EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 puhahaha nete asla düşmemek gerek valla adamı ne hale getirdiler ya
Tourmente Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 wow-turk.com'da şöyle bir çeviri var. ingilizce bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması için. KTÇ - Dün Wow un son kitabı Shattering'i okudum, wildhammer klanı ile alakalı bölümü de. Aerie Peak'in kadim koruyucusu Falstad Wildhammer Cataclysm Betada yok ne oldu bu adama ? Metzen - Falstad Wildhammer öldü mü? KTÇ - Yok yok yaşıyor, ama WOTLK'da vardı, betada niye yok. Metzen Alex'e döner ve - Alex, ne oldu bu adama ? Alex - Bilmem Metzen - Tamam düzelteceğiz bu eksikliği.
hunty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Puhaaa He’s readin' all your folklore He’s catchin' your people up Tryna correct em so y’all need to Tell your fan, to find a wife Tell your fan, to find a wife Tell your fan, to find a wife Or to find a husband Cuz he correctin errbody out there
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Hahahaha super ya uğraşmış adamlar.Yanlız eleman thank you dedikten sonraki metzenin tipide super ya :D
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi adam über koymus yok bole bişi epic fail blizz :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 UIHADUAHD yok böle bişii ya :D resmen tecavüz etmişler uahda
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 metzenin orda bakışlar epik cidden hahaha. kodumun nördü rezil etti bizi hahah diyodur içinden, alex'in de söze başlarken fiuvvv diye şaşırması on numara haha.
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Metzen "is not falstad dead" dediğinde, alexe bakin adam kulağını kaşıyor,sağa sola bakıp düşünüyo yes... Ya bende wow'da lore var diye kitaplarini fln okuyorum yakıcam hepsini :D
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 her onune gelen kafasina gore biseyler yaziyo, adamlar napsin. asdfs
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ashjfdd yarım saattir filan takıldık bunu dinliyoruz haha
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Video efsanevi olmus yanlız baya guldum eglendim dinlerken :)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Masquerade said: Autotune HAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=-GJ7eueZ1wY abi napmışlar ya ahahah
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Overlord said: Video efsanevi olmus yanlız baya guldum eglendim dinlerken :)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 he survived he survived he survived he survived!
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 1.01 ile başlayan he survived kısmı oscarlık zaten.
hunty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 insanlik namina bu adami ogretmen yapmasinlar. adam kitabin kaynagina calismadigi yerden sorabiliyorsa...
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 İnanılmaz olmuş muzik, diğer meme'lerede yaptıkları iyi bu adamların zaten. Efsane, "he survived!"
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 fact checker'in karakteri. http://www.wowarmory.com/character-feed.xml?r=Malfurion&cn=Dirti kasım 3 den sonra resmen boostlamışlar haha. full set, achi ve invincible almış adam celebrity olduktan sonra guild reklamını yapsın bari diye hgfj.
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aynı gün içinde adam 1000den fazla questi bitirmiş nası yani :o
Öne çıkan mesajlar