Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga'lari nerden ediniyoruz genclik ?

di

Öne çıkan mesajlar

tepede sticky vardı anime/manga siteleri diye...

Neyse o bir kenara site olarak ilk adres stoptazmo.com olmalı bence. Maximum hız. Orda olmayan herşey için bitmiş ise önce bir bakabt'ye bakmanızı tavsiye ederim. Orda da yoksa o zaman mangatraders. Veya bakaupdates.com'dan scan edenlerin sitesinden indirebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben chapter chapter indiriceksem zaten bakaupdates'den scanlatorun sitesine gidip de indiriyorum. ( mesela 105.'deyiz 106.sı çıktı şeklinde olanları) Bakaupdates'de mylist diye bişiy var takip ettiğin serilerde update olduğu an görünüyor orda.

Ama mass dl yapıcaksam 1-150 arasını felan direk stoptazmo + dta. 400kb/sn ile hemen iniveriyor. Yoksa evet stoptazmo'dan seri takip edilmez ama bir seriye başlamak istiyorsan en iyi yer orası bence.

Mangatraders'da sadece 5 server var 5 dosyadan fazla çekemiyorsun hızları da düşük bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ama mangalar animelerden daha once cikiyor galiba, mangasi cikmadan anime cikamiyor sanirsam. oyle garip seyler iste japon isleri zaten.

sikiliyorum zaten anime seyrederken artik, naruto bi adam dovcek 20bolum suruyor, bi bolumun yarisi, bi onceki bolumun flashbacki geri kalanda intro outro sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...