EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 puhahaha nete asla düşmemek gerek valla adamı ne hale getirdiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çok güzel yapmışlar yanlız ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 wow-turk.com'da şöyle bir çeviri var. ingilizce bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması için. KTÇ - Dün Wow un son kitabı Shattering'i okudum, wildhammer klanı ile alakalı bölümü de. Aerie Peak'in kadim koruyucusu Falstad Wildhammer Cataclysm Betada yok ne oldu bu adama ? Metzen - Falstad Wildhammer öldü mü? KTÇ - Yok yok yaşıyor, ama WOTLK'da vardı, betada niye yok. Metzen Alex'e döner ve - Alex, ne oldu bu adama ? Alex - Bilmem Metzen - Tamam düzelteceğiz bu eksikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Puhaaa He’s readin' all your folklore He’s catchin' your people up Tryna correct em so y’all need to Tell your fan, to find a wife Tell your fan, to find a wife Tell your fan, to find a wife Or to find a husband Cuz he correctin errbody out there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 omg Pawned:! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Hahahaha super ya uğraşmış adamlar.Yanlız eleman thank you dedikten sonraki metzenin tipide super ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi adam über koymus yok bole bişi epic fail blizz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 UIHADUAHD yok böle bişii ya :D resmen tecavüz etmişler uahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 metzenin orda bakışlar epik cidden hahaha. kodumun nördü rezil etti bizi hahah diyodur içinden, alex'in de söze başlarken fiuvvv diye şaşırması on numara haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 harikaymis gercekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Metzen "is not falstad dead" dediğinde, alexe bakin adam kulağını kaşıyor,sağa sola bakıp düşünüyo yes... Ya bende wow'da lore var diye kitaplarini fln okuyorum yakıcam hepsini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aferin cocuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 her onune gelen kafasina gore biseyler yaziyo, adamlar napsin. asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ashjfdd yarım saattir filan takıldık bunu dinliyoruz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Video efsanevi olmus yanlız baya guldum eglendim dinlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Masquerade said: Autotune HAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=-GJ7eueZ1wY abi napmışlar ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Overlord said: Video efsanevi olmus yanlız baya guldum eglendim dinlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 he survived he survived he survived he survived! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 1.01 ile başlayan he survived kısmı oscarlık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 insanlik namina bu adami ogretmen yapmasinlar. adam kitabin kaynagina calismadigi yerden sorabiliyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 İnanılmaz olmuş muzik, diğer meme'lerede yaptıkları iyi bu adamların zaten. Efsane, "he survived!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 fact checker'in karakteri. http://www.wowarmory.com/character-feed.xml?r=Malfurion&cn=Dirti kasım 3 den sonra resmen boostlamışlar haha. full set, achi ve invincible almış adam celebrity olduktan sonra guild reklamını yapsın bari diye hgfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aynı gün içinde adam 1000den fazla questi bitirmiş nası yani :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 orda bi sakatlık var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar