nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ABD'ninki bahane, bizimki mazeret. Biz girsek Kuzey Irak'a sivilleri öldüreceğimize inanmak istemiyorum. Gider kamplarını teker teker dağıtırız, sonuna kadar da haklı oluruz yani. Ama ekonomimiz zayıf, bağımsız değiliz. Yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ya kimse bağımsız değil,bunada gerek kalmayacak ayrıca. İlerleyen 1-2 sene içerisinde belli olcak herşeyde, bana bi master plan varmış gibi gelecek. önce o tarafı parçalayıp, çok zayıf hale getirip sonra tek kurşun atmadan almak gibi. Mazeret için bunlara gelmeden daha oradalarda kürtlerin türkmenlere yaptığı soykırım var, bunu bile göstersek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ne mal memleketiz ya.3-5 capulcuyla anlastık ates keş ateşkes bitti.patlama sınır ötesi operasyonla seneleri geçiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 olmamış gibi davranıp devam etmeli. terör saldırısının üzerine de konuşulmamalı.. babası belirsiz çocukları amacına ulaştırmamalı. bence. akşam taksimde içen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Red said: ne mal memleketiz ya.3-5 capulcuyla anlastık ates keş ateşkes bitti.patlama sınır ötesi operasyonla seneleri geçiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Red said: ne mal memleketiz ya.3-5 capulcuyla anlastık ates keş ateşkes bitti.patlama sınır ötesi operasyonla seneleri geçiriyoruz This. Sınır ötesi de zaten göz boyamaca. Biz şehitlerin kanları yerde kalmadı diyoruz. Ama herşey ABD'nin izniyle gerçekleşiyor. Oradan da haber uçuyor tabi Irak'a. Onlar 3-5 taneyi yem ediyorlar. Azıcık uzayınca operasyon, mr. president konuşuyor, bu türkler gereğinden fazla kaldılar yabancı ülke topraklarında diye. 2 güne çıkıyoruz. Zaten 15 sene önceydi dağlardaki binlerce kişilik kamplar. Şimdi çoğunluk şehirlerde yaşıyordur diye tahmin ediyorum. Tiyatro yani her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 şu 3-5çapulcu lafını anlayamıyorum gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 E devletin PKK'ya bakış açısı hep buydu. Yalan mı ? 3-5 çapulcu, bir yumrukta ezeriz boğarız vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 O değil de canlı bomba deyince aklıma o bomba olan adamın ailesine, kendisinde vb. devlet, polis vb. tarafndan çok kötü şeyler yapılmış olabileceği ihtimali geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 orası öyle ama 3-5 değiller, çapulcu da değiller hani.. ne bileyim, tehlikeli bir canavarı "yok yaw, ufaklık bu" diye küçültmeye benziyor. örnek de veremedim bak bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Giovanni said: O değil de canlı bomba deyince aklıma o bomba olan adamın ailesine, kendisinde vb. devlet, polis vb. tarafndan çok kötü şeyler yapılmış olabileceği ihtimali geliyor. herkes birbirine birşeyler yapmış ya, işyerinde türkmen bir arkadaşım var mesela, geçen bi anlattıda ben dinlerken gözlerim doldu. O da komando olcam ben gazıyla askere gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kan davası işte abi hiç bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Daha önce de söylenmiş, sivillere dokunmak uluslararası açıdan pek yemiyor onlar için. Eğer var ya, dokunabilecek olsalar, çok rahat eylem yaparlar sivillere karşı. Her yer avm, güvenlik sıfır. Her yer sivil hedef. Çıkacak kaosun boyurunu tahmin bile edemeyiz. Allahtan yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Atılan mesajları okumadım söylemiştir belki biri. Konunun nereye bağlanacağı belli gibi: said: ERGENEKON SAVCISI DA OLAY YERİNE GELDİ Ergenekon soruşturmasını yürüten Savcı Zekeriya Öz, Taksim Meydanı'nda canlı bomba saldırısının meydana geldiği olay yerine geldi. Zekeriyya Öz'ün nöbetçi olduğu için gelmiş olabileceği tahmin ediliyor. http://www.habervaktim.com/haber/151173/cevik_kuvvet_ekibine_saldiri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Kışkırtmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hazir ustlenmemislerken saldiriyi ... Gecen aylarda hakkaride bir minubus gecerken mayin patlamisti,utanmasalar bunada ergenekon diyeceklerdi. Olay yerine giden askerlerimize halk buyuk tepki gostermisdi sizin mayininiz diye.Isin garibi teroristler kacarken asker kamuflaji birakarak olayi suslemislerdi neyseki olay aciklandi sonra o adini anmak istemedigim seref yoksunu orgut ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 canlı bomba dedikleri aklı bali insannın yaptığı eylem değil. En cahil en saflar belli bi beyin yıkama işlerinden sonra haplı şekilde yaptırılıyor bu işlem. Taksimde olmasıda göz dağı vermek heryerdeyiz mesajı iletmek.Devleti kendilerine getirmek. Arkadaşların yine partizanca yaklaşıp ' tayyip konuşmasında yer vermiyor ' diyerek sanki başbakanın önemsemediği mesajını çıkartması büyük yanılgı. Örgütün amacı zaten adını ve eylemini duyurmak.Sen nekadar agzına alırsan okadar prim yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Dağda askerin üstüne koşturanlar da sağlam değil ki. Hala oğlu yapmıştı askerliğini şırnakta, insan evladının o şekilde merminin içine atlaması mümkün değil diyor. Herifler çatışmanın içine giriyormuş direk, bildiğin zombi misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ya da ben kendimi niye yoruyorum ki lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 http://www.haberturk.com/gundem/haber/567172-pkk-sureyi-uzatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 acinizi paylasiyoruz diyecekler utanmasalar Yazik beeeeee vallahi yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kimse üstlenmedi abi bu nasıl iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Pkk üstlenmez yabancı desteğini azaltır sözde "gerilla" kimliklerini terröriste döndürdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bugün 3 sıra çit çekmiş polisler, yakında tamamen taksim meydanını halka kapatırlar. Sadece polisleri yerleştirirler oraya.. Ne kadar saçma ya herkes biliyorki oradaki polislerin bir ..ka yaradığı yok. Gasp ediliyorsun, eşyan çalınıyor kavga çıkıyor söylüyorsun "biz ilgilenmiyoruz karakola gidin" diyor oradaki polisler. Amaç ne? benim bildiğimi oradaki suçlu bilmiyormu polisin gelmeyeceğini? Gözdağı da değil, peki orada durmasının amacı ne hemde artık 3 çitle??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dobydick Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bence kesin ergenekonun işi işte, pkkyı kötü göstermekl için yapılmış bi senaryo, halkımız gazdır diye açılımı baltalamak istiyolar. oysa fehmi koru ne güzel yamışdı bunlara meydan bırakmamalıyız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar