Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kordinatlarını bildiğimiz bir noktanın uydu resimlerini para karşılığı ve mümkünse tabiki parasız sağlayan bir web sitesi veya şirket var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bir aralar terraserver.com diye bir yer vardi..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 böyle siteler var ama adam gibi herşeyin görülebileceği derecede yaklaştırmak mümkün değil ücretini ödemedikçe yani aha bakın yukardan böyle görünüyor, ama zoom yapmak isterseniz de xxx dolara üye olmanız gerekiyo şeklinde çok site vardı bir ara o kaliteye razıysan bendekilere bakabilirim, zamanında kaydetmiştim birkaç site[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Para önemli değil. Yeeterki istediğimde görüntü alabileyim belli bir netlikte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 alakasız olucak ama geçen gün ankarada bi komutan akrabamızı ziyatere gitmiştik. Bana bi kaç resim gösterdi bu resimler ABD nin uyduları ile çekilmiş.ABD göndermiş türkiyeye resimleri. İstanbul Otogar ın resmi var ve otobüslerin yazıları okunuyordu milletin elindeki poşetleri bile zorda olsa okuyabiliyordun. bunun gibi birçok resim vardı.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Adamlar uydu ile bütün dünyanın resmini çektiler. Bizim askeriye hala 1/25.000 haritaları güvenlik nedeniyle izin almadan sattırmıyor :) Adamlar uzaydan senin askerin hangi marka saat takıyor görebilirken komik şeyler tabiki :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 iyiymiş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar