Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeşil zeytin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

abi yine 1-2 kilo falan yeme de. ben ufakken 2 kavanoz hıyar turşusu yiyip gözlerimi acilde açmıştım. dikkat.

oha ehau
20 tane filan yedim ben işte, bi 10 tane filan daha yerim heralde anca
sen baya turşu olmuşsun
Mesaj tarihi:
yedim bişey olmadı ama çok susattı 6 bardak falan kola içtim yani dolaylı yoldan da olsa zararı varmış bunca yeşil zeytin yemenin ama hepsini yemedim yarın da yicem ama bu kadar yemicem ama gene baya bi yerim ama böyle boş boş yemicem kahvaltıda filan yanında poğaçayla filan yicem ama kahvaltıdan sonra da yerim yani baya var çünkü ama benim değil oda arkadaşlarımdan birinin ama kimin bilmiyorum ama zaten çok da farketmez herkes çok paylaşımcı odada ama bi tek ben değilim tek çocuk olarak büyüdüm o yüzden sanırım ama 4 yaşında kardeşim var artık tek çocuk da değilim yani ama daha onunla bişey paylaşmaya vaktim olmadı normal olarak ama ilerde ben de çok paylaşımcı olucağıma inanıyorum ama zaten önümüzdeki 4 sene istanbuldayım anca okulum bittikten sonra görebilicez ne kadar paylaşımcı olduğumu ama okulum bittikten sonra da istanbulda kalabilirim belki emin değilim ama izmiri ve ailemi de baya özledim aslında ama meslek hayatı açısından da istanbul çok daha iyi bi seçim olur ama daha henüz bişey belli değil tabi bakalım bi okul bitsin de önce

:)
Mesaj tarihi:
yeşil zeytin değil de bi kaç yıl önce siyah zeytini fazla kaçırdıktan sonra hastaneye uğramak zorunda kalmıştım serum falan taktılar böyle. hoş değil.
  • Yeni Oluştur...