Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Merhabalar, Şimdi ben zamanında ING den bi kredi çektim 5k tl kadar. Bikaç ay gecikme haricinde( ki onlar da telafi edildi) düzenli hatta taksit tutarından daha büyük ödemeye devam edildi. Neyse, adres değişikliği vs olduğu için tabiiki eime ulaşmadı ödeme emri vs. Bunlar kredili mevduat hesabı açmışlar adıma, ordan gecikenleride yemişler, üstüne bide faiz bindirmişler. Neyse, bugün şirketimden mail geldi, haciz emri diye. Adamlar 4,9k tl borç göstermişler. Hemen avuatlarının yanına ödemeyi yapacak kişiyi yönlendirdim 2,5k TL si ödendi gerisi de birdahaki aya sarkıtıldı. Şimdi burada bikaç sorum var; Ben bunlara ne gibi itiraz edebilirim. Ya da ödemeyi tamamladıktan sonra(ki avukat masrafını da bize ödetiyorlar) nasıl bu şekilde bir üçkağıda geçtikleri için(şirketime ulaşabiliyorlarsa bana da ulaşırlar mantığı) dava açabilirim? Benim bu miktarı iptal ettirme hakkım var mı? Bana sağlıklı bigilendirme yapılmayıp alttan alttan kendi açtıkları hesaptan para çektikleri için bişey gelirmi elimden. Kısaca kendimi nasıl savunabilirim? Acil cevaplarınız lütfedilir. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi burada bunu kavrayabilecek ve çözecek kadar hukuk bilgisine sahip kimse oldugunu sanmıyorum, sen bu işten anlayan güzel bir icra avukatına git. at bi çorba parası anlatsın. ha inşallah burada da vardır ve faydası dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 KRedi sözleşmende bahsedilmeyen bir işlem yapmışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 senin bilgin olmadan nasıl hesap açılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 her kredi ali$ta aciyorlar sanirim hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Büyük ihtimalle gene o sözleşmede felan biyerden geçirdiler. Benim amacım zaten bu hani oluyor ya, sözleşmede haklı olsalar dahi tüketiciyi koruyan kanunlardan bi çıkar yol bulabilir miyiz diye. Ha bu arada, bu parayı şimdi ödememize rağmen ilk maaşımdan 1/4 oranında kesinti yapacaklar(gönderdikleri hacizdeki ödeme şekli bu). Hem alıyorlar paranın tamamını, hem de maaştan bir ay kesintiye devam, İtiraz hakkımız ayın 5'ine kadar olmasına rağmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kredi acildigin an zaten kredili mevzuat hesabi aciliyo mantigi sen odemeni geciktirirsen kredin bozulmasin KMH dan para cekilsin faizli sekilde ode ama senin durumunda sorun su sen avukata dustugun icin ana para + faiz + %12.5 avukat ucreti + maheme ve icra masraflari seklinde odeme yapacaksin sadece icra islemlerinin durdurulmasi felan 250 300 liraya mal oldugunu goz onune alirsan bu tur durumlarda en buyuk sorun icra zaten banalar 3 lira fazla kazaniyim modundan ote 50 kurus icin bile icra davasi acabiliyolar ve borclu olarak takip etmek sorumlu olmak senin goevin banka odemeni yapmassan seni arayip gunlerce urasmak zorunda deil sadece protestosunu ceker noterden o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu arada borc miktarindan fazla para cekerlerse sende icra dairesine elindeki belgelerle basvururp karsi icra davasi acabilirsin dersin ki borcum bu kadardi faizi avukat masrafi maheme masraflariyla su kadar olmus ben su su su tarihlerde elimde dekontu bulunan odemeleri yaptim ama su paralar fazla cekildi hatta icradan once bankayla gorurrsen geri odemeni yaparlar yapmaslarsa catir catir alirsin merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 E şimdi benim daha önceden ödediğim miktarlar(taksitler) olduğu ve bunun üstüne 4,9k şimdi ödeme yapacağım için otomatik olarak 5k tl lik krediyi geçmiş olacak. Elimdeki makbuzlarla vs ile karşı dava açabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi anatamadim sanirim simdi sen 5000 lira cekmedin mi 5000 lira 24 ay cekmis olsan zaten su anda ki kredi faiz oranlariyla yaklasik odemen gereken miktar 6500 lira felan onu gectim sen odemeni geciktirmissin buda demek ki aylik olarak extra faiz isledi diyelim borcun yaklasik 8000 lira oldu bunun ustunden %12.5 avukat masrafi oduceksin 1000 lirada o mahkeme ve dosya masraflari icra islemi