Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Antalyaspor 30.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ooy oy, neler dönmüş yine.

Önce maç için konuşayım, skor maçın gidişatına ve GS'nin şu anda içinde bulunduğu krize göre çok güzel, 2-1 aldık maçı evet. Ama özellikle son 20 dk boyunca Antalya dünyaları kaçırdı. Maç başında GS bayağı baskılı, üstün başladı, Fener maçındaki gibi oynadı, ama bu sefer o oyunu daha erken bıraktık. Gol attıkça rakibin dağılması gerekirken GS dağıldı, rehavet sonucu bir kere orta sahayı kaptırınca da geri alamadı.

Biraz şanslı olsalar 2-2 biterdi maç. GS'de Pino forvet olarak etkili, yanında Baros olursa 2 forvet iyi olurlar, ama aşırı bencil bir adam, buna çözüm bulmak lazım. Servet ve M.Sarp resmen Rikard gidişi morallenmişler. Hele Sarp'ı aylardır ilk defa oyun içinde gördüm bugün. Sabri beklenenin aksine bayağı iyi oynadı. 1-2 komedi yine yaptı tabii çektiği şutla ve enseyle top kontrol edişiyle. Misimovic yokları oynuyor yine, Serkan yetersiz, Insua hırslıydı. Barış'ı çok dövdüler, geçen hafta biz fenerlileri ne kadar dövdüysek resmen intikamını aldılar, Antalya'dan 2-3 kişi kırmızı görebilirdi. Bu arada Antalya'da Uğur çok kötüydü, Tita'ysa bayağı başarılı, adam resmen ipe dizdi bizim defansı.

Maçın dışında konuya dönersek, saçma sapan kavgalar dönmüş yine. Birkaç hatırlatma yapmak gerekiyor.

- Herkes konuyla ilgili fikrini söyleme hakkına sahip, ama burada ne biz moderatörler ne de adminler salak değiliz, gelip burada trollük yapıp insanları tahrik edip sonra da "fikrimi söyledim kızdılar" diye kimseyi kandıramazsınız. Trollük abartılırsa ceza sebebi oluyor, daha önce de defalarca belirttik. Özellikle hem trollük yapıp hem de sonra kızanları şikayet eden üyeler mevcut, hani yaptığınızın ne kadar dürüst olduğunu bir kez daha düşünün.

- İkinci olarak, trollük de yapsalar başka üyelere hakaret etme hakkına sahip değilsiniz, unutmayın. Bu da ceza sebebi.

- "Koyarız, sokarız, kan alırız" tarzı çirkin mahalle ağzı argolar yasak, bunu da defalarca belirttik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum belki de Misi'den benim beklentim farklı olduğundan bana öyle geliyor. Ben hala "iyi dönemindeki bir Lincoln" bekliyorum Misimovicten. Sanırım o yüzden hala yok gibi geliyor.

Kornerleri beğenmedim ben. Tamam golde Servete güzel attı da, orada Serveti tutan zenci saçmaladı diye oldu o gol. Onun dışında kornerlerin neredeyse tamamı sağa sola alakasız yerlere gitti. Atağa katılmadı, sol kanatta kısılı kaldı, 2-3 tane ara pası attı Pino'ya bir de 2-3 kere güzel top çaldı ama bütün maç için yeterli değil bence. Hani ne kanattan ne ortadan bir bindirmesi, bir adam gibi atağı yok. Ya duran top (ki dediğim gibi beğenmedim) ya da çok seyrek güzel ara paslar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte, Almanya'da okuyan ya da çalışan pek çok arkadaş var, alman ligini de takip ediyorlar haliyle, adamlar öve öve bitirememişti Misi'yi, Lincoln'den iyi şöyle böyle bir sürü laf etmişlerdi, belki de o yüzden benim beklentim fazla.

Ha, eski maçlarına göre kat kat iyiydi ona itirazım yok da, çıkışı sürer umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya çok sayıda iyi pas attı ama bugün, haksızlık ediyosun bence. Bindirme yapan tipte bir oyuncu değil zaten, top dağıtan tipte bir oyuncu. Lincoln'le farklı titpeler aynı yerde oynuyor olsalar da. Bu adam net paslarla takımı pozisyona sokar, ama kendi bindirip adam geçip pozisyon yaratmaz. Ama özellikle ikinci yarıda top dağıtımı müthişti bence. Takımda açık ara en iyi pas yapan adam bir kere. Bugün yine atağa çıkarken bri geri Hakan'a verdi o da gitti stopere. Misimovic topu alsa zora girip geriye doğru adamı geçse de geri pas vermek yerine kafasını kaldırıp boştaki adama paralel oynuyor ve böylece mal mal her başarısız atakta kalecimize dönmüyoruz. Hep forvet arkası oynatılsa ve kanatlar da biraz destek olsa asistleriyle uçuracak takımı
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ya işte, Almanya'da okuyan ya da çalışan pek çok arkadaş var, alman ligini de takip ediyorlar haliyle, adamlar öve öve bitirememişti Misi'yi, Lincoln'den iyi şöyle böyle bir sürü laf etmişlerdi, belki de o yüzden benim beklentim fazla.

Ha, eski maçlarına göre kat kat iyiydi ona itirazım yok da, çıkışı sürer umarım.

Tam hazır demiyorum tabiiki de maçın iyilerindendi diye dedim elbette bizim de beklentimiz daha fazla ve en kötü halinin böyle olması :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

pino böyle oynarsa misimovic e yer kalmaz. :)

baros
pino
arda elano
cana ayhan

şeklinde olur orta saha ve ilerisi.

arda ve elano 4-4-2 kanadı olursa cana göbekte tek idare eder arda ve elanonun da katkılarıyla, baklava dizilişiyle ayhan yerine misi'yi alabiliriz. üstelik misi'^nin de gayet güzel pres yapıp top çalabildiğini gördük işte bu maçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim asları geçtim Baros Arda Elano Kewell falan, Aydın, Ayhan falan bile yoktu aşırı dar kadroyla güzel hamleler yaptı Hagi, bazısı zorunluluktan da olsa güzel oyun vardı. Pino bence şu 2 haftada en az 3 gol atmalıydı, rotasyonda yine etkili olur ama bugün ben de bencil buldum, zaten iki kişi hücum ettik bulduğumuzu sokacaktık
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu kanalturkteki apaçiler canayla misimovice etmedikleri lafk almadı.bırak topcuları ztn gs düşmanı alayı.saydır saydır dur

hani misimovic bugun gol atsa belki beğenilirdi.bizim millet gol atan adamı sever.

misi baya iyi oynadı bugun.top kaptırmadı.dar alanlarda hatasız oynadı falan filan

rewendor mustafa sarpı nerde gördün ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sarpı ben bugün 3kere gördüm

1.sinde kornerden arka direğe atıldı kimse yetişemedi taca çıkmadan sarp yetişti

2.sinde sarp orta alanda baskıyla topu kaptı sonra pozisyon harcandı falan sağ kanatta tekrar topu presle kaptı.Adından burda bayaa bi söz ettirdi

3.sünde ise yine etkisiz bi ortada taca çıkmadan yetişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

2.sinde sarp orta alanda baskıyla topu kaptı sonra pozisyon harcandı falan sağ kanatta tekrar topu presle kaptı.Adından burda bayaa bi söz ettirdi

hah şunda gördüm işte, bi de bikaç tane depar attı taca çıkacak top tuttu dendiği gibi, ara ara paslara falan bile katıldı.

Esas yaptığı iş sürekli olarak pres yapmaktı orta sahada, hani çok etkili olduğundan değil de eskiye göre çok daha azimli belli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...