Wayne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 nah cikmis spoilerdan kizanlar olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 PhysX said: KillerLord said: beni kızdırmışta ne olmuş bir gerizekalının hareketleri. Zor değil bende istesem burada her açılan topiğe 2,5 parmak atmasını bilirim ama ne alakası olacak hele hele adamı göklere çıkartanlara hiç lafım yok... Bu arada circumciser beni tanıyor mu ne :D tanıyorsa anlamıştır zaten yoksa acayip denk gelmiş süper olmuş tanıyorsa veya tanıyanlar anlar sadece ne demek istediğimi :D:D:D:D :D:D:D :D :D :D:D:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D :D lol demek killerlord boyle banlanmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu lisenin çabası ile benim çabam bir sayılır mı yav naptınız çok ayıb. kırıldım hepinize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 o diilde diger arkadasa yazik oldu yaw.. baska bisey yapmadysa tabiki... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 mathilda`da gitmis::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ordaki da ayri yazilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 PhysX said: KillerLord said: beni kızdırmışta ne olmuş bir gerizekalının hareketleri. Zor değil bende istesem burada her açılan topiğe 2,5 parmak atmasını bilirim ama ne alakası olacak hele hele adamı göklere çıkartanlara hiç lafım yok... Bu arada circumciser beni tanıyor mu ne :D tanıyorsa anlamıştır zaten yoksa acayip denk gelmiş süper olmuş tanıyorsa veya tanıyanlar anlar sadece ne demek istediğimi :D:D:D:D :D:D:D :D :D :D:D:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D :D Çok iyi olmuş :) O değilde harbiden matilda'da gitmiş. Ama kendini feda edip, en büyük düşmanını ölümden kurtarma çabaları ve ardından Paticik ülkesinde bir fenomen, bir efsane olma arzusu yüce Pati Konseyi tarafından engellenmiş bulunmakta malesef. Fakat bu ülke ne matilda'lar yetiştirdi, yine ve yeniden de yetiştirecektir. Onun için dir ki, Freedoooooomm. Öyle değil, işte böyle ... http://pwwwblog.ibeatyou.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/mel-gibson-braveheart-photograph-c101019223.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 herkes gitti bi yancı duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Deathblade said: matilda'da BKZ Hergonan said: ordaki da ayri yazilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 edabiyat hocan bayan miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 edebiyat değil dil bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ahahahahaha bu topik süper saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu konuya bi kilit gelse artik, nekadar troll fake varsa burada ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Hergonan said: Deathblade said: matilda'da BKZ Hergonan said: ordaki da ayri yazilir Edit'liyim mi ? Yada boşver pm olarak gönderdim şifreyi sen bir ara düzeltirsin. Ne kullanıyorsanız, bende ondan istiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 edebiyat dersinden yeni cikmis etudden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 circumciser said: edebiyat dersinden yeni cikmis etudden Rage yada berserk yok dostum. Bu paticik'in orjinal hali bunu anlaman lazım. Yoksa sağ kalamassın :D Sakin ol verdin gül gibi 2 insana gazı bak şu anda neptün civarındalar. Yemezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 cCc kıremır reyiz cCc :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Deathblade said: Hergonan said: Deathblade said: matilda'da BKZ Hergonan said: ordaki da ayri yazilir Edit'liyim mi ? Yada boşver pm olarak gönderdim şifreyi sen bir ara düzeltirsin. Ne kullanıyorsanız, bende ondan istiyorum bu arada.ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bi de editliyim olmasi lazim onu farketmedin, 6/10 calis bastan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ooof açmışım biramı, istediğim gibi içiyorum... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yav said: Deathblade said: Hergonan said: Deathblade said: matilda'da BKZ Hergonan said: ordaki da ayri yazilir Edit'liyim mi ? Yada boşver pm olarak gönderdim şifreyi sen bir ara düzeltirsin. Ne kullanıyorsanız, bende ondan istiyorum bu arada.ben de ya da bu mesaj herhangi bir piramit imgesi içermez. bahsedilen konunun alıntılar içinde olması, konuyu gündeme taşıyacak olanı yükümlülük altına sokmamalıdır. mesajı yollayanın tavrı hiç kimsenin yük altına girmemesinden yanadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 USER WAS BANNED FOR THIS POST ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Deathblade said: Hergonan said: Deathblade said: matilda'da BKZ Hergonan said: ordaki da ayri yazilir Edit'liyim mi ? Yada boşver pm olarak gönderdim şifreyi sen bir ara düzeltirsin. Ne kullanıyorsanız, bende ondan istiyorum bu arada. Edit'liyim mi ? 'Ya da' boşver pm olarak gönderdim şifreyi sen bir ara düzeltirsin. Ne kullanıyorsanız, 'ben de' ondan istiyorum bu arada. Bi dk hayatı boyunca edebiyattan 5 üzerinden 3 almış birisi olarak, ilk önce 'de' yada 'da' ekinin üzerini kapatıyoruz sonra cümleyi ek olmadan okuyoruz sonra da ek varken okuyoruz, eğer cümlenin anlamı değişmemişse ek ayrı yazılıyor. Eee bunu düşünmek için zaten "ilkokul zekası" yeterliymiş :) PS : Gereksiz bir konu. Ellenirse sevinirim. Birde "edit" demişim "rage" demişim türkçenin güzelim bütünlüğünü dağıtmış üstüne turşu kurmuşum, hala eklerden bahsediyorsunuz. Desenize kardeşim "edit" yerine "değiştirmek" "rage" yerine "gölgelerin gücü adına" kelimesini kullan. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok, rage yerine gaz kelimesini kullaniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ahahaha adam kamikaze trollmüş tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar