Pallando Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Dün bir mesaj aldım adını soyadını yazmış oldukları müşteri hizmetlisi benle gün içinde görüşecekmiş. Bir gün sonra aradılar yani bugün hatta biraz önce bedava kontor hakkım varmış işte hizmetlerini anlatmak için 5 dk süre istedi. Sonra adımı soyadımı felan sordu cevapladım onu sonra nerede oturuyosun felan diyince şüphelendim dedim vermek istemiyorum Vodafone bayisine gider sorarım ben dedim kapattım. Kapatmadan öncede kadın biz yan teşkilatıyız gibisinden birşeyler dedi. Bilgi çalmak için aradılar zanettim internette numara ile araştırma yaptım alo kontor diye yasal birşey sanırım bilgisi olan varmı yada aranan varmı acaba?
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 vodafone çağrı merkezini arayıp sor bence.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ahaha "yan teşkilat" ne demek sorsaydın keşke? :D kolpadır... ama eğer gerçekten doğruysa vodafone'a daha düzgün isim koyma çağrısında bulunuyorum
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Yan kuruluş işte Turkcell'de Avea'da felan da var onlardan tedarikçi gibi birşeyler. Böyle bir yan kuruluş olduğunu ilk defa duydum. Vodafone'da çalışmış olan bir arkadaşıma sordum oda doğruladı Vodafone'un yan kuruluşu imiş bilgilerini verme felan dedi. 29 Ekim gibi bayram gibi özel günlerde arıyorlarmış. Netten okuduğum kadarıyla da kredi kartı bilgilerini veriyorsun onlarda kontor yada dakika yolluyormuş. Tabi kredi kartı bilgilerini vermek ne kadar güvenli orası soru işareti. Nette bilgilerini verip fazladan para çekildiğini söyleyenlerle dolu. Birde beni düşündüren 2001 yılından beri hattınız varmış dediler ama o kadar eski değil hattım, adımı soyadımı bilmiyorlarmı yada oturduğum yeride soruyorlar tekrar. Bilgilerimi istemeleri beni şüphede bıraktı açıkçası.
NoS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyla alakasız ama ben dün vodafone a geçtim tavsiye eder misiniz ? Faturalı hat kullanacağım herhangi bir eksi yanı var mı ?
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 NoS said: Konuyla alakasız ama ben dün vodafone a geçtim tavsiye eder misiniz ? Faturalı hat kullanacağım herhangi bir eksi yanı var mı ? Ben bayadır Vodafone kullanıyorum. Faturasız hatlarda en avantajlısı bence Vodafone, faturalılarını pek incelemedim ama bir çok seçenek var faturalılıda eminim onlarda avatanjlıdır sitesinden biraz incele derim. Bence diğer operatörlerden çok daha iyi.
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 NoS said: Konuyla alakasız ama ben dün vodafone a geçtim tavsiye eder misiniz ? Faturalı hat kullanacağım herhangi bir eksi yanı var mı ?Ben faturalı hatlarda vodafone ve avea'dan çok şikayetçiyim abi özellikle aveadan kullamadığım hatta 250 tl fatura geldi vodafone da 1 gb net vardı 500 mb kullanmısım toplam ama 500 mb aştım göstermişler geçirdiler faturada bence turkcell her tarifede hepsinden üstün faturalı faturasız fark etmez ayrıca vodafone ve avea çekim konusunda da çok iyi değiller.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yan teskilat ne lan afhuashfahfuasf vodafone binasinin yanina bi baraka yapip ordan mi ariyolar.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 5 dakika karşılığında kişisel bilgilerini alıyor mis be, az değil lan bu millet.
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Cumhuriyetin 87. yılında hala kontörlü hat kullananlar var ya...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ya bunlar var ya hepsinde, dolandırıcı olma ihtimallerinin yanı sıra mesela bizzat babamın müdürlüğüne gelen bir şikayeti anlatayım. TTnet kullanıcılarını arıyorlar, böyle böyle kampanyamız var geçmek ister misiniz diyorlar işte gariban adam kabul ediyor bilmediğinden. Tamam diyor adam işte eve eleman gönderiyorlar sözleşme imzalatıyorlar vs. sana modem veriyor bla bla herşeyi hallediyorlar işte neyse mutlu mesut ardından yaşarken birgün arıza çıkıyor. TT teknik servisi arıyor, sistemde gözükmüyorsunuz yanıtını alıyor adam ve küfürler vs. savruluyor. Adam bir hışımla en yakındaki müdürlüğe geliyor, işte bakıyorlar adamın kaydı yok. Babamın odaya çıkarıyorlar en son anlattırıyorlar olayı derken adamın kaydının yeni sözleşme imzalandıktan 1-2 gün sonra aktarıldığı öğreniliyor. Evet, başrolde Superonline aka. Quicknet var. Sözde hizmet satıp, haber bile vermeden adama koyan bir şirket hehe O imzalatılan sözleşme de bu tip durumlarda adamlara itiraz etme hakkın bile bulunmuyor üstelik Yine bazen evi arıyorlar, internetle ilgili soru soracaz kampanyamız var diyorlar, bedava kullanıyorum ben personel ÇOCUUUM diyince 'haa' diyip suratıma kapatıyorlar. Böyle çok olmaya başladı son zamanlarda, Vodafone olayını bilmiyorum ama anlatmak istedim benimkileri SADASDA benzer birşey olabilir.
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 vaperon said: Cumhuriyetin 87. yılında hala kontörlü hat kullananlar var ya... abi sene 2010 bu espriler hala komik degil ya...
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 NoS said: Konuyla alakasız ama ben dün vodafone a geçtim tavsiye eder misiniz ? Faturalı hat kullanacağım herhangi bir eksi yanı var mı ? ben turkcell hatlıdan vodafone hatlıya geçtim, gayet memnunum turkcellin 89 tllik tarifesini kullanıodum ama hep 150+ tl fatura geliyordu, şimdi yine aynı şekilde konuşuyorum vodafoneun 55 tllik tarifesini kullanıyorum en fazla 60 geliyor fatura. bir de bilmiyorum bana öyle gelmiş olabilir ama çekme konusunda sanki turkcellden daha iyi gibi geldi.
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 türksellin yolladığı "mesajı at hemen 500 milyarı kap" gibi bişey
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 NoS said: Konuyla alakasız ama ben dün vodafone a geçtim tavsiye eder misiniz ? Faturalı hat kullanacağım herhangi bir eksi yanı var mı ? cekmiyor cogu yerde ceken yerlerde de ses kalitesi kotu
Öne çıkan mesajlar