TSL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Oymanq said: Adminlere sesleniyorum. Bu raiden meselesi nolcak? Ayrıca diğer liglerde maç yapmayan adamlar diskalifiye edilecekmi. Bu konularda açıklamalarınızı beklemekteyiz. Raiden meselesi ve diğer meselelerle ilgili tüm yanıtlar www.tslpro.com da var. Oyunculardan aynı bu forumu nasıl kullanıyorlarsa aynı şekilde etkinlik sayfasını da aktif bir şekilde kullanmalarını ve takip etmelerini tavsiye ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 LM said: anlaması zor bir ilgisizlik var adminler tarafından bu lig hakkında, bilgilendirmeler yapılmıor,reportaj yapılarak canlı tutulmaz bu tip organizasyonlar. biraz daha titiz davranılmasını talep ediorum yetkililer tarafından. Anlaması zor olan ilgisizlikten kastın yetkililerin forum forum gezip mesaj atmaması mı? yoksa senin ilk mesajının üstünde de görüleceği şekilde işini gücünü bırakıp etkinliğe katılan Division A oyuncuları da dahil olmak üzere tüm oyuncuların peşinden "maçını ne zaman yapmayı düşünüyorsun" şeklinde oyuncu kovalayıp durmaları mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Lig maçı yapmayan oyuncular diskalifiye olucak ve yerlerine yeni oyuncular yerleştirilicek. Bu yerleştirmede 16 kişiden oluşan turnuva sonuçlarına göre yapılıcak. Yani bu turnuva birincisi Raiden yerine geçicek. Sanki TSL yetkilisi gibi konuştum ama değilim; bu turnuvaya katılan ve elenenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://tv.tslpro.com/ elemelerde yarı finali başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://tv.tslpro.com/ Yayın sonunda başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 streamerler kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 http://img152.imageshack.us/img152/1426/sdfi.jpg MAD PAINT SKILLZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 La nası kasıo öyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 SC düşüşte. Oyuncu yok etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Tyrannus said: http://img152.imageshack.us/img152/1426/sdfi.jpg MAD PAINT SKILLZ!! dhfghdfhgdhfgdhfg süpersin sfhgudhgdughdf xD xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 haha çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bu hafta maç/yayın yok sanırım. Sitede hiçbir açıklama yapılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 _Spartacus_ said: Bu hafta maç/yayın yok sanırım. Sitede hiçbir açıklama yapılmamış. Ligte yer alan oyunculardan ne maçlarını yapan nede siteyi ziyaret eden var. Wow'un çıkmasıyla aktif oyuncuların wow'a geçmesi ve diğer nedenlerle yaşanan pasiflik ligi olumsuz olarak etkiledi. Yeni patch ve reset ile ligte düzenlemeye yapılacak. bu nedenle maç ve yayınlar bu hafta yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bence ligin 0 dan başlaması lazım, v1deyim ilk hafta dışında, hiç bir rakibim maç yapalımmı teklifine cevap vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben bu filmi 2002 den beri izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ligin 0'dan başlamasına gerek yok. Bu sezon için sadece division A yapılsın. Oyunculardan devam etmek istemeyenler çıkarılsın. Devam edecek olanlar eksik maçlarını tamamlasın, bu sezon bitirilsin. 2. sezona bu sezondaki deneyimlerle daha iyi bir TSL yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 lan sonra neden sponsor bulamıyoruz trde diye ağlıyorsunuz, şuna bak, admalar sponsor oluyor, bırakın izleyicilere kendilerini tanıtmak, organizasyon dahilindekiler bile iplemiyor eventi. /alkış diyorum organizatorlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bombilo said: lan sonra neden sponsor bulamıyoruz trde diye ağlıyorsunuz, şuna bak, admalar sponsor oluyor, bırakın izleyicilere kendilerini tanıtmak, organizasyon dahilindekiler bile iplemiyor eventi. /alkış diyorum organizatorlere.. Gökten zembille sponsor mu yağıyordu da bizim mi haberimiz olmadı? "Adamlar sponsor oluyor" şeklinde bir mesajı forumdan göndermek basit tabi. Ancak adamlar sponsor olmuyor! Lafını ettiğin organizatörler tarafından herşeyi hazırlanmış bir etkinliğe destek vermeleri için yüzlerce kez ikna edilmeye çalışılıyor. Sponsorları bu işe ikna edinceye kadar kaç defa etkinliğin başlangıç tarihini uzattığımızı ve bu konuda ne kadar çile çektiğimizi camianın içinde az çok bilenler var. Dışarıdan organizasyon dahilindeki insanların nasıl iplemediğini yada ilgilenmediğini düşünebiliyorsun gerçekten aklım almıyor. Bugüne kadar gelen süreç içerisinde organizasyonda görev alan tüm ekip arkadaşlarımız işini gücünü bırakıp bu organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştirmenin gayretini gösterdiler. Hiç rahatsız olmadan hedef olarak gösterip çamur atmaya lekelemeye çalıştığın bu insanların verdiği emeğe ne kadar ilgi gösterildi ? Yoksa canlı yayın esnasında "ben bu adamları izliceme sjow un streamini izlerim" diyenlerden misin? "Adamlar sponsor oluyor" oluyor şeklinde bir ibareyi kullanırken babalarının hayrına mı sponsor oluyorlar hiç aklına geldi mi? 100 kişinin katıldığı ancak 10 kişinin aktif olarak devam ettiği, günde 15-20 kişinin ziyaret ettiği ve canlı yayınları izlenilmeye tenezzül bile edilmeyen bir etkinlik için ne sponsorlar birşey yapabilir nede organizasyonu gerçekleştiren insanlar. Hergün forumlarda organizasyon yapan yok turnuva yok bilmem ne yok şeklinde mesajlara rastlamamak mümkün değil. Evet bu yüzden ne organizasyon yapan var nede organizasyona destek olan sponsorlar. Bir etkinliğe katılıp "3 loss aldım nasıl olsa hiçbir iddiam kalmadı" şeklinde bir yaklaşımla etkinlikten çekilenler, etkinliğe katılıp 1 defa bile etkinlik sayfasını ziyaret etmeyenler, maçlarını yapmak isteyen adamlara geri dönmeyenler, forumlarda birçok alakasız konuya cevap atıp etkinliğin sitesine 1 yorumu bile yapamayan oyuncular önemli ölçüde etkinliğin olumsuz etkinlenmesine ve sponsorların etkinliğin gidişatını iyi görmediklerini kanısına varmalarına sebep olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Tyrannus said: http://img152.imageshack.us/img152/1426/sdfi.jpg MAD PAINT SKILLZ!! AHAHAHAAHAHHHAHAHHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bambilo'nun mesajı ben tam anlayamadım aslında. organizasyonu övüyor mu yeriyor mu tam belli değil. organizasyona yapılacak bir eleştiri lazımsa, formatı hatalı seçmeleri olabilir belki; ama katılanların büyük çoğunluğunun yan çizeceğini bilemezlerdi. organizasyon verdiği sözlerin arkasında durdu; sponsor buldu, maçlar canlı yayınlandı, çalışır vaziyette bu işe adanmış bir web sayfaları var. geri kalan oyuncuların işiydi. neyse şu mevcut organizasyon birşekilde son bulursa, sonrakinde daha ufak çaplı ama sürekliliği olan kaliteli bir lig izleriz tabii adamlarda devam etme niyeti kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 huun said: bambilo'nun mesajı ben tam anlayamadım aslında. organizasyonu övüyor mu yeriyor mu tam belli değil. Demek istediği; bu kadar çok sponsor kıtlığında böyle bir organizasyonun o kadar sponsora sahip olmasına rağmen oyuncular ve yöneticiler de dahil kimsenin ligi iplemediğini belli etmek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 3-9 ocakta kimse mac yapmamis biz CyberTurk ile atsak mi diye konusuyoruz, (D1 ligi ) resetten sonra organizasyon tekrar ayarlanacak sa atmayalim bosuna kimse mac yapmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 electroworld ün haberi var mı? demiştim troll dediniz demekki ben haklıymışım. sponsor diye yazıp sonrada aktif kişi az falan filan demekte iyiymiş. Az çok herkes sponsorun ne demek oldugunu bilir. Demek ki bu organizasyonda ne bi resmiyet ne de bi ciddiyet yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 fistan, hislerime tercüman olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 herkes sallar şimdi bol keseden. organizatörlere laf söylemek kadar basit birşey yok ki aynı zamanda bunun ne kadar aptalca oldugunun anlasılmaması kadar da basit bir sey yok...bu adamları gercekte ne tanırım ne görmüşlügüm vardır ne de bi çıkarım. adamlar hiç bir çıkarları olmadan önümüze böyle birsey sundular, sadece bu oyunu sevdikleri için bu oyunun daha fazla kitleye ulaşması için..ciddi anlamda bir yola cıktılar ve bunu üzülerek hatta utanarak söylüyorum ki biz oyuncular bu adamları yarı yolda bıraktık...hata varsa en basında biz oyuncularda var, bu adamların bizi kulagımızdan tutup zorla maçlara cıkarcak halleri yok..tabi ki eksiklik yok mu var tabiki en basındaki düzenlemelerde bile hatalar olabilir ama aç gözlü insanlar olarak bizler yardımcı olmadık sadece önümüze konmasını bekliyoruz her zamanki gibi..birşeylerin daha güzel olması için ugrasmak her zaman zor geliyor, yardım etmekten kaçıyoruz tek yaptıgımız eleştirmek ve b.k atmak durdugumuz oldugumuz yerden hiç birşeye karışmadan. sponsorların beklentisi var, belirli bi kitle tarafından takip edilmek zorunda olması gerekiyor düzenli şekilde her hafta bu ligin devam etmesi gerekiyordu bir şekilde ki adamlar birşeyleri görebilsin, evet bu oyun oynanıyor cidden şöyle yada böyle belirli bi kitlesi var fazla önemsemedik bu turnuvayı ama demek ki bundan sonra daha fazla destek vermemiz lazım diyebilselerdi keşke. bu fırsatı tanımadık sonuc olarak, hoop diye adamlardan herseyi önümüze koymalarını bekledik yanlıs yaptık acıkcası..biraz daha dayanabilseydi eminim ki sonraki sezonlarda çok daha iyi yerlerde çok daha profesyonelce bi şeyler yapılabilirdi.. abuk subuk mesajlar görünce çileden çıktım bu saatte kusuruma bakmasın kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar