Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Evdeki PCnin IPsini istediğimde görebileceğim bir program mevcut mu? Sabit IP kullanmıyorum evde ve arada bir IPsinden bağlanıp bişiler yapmam gerekiyor. PCnin IPsini öğrenebilme yolu neler var bu tip durumlar için. Log me In kullanıyordum bi ara ama karşı PC çok çok eski ve o program baya bi kastırıyor daha basit bi yolu varmık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 calıstırdan cmd yaz cıkan pencereye de ipconfig yaz orda ip bilgilerin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 no-ip.org gibi bir sistem kullanabilirsin. logmein de var. onlari istemem dersen kendim icin yazdigim ufak bir program var, benim belirledigim bir url icin IP adresimi guncelliyor surekli. onun kaynak kodlarini bulmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 nasi guncelliyor onu proxy listesi falan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Sunucu ustundeki bir script'e talep gonderiyor haci ben burda calisiyorum diye, script de okey yazdim haci senin IP'yi diyor. Oyle guzel gecinip gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dynamic dns kullanilir, birsuru servis var oyle, hatta cogu guncel router markasi kendi ucretsiz dinamik dns servisini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Buradan bakıyorum ben: http://whatismyipaddress.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Yanlış anlattım derdimi :P İşyerinden evdeki PCnin IPsini görebilmem lazım istediğim an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 teamviewer host kullan işte. Şifre ve kullanıcı numaran sabit olur, gerektiğinde bağlanıp bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Benim yazdiklarima ya da kharon'un dediklerine bakcaksin abi iste. Ayni sey onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar