Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçki fiyatlarına gece yarısı yüzde 27 zam!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

burda, belarusta bira kiloluk 50 kuruş - 1 lira (tl ye göre çevrilmiş hali), büyük kaliteli vodka 3,5tl, şampanya 5tl, viski 8tl büyük boy, kanyak 11tl en tşşaklısı.

ne yazıkki içkiyi bıraktım ayrı mesele euheue

Kızgın sumolara dövdürmek istedim seni O_o
Mesaj tarihi:
yazar metin de bunlar temel gıda maddesi değildir demek istemiş

rakı içenlere hayret ediyorum ne biçim tadı var onun öyle. anason lu anason lu yaktı mide mi.

light falan da değilim. 10 dakka da 3 bardak içtim belki tadı düzelir diye ama yok ta rakı iğrenç yaşasın kola süt sarı beyaz gazoz
Mesaj tarihi:
balığa nasıl tat verir o rakı anlamadım balık hastasıyım ama rakı yı para verseler içmem tadını bozar balığın o. ama bunlar zevk meselesi tabiki
Mesaj tarihi:
Aklımdan bol küfürlü düşünceler geçiyor.. Sadece zamla kalsa bari =D

ekmekten "katma değer" vergisi alınan bir ülkede yaşıyoruz, her şeyde en yüksek vergi neredeyse bizim ülkemizde zaten. Bir de gelip şu vergi zamlarına ihtiyaç varmış gibi savunmayın ya, lol. Amaç gayet net, hem zındıklara kıllık olsun hem cebimiz dolsun. Verdiğimiz vergiler nereye gidiyo? Kömür çuvalları olarak oya dönüşüyo..
Mesaj tarihi:
ya 70lik rakının 40 lira olması ne demektir biri bana bunu açıklayabilir mi birada 3 liraya dayanır ohh mis.
alkolü azaltmış olsamda isyan etmemek elde değil!

padişahım çok yaşa!!!
Mesaj tarihi:
Hagii said:
rakı içenlere hayret ediyorum ne biçim tadı var onun öyle. anason lu anason lu yaktı mide mi.

Hagii said:

şarap ta kolonya içmiş gibi ne biçim tadı var öyle

Hagii said:

balığa nasıl tat verir o rakı anlamadım balık hastasıyım ama rakı yı para verseler içmem tadını bozar balığın o.

terazine abandm kank +rep
  • Yeni Oluştur...