Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cevizli baklava ne ya fakir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cevizli baklava (td) fıstıklı baklava yönetir. en iyi kuru yemiş de antep fıstığı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 antep fistigi ile kaju arasinda kaldim. ama kajunun kabugu olmamasi + bu arada cevizli baklava = baklavaya hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yalnız fındığın tuzla kavrulması kötü bir düşünce. tadını bozar, ceviz için de aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tabiki de fındık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 delirtmeyin adamı baklava dediğin cevizli olur bak elim ayağım titredi sinir bastı getirtmeyin beni oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 rum musun abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Yerine göre değişir, hepsi çok güzel. Ama birini secseksek, kajuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Masakari said: delirtmeyin adamı baklava dediğin cevizli olur bak elim ayağım titredi sinir bastı getirtmeyin beni oraya boşver onları kardeşim. anteplilerin fıstıklarına pazar açmak için uydurdukları bu oyuna alet olmak istiyorlarsa istediklerini yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 baklava fıstıklı olur.. fakirleri baklava yediklerine inandırmak ve toplumsal olayları engellemek için uydurulmuş bir yalandır cevizli sözde baklava.. sözde baklava işte.. yersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bone said: Yerine göre değişir, hepsi çok güzel. Ama birini secseksek, kajuuu. ne yapıyorsun sen? dalga mı geçiyorsun? çıkarın bu uluyan arkadaşı! bundan sonra ocak dışındasın.. almayın bunu bi daha ocağa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kaju demiş miydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Antep fıstığı ezer. Yönetir, yargılar vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hala tuzlu leblebide ısrarlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Tabiki Kaju. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tuzlu fıstığın adı yerfıstığı btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fıstık türevleri fena sivilce yapıyor o nedenle beyaz leblebi ama oyum üreticisi olduğum fındığa her gün bir avuç FINDIK iyi gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aluriel said: hala tuzlu leblebide ısrarlıyım hiç sevmiyorum, üzerine işerim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dasaaa said: Bone said: Yerine göre değişir, hepsi çok güzel. Ama birini secseksek, kajuuu. ne yapıyorsun sen? dalga mı geçiyorsun? çıkarın bu uluyan arkadaşı! bundan sonra ocak dışındasın.. almayın bunu bi daha ocağa! Önce indir o elini... Şşştt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kaju ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 vaniLLe said: macadamia nuts bi de dondurmasi var ki; mmmmmm oha bende çok seviyorum bunları. ne çok ortak yönümüz var dimi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahahaha adam yardırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben de tam adam yardırıyo dicektim ne çok ortak yönümüz var lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben de tam sevişelim diycektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar