Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 community kadar iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 daha bile iyi bence nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Olayın geçtiği yer ve oradaki insanlar bile yetiyor. Bi de çok farklı bir kültürle geçmesi baya farklı kılıyor diziyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ikiside güzel ikisini de izle kesin, ama illa birini seçmen gerekiyorsa outsourced daha iyi gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Yeni bölüm yarın bu arada, bu gece yayınlanıyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Isin icine hintliler girince zaten bir guzellesiyor olay. 4 bolum izledim simdi gayet guzel dizi. Community biraz daha bana gore galiba. Outsourced da iyiymis ama. Gideri var net :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Çok farklı aslında, Community'de biraz daha topluma mesaj verme kaygısı falan var, bazen bayıyor bu tip şeyler (bkz çocuklar duymasın :D). Outsourced da Hintlileri tanıtıp onların kültürlerini falan gösteriyor, Amerikalılarla ilişkilerini onların gözünden gösteriyor. Pek yapılmayan bir şey. Bu yüzden komedi olmalarının dışında Outsourced daha keyifli geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 outsourced aşk meşk olaylarına fazla girip dağıtmazsa daha güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Hintli karakterler üzerinden gitcek muhtemelen, her bölüm bi karakter şeklinde olabilir. Ama aşk-meşk kaçınılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 toddun her yeni hint adetine ayni aptal tepkileri vermesi, hintlilerin amerikan adetlerini bilmemesine her seferinde sasirmasi biraz bayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Bu kadar Gupta sahnesi olup da bu kadar az güldürebileceği aklıma gelmezdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 evet son bolum o kadar iyi degildi. guptayi begenenler cikinca simarttilar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şu 16. bölümde charlie mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 offf guptanın replikleri inanılmazdı şu tüyenlerin soyundan muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Espriler fazla cıvıdı. İlk bölümlerdeki tadı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 çok güzeldi ya bu son bölüm. ben baya eğlendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Cancelled LOLOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yeter zaten bir sezon, guzeldi geldi gitti. kaldirin rafa, arka sag 4. kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bu arada dizi bi festival filminden uyarlamaydi gene outsourced adiyla, filmde bayagi guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dedim ama ben aşk meşk olaylarına girmeyin diye. dinlemediler tabi adsfas. al kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar