Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofis Şefi....

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Yok be daha dün 1 bugün 2 sonrasına bakıcaz yheni bir tad 2miz içinde çok değişik bir tecrübe aslında ben ilk defa bu tarz bir şey ile karşılaştım kadınların farklı zihniytleri olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu açıkcası bilmiyordum.

Ben gerçekten birşeyler olsun diye çaba da göstermedim benim amacım beni neden terslediği idi ama bi baktım ki kahve tavla derken onun evdeyiz kandırdı resmen beni bende kendi rızamla kandım yani olan bu yoksa başıma gelen bir tesadüf ve şanstan öte değil yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Biotar said:

Şair bu dizesinde hatun beni eve attı ben bir şey yapmadım demek istemiş.
Sadece eve atana kadar bişi yapmadım iyi niyetli idim ben diyor şair.

nomsaR said:

gırgırı şamatası eyvallah da, bu tarz muhabbetlerin bence bu aşamada forumda paylaşılması hoş değil. en azından ben paylaşmazdım.
Ya açıkcası bu anlatılan olaya da başrolde olan şahısın hayatımda pek yeri yok iş ve bu özel durum dışında o yüzden anlatıyorum sorun değil asıl anlatma sebebim çok değişik br tecrübe olması...
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

bence sen bu hatuna asik olursun. fakbadilik muessesesini kaldiramazsin. bu topici de sildirirsin.

muessese
muessesesi
Ya neden aşık olayım ki ya da neden zorla aşık olmamı istiyorsun abi aşk basit birşey değil ki hem ben aşık olabilecek bir adam değilim kendimi biliyorum yani he o bana aşık olduğu için böyle davranıyor olabilir ama benle bişiler yaparak beni etkileyemez yani işim olmaz yani
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...