Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fazla yeşil zeytin yersem bişey olur mu? biraz fazla limonlu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 nolcak lan yararli iste. zeytin de yagi da. karaciger falan temizlermismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 içinde de kırmızı biber olcak öfş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 asil tursu suyu olcak simdi eksi eksi iccez. biktim alamanci tursularindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aban abi bisi olmaz,acı seversen pul biber de ekle.mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çekirdeksiz yeşil zeytin süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abanıyorum sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi yine 1-2 kilo falan yeme de. ben ufakken 2 kavanoz hıyar turşusu yiyip gözlerimi acilde açmıştım. dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sanırım yeşil sebze tarzı yiyecekler bağırsağı rahatlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 FromTheHell said: abi yine 1-2 kilo falan yeme de. ben ufakken 2 kavanoz hıyar turşusu yiyip gözlerimi acilde açmıştım. dikkat. oha ehau 20 tane filan yedim ben işte, bi 10 tane filan daha yerim heralde anca sen baya turşu olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 DUR LAN YEME YARIN BİRA ALIRSIN ONLA YERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 HULK olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yedim bişey olmadı ama çok susattı 6 bardak falan kola içtim yani dolaylı yoldan da olsa zararı varmış bunca yeşil zeytin yemenin ama hepsini yemedim yarın da yicem ama bu kadar yemicem ama gene baya bi yerim ama böyle boş boş yemicem kahvaltıda filan yanında poğaçayla filan yicem ama kahvaltıdan sonra da yerim yani baya var çünkü ama benim değil oda arkadaşlarımdan birinin ama kimin bilmiyorum ama zaten çok da farketmez herkes çok paylaşımcı odada ama bi tek ben değilim tek çocuk olarak büyüdüm o yüzden sanırım ama 4 yaşında kardeşim var artık tek çocuk da değilim yani ama daha onunla bişey paylaşmaya vaktim olmadı normal olarak ama ilerde ben de çok paylaşımcı olucağıma inanıyorum ama zaten önümüzdeki 4 sene istanbuldayım anca okulum bittikten sonra görebilicez ne kadar paylaşımcı olduğumu ama okulum bittikten sonra da istanbulda kalabilirim belki emin değilim ama izmiri ve ailemi de baya özledim aslında ama meslek hayatı açısından da istanbul çok daha iyi bi seçim olur ama daha henüz bişey belli değil tabi bakalım bi okul bitsin de önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yaktı heralde zeytinler, nefes almadan konuşurcasına yazmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 huun said: DUR LAN YEME YARIN BİRA ALIRSIN ONLA YERSİN yalnız değilmişim, ağlamak istiyorum. edremit kırık zeytinle beraber bira keyfi..mmmfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o son 10 taneyi yemicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Saeros said: çok susattı 6 bardak falan kola içtim kola geçiçi olarak susuzluğu azaltıyor.sonra vücuttaki suyu tüketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 evjet abip ya baya koyuyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ne? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ofş şunlara bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 canım çekti beee üf böyle bi o zeytinlerden bi de boyoz olacak 3-5 tane bi de kaşar olsun azcık bi de çay ANAAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Flameoffear said: Ofş şunlara bayılıyorum. gece gece yapılır mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cemss said: ne? :D farkettiysen sen de ben de aynı dakika içersinde atmışız mesajlarımızı yani senden önceki kişiye de cevap vermiş olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hapşırınca çok huysuzlaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yeşil zeytin değil de bi kaç yıl önce siyah zeytini fazla kaçırdıktan sonra hastaneye uğramak zorunda kalmıştım serum falan taktılar böyle. hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar