Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kuranlar kadar, bu kadar zaman her türlü adi ve pis oyunlara karşı elinden geldiğince koruyabilenlerinde bayramıdır. Düşmanını bilmeden yapılan savaş her zaman daha zordur.
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kusura bakma ama seninki lafta, onların ki bizzat yaşanmış gerçek. Sadece cumhuriyet için de değil, kutsal olan benim için ne kadar olgu varsa aynı şeyleri onlar için de düşünürüm, o yüzden kişisel algılama.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kişisel algılamıyorum, ama Cumhuriyet 87 yaşında ve üzerinde emeği olan herkesin. 87 yıldır öğretmenler durmadan savaşıyor örneğin. Sonuçta ikinci ve nihai zafer diye bir hedef var.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sadece "google.tr" de diye laf yetiştirmeye gerek yok dünyadaki her ülkenin önemli günleri var adamlar napsın .
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ardeth said: google.tr de türk bayramıyla ilgili bir logo görüp sevinen ve google'a minnet duyguları besleyen türk halkının cumhuriyet bayramı kutlu olsun kötü mü yapmış adamlar. local bi doodle olabilir ama yine de güzel bence.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ardeth said: google.tr de türk bayramıyla ilgili bir logo görüp sevinen ve google'a minnet duyguları besleyen türk halkının cumhuriyet bayramı kutlu olsun google a minnet duygularimizi surekli besliyoruz google bi nimet zaten.
Thugsta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ardeth said: google.tr de türk bayramıyla ilgili bir logo görüp sevinen ve google'a minnet duyguları besleyen türk halkının cumhuriyet bayramı kutlu olsun adam haklı beyler küfür etmemiz lazımdı..google senin ben 7 sü...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 100. yılda her bakımdan çağdaş medeniyetler seviyesine erişebileceğimiz bir cumhuriyet temennisiyle, kutlu olsun.
Öne çıkan mesajlar