmişti.
  • Yeni Oluştur...