aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 2-1 caktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ya bu Ufuk direk kırmızı kart görmemiş miydi? 2 maç cezalı olması gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Direk kırmızıda 1 maç garanti, gerisi disipline sevk edilirse ekstradan verilebilir diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abi kızılay bile kan alınca soda veriyor, biz derbide fenerden kan aldık, neden soda vermedik bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Eralp said: 2-1 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 SeaGle said: abi kızılay bile kan alınca soda veriyor, biz derbide fenerden kan aldık, neden soda vermedik bunlara? böyle bir şeyi normalde yapmam da arkadaşlara örnek olsun diye hazır sıcağı üstündeyken yapıyorum. trol bu şekilde olur. içinde fikir beyanı bulunmayan, komik bir içerik de barındırmayan gereksiz mesaj tipi. ezbere konuşulmasın diye çok defa uyardım arkadaşlar, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Yoo, diğerlerini kızdıracağı belli olanve konuyla alakası olmayan lafların gizlendiği cümleler de trolldür gayet. Amaç birilerini sinirlendirmek olduğu sürece istersen milyon tane fikir beyan et yine trolldür. Troll de kendini genelde belli eder, ki ediyosun kusura bakma yani. Fikir beyanı var, fikir beyanı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yaptiginiz "troll" degil zaten, hiyarlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Arkasokak said: SeaGle said: abi kızılay bile kan alınca soda veriyor, biz derbide fenerden kan aldık, neden soda vermedik bunlara? böyle bir şeyi normalde yapmam da arkadaşlara örnek olsun diye hazır sıcağı üstündeyken yapıyorum. trol bu şekilde olur. içinde fikir beyanı bulunmayan, komik bir içerik de barındırmayan gereksiz mesaj tipi. ezbere konuşulmasın diye çok defa uyardım arkadaşlar, lütfen.bu troll falan değil forum kurallarına aykırıdır diye düşünüyorum. Eğer bu tip şeyler yasak değilse zevkle her GS konusuna gelip soktulu çıkardılı kan almalı hardcore mesajlarla doldurabilirim ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Boci said: Ya bu Ufuk direk kırmızı kart görmemiş miydi? 2 maç cezalı olması gerekmiyo mu? Şunu bende merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Holy said: Eğer bu tip şeyler yasak değilse zevkle her GS konusuna gelip soktulu çıkardılı kan almalı hardcore mesajlarla doldurabilirim ortalığı. kendine hiyarligi layik goruyosun yani, yapma boyle Yigit, bir takim icin kendini bozma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Khelben said: Boci said: Ya bu Ufuk direk kırmızı kart görmemiş miydi? 2 maç cezalı olması gerekmiyo mu? Şunu bende merak ediyorum. 2 mac cezeli oldugu halde oynattiysak ne samata olur lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aquila said: Holy said: Eğer bu tip şeyler yasak değilse zevkle her GS konusuna gelip soktulu çıkardılı kan almalı hardcore mesajlarla doldurabilirim ortalığı. kendine hiyarligi layik goruyosun yani, yapma boyle Yigit, bir takim icin kendini bozma.yasak olmasa ben burayı kahvehaneden beter hale getiririm. YAKARIM BURAYI YAKARIM ama neyse ki kendimi kontrol edebiliyorum. seni dinleyeceğim ve bu hıyarlığı yapmayacağım şükrü, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben sana tesekkur ederim. SAY NO TO HIYARLIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 E kusura bakmayın, neyi hakediyorsanız onu bulursunuz. Holy, lafım sana değil bu arada. Özellikle Arkasokak ve benzeri 1-2 adam var, tek eğlenceleri ne yazık ki GS konularında ciddi görünmeye çalışıp alttan kışkırtıcı, içeriği boş mesajlar atmak. E yani bir gülüp geçiyorsun, iki gülüp geçiyorsun, üçüncüde laf söyleyince "omo böylö mösöjlör otoyorlor" diye ağlıyorsunuz. Laf kaldırabilecek kadar trollük yapın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ufuk 2 maç ceza almadı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Arkasokak said: SeaGle said: abi kızılay bile kan alınca soda veriyor, biz derbide fenerden kan aldık, neden soda vermedik bunlara? böyle bir şeyi normalde yapmam da arkadaşlara örnek olsun diye hazır sıcağı üstündeyken yapıyorum. trol bu şekilde olur. içinde fikir beyanı bulunmayan, komik bir içerik de barındırmayan gereksiz mesaj tipi. ezbere konuşulmasın diye çok defa uyardım arkadaşlar, lütfen. Hayır birde böyle ciddi ağır konuşmalar falan yapmaya çalışıyorsun ya, gerçekten sevimli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ufuk ceza tek maç ceza arkadaşlar.. Önceden de yazmıştım, bildiğim kadarıyla direk kırmızı kartta tek maç garanti, gerisi disiplinik durum varsa belirlenir, ikinci sarıdan kırmızıysa disiplin falan olmadan 1 maç oynamaz sonra oynar. Ben böyle hatırlıyorum kuralı, tff ceza talimatını inceledim ama yazmıyordu detaylı bilgi yada ben bulamadım edit: İsmini soadını girip arayın işte, sadece fenerbahçe maçında ve sonraki a2 maçlarında falan ne alakaysa cezalı göüküyor ama süper lig cezası fb maçıyla sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 düm tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Wishmaster said: Eralp said: 2-1 gs teşekkürler dostum :D ulan keşke skor oynasaydım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ufuk ne boktan yemiş be. Golleri değil de, özeti izleyebileceğim bir adres var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Orada hatanın yarısı da defansın ama, klasik ofsayt taktiği failimiz. Görev düşen diğer tüm pozisyonlarda çok iyiydi Ufuk. Hele ilk dakikalarda Tita'nın yerden şutunu iyi tuttu. Aykut olsa %100 goldü zira kendisi koltuk altından gelen her topu içeri alıyor. Kısaca şu anki kaleciler arasında Ufuk doğru tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yarisi mi? 95% defans hatasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ya şu sebeple yarısı, istediğin kadar ofsayt olduğuna inan kaleciysen ofsayt diye elini kaldırıp ileri koşup durmazsın amele gibi. Ya çizginde kal ya çık topu al, ama topa bakacaksın hakeme değil. Pozisyon hallolunca bağırır hakeme. Hiç olmayacak iş yaptı orada Ufuk mal gibi hakeme bağırıp topu bırakarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 defansın çok büyük payı var tabi, şu bizim defansların hakeme bakma triplerini hala anlayamıyorum yani. Ama ufuk da birşeyler yapabilirdi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar