Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 http://img529.imageshack.us/img529/755/6888baklava.jpg http://www.ozgurdondurma.com/urunler/125/fis_kuru_bak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 az önce 2 adet yidim.zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yavuz öl ya abi ben burda memleket hasretiyle yanıyorum neyse bayramda kız arkadasım geliyo sipariş ediyim alsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ayrılırsınız bence bayrama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 zaten yolda ezilirdi baklavalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 şerbeti akar yanında getirdiği herşey yabış yabış olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben daha önce de almanyaya giderken kalıcagım aileye baklava götürmüştüm adam gibi paketlenirse sorun olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sene 2010 hala cevizli baklava felan seven varmış, varsa girmesin bu topiğe almayayım ayağım altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 cevizli degil fıstıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ceviz diyorsun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sus, sus adını bile anma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi hoasdgokasdh umut sarıkayanın baklava deseni şeysinden ararken şunu buldum bu ne lan AJKASJDAKJ http://www.kaybedenlerkulubu.info/Mizah/gucumdeyim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi baklava cevizli olur diyen bizden degildir, yunan usagidir. allah bilir rakiya da ouzo falan diyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 cahil caihl yorum yapmayalım lütfen. bizim bildiğimiz şekliyle baklavanın izi fatih sultan mehmet zamanına kadar sürülebiliyor. tahmin edin? o yıllarda fıstıklı baklava diye bir saçmalık henüz yok. çok yeni bişe baklavanın fıstıklı olması. zaten baklava antep'in bir tatlısı da değil. içine fıstık koyunca rezil olmamak için antep baklavası diye bi isim uyduruyorlar. şimdi baklavanın tarihini öğrendiğinize göre, daha bilgili yorumlar yaparsınız cevizli baklava hakkında. çikolata sütlü olur, rus havyarına limon sıkılır diyen tipler bile gördüm; ama onları affedebilirim, sizi asla. fıstıklıyı daha çok severim deseniz bak hiç sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Tarihi bizi ilgilendirmez, parası olan adam fıstıklı kuru baklava yer. Yanında dondurma oh mis. Cevizli baklava çok yavşak bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Cevizli baklava fakir işi. Bir de ev yapımı dandik baklavalar var onlar hiç yenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Biz baklavayı cevizli yarattık,yanınada manda kaymağını şart koştuk.Kimki fıstıklı der o'nun sonu iyi vahimdir Bk 13:8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Tenekeadam said: Cevizli baklava fakir işi. Bir de ev yapımı dandik baklavalar var onlar hiç yenilmez. -1 (td) annemin yaptığı baklavayı yapan yer görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bide evet, cevizli baklava sux. disarda ucuza yediginiz cogu fistikli baklavanin da icinde bezelye oldugunu soylemekten gurur duyarim sdghjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 huun said: rus havyarına limon sıkılır diyen tipler bile gördüm; ama onları affedebilirim. Yalnız bi saniye hoo hoooooooow orda dur işte. Rus havyarına nasıl limon sıkılmaz olm limonsuz rus havyarı yiyen adamı döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Masquerade said: kuşa iyi gelir bu haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Masakari said: Biz baklavayı cevizli yarattık,yanınada manda kaymağını şart koştuk.Kimki fıstıklı der o'nun sonu iyi vahimdir Bk 13:8 abi bu 4kişinin topladığı uyduruk baklava kitabından. bu uyduruk olunca baklava tanrıları Baklava 3.0'ı gönderdi ve baklavanın fıstıklı olacağını buyurdular. "Fıstıklı baklavayı beğenmeyeni hafifçe döverek ikaz etmek, yine anlamıyorsa sertçe dövüp ağzını bir daha baklava yiyemez hale getirmek caizdir" diye de ekleme yapıldı hatta. ya korsan kullanıyorsun sen ya da updatelerini açmamışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Giovanni said: Yalnız bi saniye hoo hoooooooow orda dur işte. Rus havyarına nasıl limon sıkılmaz olm limonsuz rus havyarı yiyen adamı döverim. al işte haha azerbaycan'da bu yüzden adam dövmeye kalktıklarına şahit oldum. gerçi o bizi ilgilendirmez, azeri kardeşlerimiz rus havyarına limon sıkanlarla ilgileniyor yakından haha ne diyeyim allah sizi roma'da söylediği pizzanın üstüne ketçap mayonez sıkan amerikalı turistten beter eder inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Cevizli de iyidir fistikli da. O an canim ne isterse onu yerim. Hatta bazen sütlüsünü de yerim. Baklava olsun kedilisini de yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar