Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Browserda resimlerin gözükmemesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Durum çoğu sitede böle, youtube da 1 aydır falan böle düzeltemedim bir türlü, bütün ayarlarda resim gösterme opsiyonu açık ama ne operada ne firefox'da ne chrom'da ne i.e'de hiç birinde resimleri açılmıyor, nasıl çözeriz bunu ?

edit: şunu da ekliyim arada sırada saniyelik de olsa düzeliyor bir sonraki refreshime kadar.
Mesaj tarihi:
Valla sadece youtube ve yasakli sitelerde geliyorsa basiniza DNS falan girmeyi deneyin bir. Zira youtube icin hosts'a IP girip, sub-domain'ler icin girmeyince ve DNS kullanmayinca basima gelen oydu.
Mesaj tarihi:
4chan'de de resimleri göremiyorum ben, sayfaya tıklayınca açılıyor bende de denedim şimdi.

çok ilginç bir sorun olduğu ve 1 seneye yakındır başıma geldiği için alıştım bununla yaşamaya.

çok çözüm aradım zamanında ama bulamadım ben, umarım bir sonuç çıkar burdan.
Mesaj tarihi:
benim formattan sonra da düzelmiyor işin kötüsü, o kadar illet bir sorun.

muhtemelen sürekli kullandığım programlardan biri yaratıyor sorunu ama hangisi olduğunu çözmek için tek tek silmeye üşeniyorum hep.
Mesaj tarihi:
Belki alakasızdır bilemiyorum da, Skype falan kuruluysa bi kaldırıp deneyin derim. Browserlara yapışıp 7+ uzunluklu ne kadar sayı varsa hepsini numara olarak göstermeye çalışıp içine ediyodu sayfaların.
  • Yeni Oluştur...