zart zurt desen 9500 10000 lira gibi toplam bi para tahsil etmeleri lazim senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ha tabe odedigin kisimlar bu ilk 6500 liralik borc hanesinden dusulup hesap yapilcak yane sen 2000 lirasini odediysen geri alan borcun 4500 lira ise ona gre aylik faizi zarti urtu hesabi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Tamamdır sağol. Bide gidip avukata da sorimde rahatlıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 eger tanidik avukat varsa mesela sirketin felan o halleder zaten ama dedigim gibi bi suru masraf ve faiz binmistir sorun o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Keşki abi direk odemeden once ağlasaydın en buyuk cozum Dıcektınkı benım okadar param yok sukadar param var ısınıze gelıyosa odıyım yoksa zaten maasının %25 ıne hacız koyabılıyolar buyrun maaşımdan kesın dıcektın. O para tertemız 2 mılyara dusucektı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 CapN said: Keşki abi direk odemeden once ağlasaydın en buyuk cozum Dıcektınkı benım okadar param yok sukadar param var ısınıze gelıyosa odıyım yoksa zaten maasının %25 ıne hacız koyabılıyolar buyrun maaşımdan kesın dıcektın. O para tertemız 2 mılyara dusucektı. bu arada evet capn dedigide onemli solemeyi unutmusum avukat ahil herkesle pazarlik edebilirsin bankalar cogunlukla aman allahindan bul diyip useneip alabiliyo faizden kesip ama belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bi de bankaların ne olduğu belli insan takip eder borcum ne harcım ne. 1 kuruş için dava açılan adam var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 benim anladığım kadarıyla o kredili mevduat hesabı kadar puşt olay yok. tamamen kurnazlık. kredi kullanımında yasa bunların elini bağlıyor, özellikle konut kredilerinde. kredili mevduat hesabı diye bir şey uyduruyor sevgili bankalarımız. kısa vadeli otomatik kredi kullanmış gibi oluyorsun. ödemeyi uzattığın an vuruyorlar kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 cok korkunc deil onun faizi ya aylik 5% senelik 60% a geliyoda mantiken zaten 1 2 gunden fazla kullanilmasi gereken bisi deil ayrica nakit cekimlerden ucret almiyo normal faiz disindaki ki nakit kullanimi icin guel bisi bende maas hesabindan 1000 lira var arada lazim oldukca kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 konut kredisini geç ödemen halinde oluşacak faziden daha fazla sonuçta. onu emrivaki yapmaları sorun olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 iyide konut kredisini belirli bi miktar(sanirim 2 asefer veya 3 sefer) gec odemen durumunda sozlesmen fes felan oluyo onu engelliyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sonra o borcu öyle bir hale getiriyorlar ki engellemeseler daha iyi. o yasa bu tip durumları engellemek, zor duruma düşmüş insanların daha fazla sömürülmemesi için çıktı. o an insan evim gitçeğine ne şartta olursa olsun borç alayım sonra bir şekilde öderim diyor astarı yüzünden pahalı hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kendim kullansam ne ala... Adamlar kafalarına göre kredili mevduattan ihtiyaç kredisini kesmişler. Üstüne üstlük ödediğim o kadar miktarda yalan oldu.. İşi aceleye getirip 2,5k yı ödedik bi kere. Pazarlık benimde sonradan aklıma geldi ama başımın gözümün sadakası olsun. Ödeyemeyeceğimden değil hani, çok yoğunum, aksıyor, unutuluyor vs, ama haksızlığa da gelemem yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bankalara ve gsm operatorlerine 1 liranizi kaptiracaginiza sokaga 100 liranizi atin daha iyi bence. ne kadar hinlik var bunlarda. insanlarin kanini emiyolar. hemde faizle. aldiklarindan bile fazlasini isterler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi KMH dan ihtiyac kredisini kesmek diye bisi yok onu anatmaya calisiyorum bende KMH in acilma sebebi zaten o ihtiyac keredisini cekebilmek sen odeme gununden once yatirirsan hesaba nakten cekiyolar yoksa para KMHdan cekiyolar sen sonr aona oduyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Law'a pm at derim o biliyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar