LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Aslında söze başlamak için doğru bir cümlede kuramıyorum sinirimden ama bi yerden başlamak lazım. Ben bir turizm firmasında yurt içi otel ve tur satışı bölümünde danışman olarak çalışıyorum ve bizimde bulunduğumuz bölümde 3 bayan şef ve 21 danışman çalışmakta. 3 şeften 2si iyide bitanesi var ki beni çıldırtıyor abi erkeğiz ya zaten başta kaybettik onun gözünde bi de en çok koyanı benden yaşca küçük olması benden 1 sene önce başladığı için birazda kasmış şef olmuş. Her sölediğime ters bir cevap veriyor bişi de diyemiyorum içimden gerçi paso sayıyorum anasını satayım ama ne sölesek ters konuşuyor daralttı iyice en sonunda office fcuk fantezisini üstünde gerçekleştiricem çok az kaldı hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 iş atıyo bence sana ergen flörtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 O ergende ben değilim aga aradaki fark o bugun çıkarken yarın bişiler içelim diyicem bakalım neyin peşinde anlıyacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 tacizden şikayet edip attırmasın seni? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kahveden taciz mi olur yav. maksimum terbiyesizleşmeyin lucifer bey der gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yapabilir valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 naughty girl having fun with office mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Vallahi teklif ediyorum şimdi hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 lan işte senin onu yerine konacağından tedirgin olduğu için sorun çıkartıp, huzursuzluk yaratmaya, fırsat bulursa da ayağını kaydırmaya çalışıyor zerzevat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Şimdi onun bilmediği şey ben yurt dışı departmanına geçice 2 ay sonra sıkıntı yapmasın kendine 2. olarak da yarın kahve içip tavla oynayacağız muhabbet edeceğiz teklif ettim kabul etti yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Masquerade said: naughty girl having fun with office mate+1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Oo bu iş olmuş şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Vallahi ben hala tedirginim açıkcası derdim zaten sevgili falan olmak değil yarın açık açık diyicem neyin peşindesin diye derdin ne senin ters yapıyorsun falan baktım yavşıyor o zaman having fun office mate yapıcam o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 O hayırlı olsun gelişmelerin devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Yarın yazıcam ya zaten plan değişti yarın demiştik bugün iş çıkışı gideceğiz bahalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 neyin pesindesin diye sorarken bi cebinde ses kayit cihazi acik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ss or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bu arada nasıl bir hatun. Hoş diyebileceğin mi yoksa meeh diyeceğin tatta mı? Önceden öğrenelim ki baktın birşeyler oldu, dalgamızı geçeriz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ya aslında hoş bi problem yok içilir yani zaten resim çekersem koyarım yarın tek yaşıyor bi de para da var hatunda dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Niyet belli abi senin ahaha. Have fun m8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Eğer bişiler olursa çatır çatır parasını yerim ben onun zaten neyse yarın büyük ihtimal resmini falan koyarım ya da akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Derbinin acısını çıkar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fotoğraf isterik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ahah topic bi an da "acaba benden hoşlanıyor mu" lara döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ah bu pati halkı aklımı çeldi en büyük aşklar nefret doğar dermişim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar