SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Olm yemin ederim aklıma gelmişti, bunlar ileride çok değerlenir dediydim. Tabi annem aynı şeyi düşünmemiş, arka bahçeye atmıştı hepsini. Hala duruyodur orda kesin, toprağa karışıp boyaları silinmiştir gerçi. Tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Esh kolay çıkıyordu, misty ile brock zor çıkardı. Bide cipsi elleyip hangi taso olduğunu tahmin edebildiğini söyleyen çocuklar vardı. Gerçi onlar hep dayak yerdi bizim bakkaldan, "kırıyosunuz la cipsleri" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 hoccemama said: looney tunes daha önceydi. pokemon gençliği bilmez. Yakında futbolcu kartı aramaya başlayanda çıkar :) tasodan önce futbolcu kartı yokmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oha lan harbi sakla samanıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 beyler onun adı futbolcu kartları değil SPORCU, lütfen dikkat edelim, gelmiş geçmiş en kral oyun da odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Vay arkadaş... ne trollermişiniz neyse buldum aldım birinden 200lük bi pack ... gerçi hepsi farklı değilmiş ama çok da fifi... bide ergen falan demiş ya ohahaha iyimiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Büyük boy , kırmızı nestleden çıkardı o kartlar. Tey gidi günler be Red said: aslan kral kartları vardı.çikolatan mı cıkıyordu.bende onlardan hala duruyor sanırsam baya bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Onu bunu bırakın. Ben kökülünce gidip bi karton para ile alırdım. Sonrada ahmeti köktüm olm der hava atardım paraylann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 pokemon tasolarından 1, 2 ve 3 serisi vardı bi tv tasodan önce, onlarda toplam 10 11 eksiğim anca vardır en son hatırladığım. bayramda eve gidince bakayım, satabilirim uygun bi fiyata bulamadıysan hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 megaaa tasooo 5lik mi 10luk mu ne sayılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bu arada ilk çıkanlar bunlardı değilmi http://bunusevdim.files.wordpress.com/2010/04/tasolar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Of Elmer sürekli çıkardı bana ya, çıldırtmıştı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 martin çıkıyordu bana piyasa degeri yüksekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bizim bi akraba vardı istediğin özellikte tasoyu cıkartıodu normal mega taso gibi. artık mega cıkartcam die kodlarını mi ezberlediler ne yaptılarsa artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://oi51.tinypic.com/208761x.jpg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 şu ergen mergen diyenleri anlamadım ha o pokemon tasoları 10 yıl önce vardı be O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu koleksiyonculuk mantığını anlamadım bi türlü arşivciliği de bi yere kadar anlıyorum da koleksiyonculuk çok saçma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ulan taso maso, 2-3 nesile ne cips yedirdi adamlar, bravo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 cipsten mütevellit hastalığımız olursa dava açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 takmalı futbolcu tasoları vardı bide onlar çok salaktı bide fırlatmalı pokimon tasoları çok maldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aquila said: ulan taso maso, 2-3 nesile ne cips yedirdi adamlar, bravo valla.yok be abi. mıncıklıyodum cipsi. taso elime gelince alıyodum. tabi bazende bakkal farkedip "üle alacaasanız alın yohsam yörüyün. hadi hadi" diye üstümüze geliyodu. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Birinde tamamı mıncıklanmış bir sıra cips içinden canım çektiği için umutsuz bi şekilde aldığım pakette mega taso çıkmıştı çığlık atmıştım sevinçten hiç unutmuyorum o günü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar