Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ayhan çok mu çekiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ucundan tutuyo o biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hiç bi bok yapmıyor.mustafa sarp turk futboluna ve galatasaaray taraftarına yapılan bir şakadır yada mustafa sarpın babası harbiden çok büyük insan.klube para yığıyor adam çok kötü.hani kötü diyemiyorum cunku birşey yapmıyor.hani bişiler yapsada ona göre yorum yapsak adam ne olumlu ne olumsuz birşey yapmıyor koca 90 dakka al yana ver rakibin arkasına saklan. ben bu maç resmen adama baktım.yani gerçekten izledim sadece onu.mesela top kovalamıyor.hafif tempoda ordan oraya koşuyor.rakibin arkasında duruyor pas alamıcak bir şekilde. hani apaçi preside yapmıyor.baskılı presi falanda yok.cunku rakiple birebire girmiyor gölge presi yapıyor yani bütün maçlarda kanser etti beni bu maç topu mopu bıraktım hakkaten mustafa sarp ne yapıyor diye izledim gerçekten özellikle izleyin.diğerleri nasılken o ne yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 işte şunları yollayalım Cana yeter, sezon sonuna da Sezer Öztürk ve Ceyhun Gülselam'ı alırsak beleşe, yedekte güzel alternatifler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 nileppezdel said: Direk kırmızıda 1 maç garanti, gerisi disipline sevk edilirse ekstradan verilebilir diye biliyorum ben Direk kırmızı 2 maç cezadır tahkime gitmeden bahsediyorum , tahkime göre arttırılabilir karar göre.Çift sarı 1maç cezadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Öyle olsa 2 maç ceza alırdı Ufuk. Direk kırmızıda tek maç garanti, gerisi duruma göre değişir. Gole gideni kestiyse verilmez mesela ama Barış gibi öküzce bacağa tekme attıysa 4 maç yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Rewendor said: işte şunları yollayalım Cana yeter, sezon sonuna da Sezer Öztürk ve Ceyhun Gülselam'ı alırsak beleşe, yedekte güzel alternatifler olur. ceyhun şu anda gs'de olsa direk ilk 11 oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 O baklava 4-4-2 oynarsak olacak durumdan bahsediyor. Yoksa Cana'nın partneri olarak tabii ki banko, onun kadar iyi MC yok takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 maçın ilk yarısı reykardın geldiği ilk haftalar gibiydi ancak ikinci yarıda futbolcular hagi abilerini de uyarmayı ihmal etmediler, dikkat et yoksa sende sezon sonunu göremezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ceyhun trabzonspor ile sozlesme yeniledi. alamayız buyuk ihtimal. ama selcuk yenilemedi, sezon sonu muhtemelen gs'de olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Aykut Hoca istiyormuş ceyhun ve selçuk'u. büyük ihtimalle biz alırız bu istihbaratın aslı varsa. çünkü genel olarak bilindiği gibi Fenerbahçe bir futbolcuyu istiyorsa, alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 güzel maç olmuş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 fenerbahce istedigi zaman alir mi? cool story bro. fenerbahce -> para -> futbolcu -> piyasa artar -> 17 takima itici gelir fenerbahce -> biz cumhuriyetiz ondan sevilmiyoruz en iyiyiz!! -> sene sonu gelir bagdat caddesi gozyaslariyla dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bende 3 milyonluk adama 10 milyon versem alırım yani kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 4Ever said: Bende 3 milyonluk adama 10 milyon versem alırım yani kasmaya gerek yok verebiliyosan al tutan yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 7 milyona Baros'u aldığımız sene 8 milyona Topuz'u almıştınız sanırım. Büyük takım Fener, herkesi alır, süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://www.galatasaray.org/images/galeri/9/1478/B_3a2b4dbafaf9961a266408a9ae9ec24f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 100 milyon avro verseler satmayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sabri'ye paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://www.antu.com/FutbolOyuncu.aspx?OID=2257 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Daha futbolu bırakmadı ama. Alacağım diyip 8 sene sonra alırsa Carlos gibi yine Fenerbahçem istediğini alır reröre olur. O yüzden hala şansları var övünmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 masq, daha once de sana soyledim galiba. orada HER oyuncu var neredeyse. ornek: http://www.antu.com/FutbolOyuncu.aspx?OID=2253 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 transfer gündemi olan oyuncuyu ekliyolar galiba. :p ama alonso muhabbetini de kimse inkar etmesin şimdi. gayet de adam gelmedi türkiyeye. öyle o istediğini alır, bu asar keser muhabbeti çok komik çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ya tabi ki de istedigini almak diye birsey yok. adamin babasini fenerbahce yonetim kurulundan biri isten cikarmistir hayatta gelmez mesela. oyle diyen der gerci, kendi fikri. zaten soyle birsey var, xabi alonso turkiye'ye gelse (oldu ya geldi - ki gercekten neredeyse geliyordu), turk spor yazarlari "bu adam yan pastan baska hicbirsey yapmiyor" diyip geri gonderme calismalarina baslarlardi 5. macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar