Revell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Kazaa uzun bir süre sonra tekrar yüklemeyi denedim fakar Kazaayı çalıştırırken (username vs.. vs.. belirledikten sonra) yükeleme esnasında geçersiz bir işlem yürütüyor o yüzden kullanamıyorum. Bana kazaa gibi her türlü dosya ya ulaşabileceğim (mp3,video,photo vs...) bir başka program varmı acaba? Ya da bendeki sorun ne olabilir nasıl giderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 soulseek[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 morpheus var ama aradığın hiçbirşeyi bulamıyorsun. sharky gelip e-donkey diyecek galiba.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 -kazaa yerine kazaa lite k++ kullan mutlaka kazaa hız konusunda çok iyi. ama araması epey sürüyor. no limit yapıp uzun süre beklesen de, "nadir" dosyaları bulmakta zorlanıyorsun. --ed2k için shareaza öneriyorum. aslında emule plus, shareaza'dan çok daha iyi bir arabirime sahip.. ama shareaza, emule plus gibi queue, credit dertleriyle uğraştırmıyor, gnutella, magnet, torrent desteği de cabası, emule plus'tan avantajlı duruma geçiyor. emule plus, direk serverlardan aradığı için, arama olayı kısa sürüyor, ve "nadir" şeyleri bulabiliyorsun böylece.. ama hız konusunda çok zayıf. bu yüzden ed2k kullancaksan, mutlaka shareaza kullan. arama biraz daha uzun sürüyor, ama bulduğunda, hız konusunda emule plus gibi süründürmüyor. ---torrent olayı var, Torrent kullancaksan, sana Client olarak ABC öneriyorum. ABC kullanması kolay bir client. ed2k'de hem bir sitedeki ed2k linkinden indirme var, hem de program içinde arama var.. ama torrentte program içinde arama özelliği yok, bu yüzden torrent sitelerini karıştırman lazım.. Ama ed2k programları gibi, torrent sisteminde de, torrent linki vermiş sitelerden programları bulman mümkün. Torrent siteleri her gün güncelleniyor. Bazen aradığın nadir şeylere rastlama imkanın olduğundan, torrent sitelerine her gün bakmanı öneririm, en iyi kaynak ise www.suprnova.org. Torrent, her gün değişen içeriğe sahip sitelerde arama yaptığın için, arama olayı çok kolay. ama ed2k gibi nadir şeyleri aradığında, işin sanşa kalmış, dediğim gibi siteler her gün güncelleniyor, eskiler siliniyor, nadir şeyleri yakalaman zor olabiliyor. Torrent, hız konusunda Kazaa'dan kötü, emule'den yavaş diyebilirim sana.. ayrıca bu konu hakkında ilgili topiclerden faydalanabilirsin, birçok şey konuşuldu, sorular soruldu tartışıldı vs... Kazaa Lite K++ eMule eMule Plus bittorrent mlDonkey[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 şöyle birşeyler gevelemişim zamanında.. belki işine yarar: said: Bonecrusher, 25 Nisan 2004 23:08 tarihinde demiş ki: mutlaka tüm p2p'leri kullanmak için gerekli özellik, sabirdir arkadaslar. Sabriniz yoksa, tüm p2p'ler sizin için kötüdür.. kisaca bahsediyim ben de.. kullandigim üç sistem var.. birincisi, kazaa ikincisi, edonkey üçüncüsü, torrent.. bu üçünden memnunum, bu yüzden DC++ gibi islere girmeyi düsünmüyorum. basliyalim üçünü anlatmaya: kazaa için kazaa lite k ++ kullanirsin.. bu kazaa ile, sinirsiz arama imkanin var. en çok user olan dosyadan baslarsin çekmeye.. queue oldugu için, kullanicilari en efektif kullanan p2p programidir. bağlantını en efektik şeklinde kullanıyor, çok iyi. ayrica çok güzel tonla özelligi vardir. kullanimi da kolaydir. ne server derdi, ne queue derdi.. edonkey'e gelelim.. edonkey için emule plus öneriyorum size.. edonkey programlarinin kötülügü, queue olmasi. ve güzel bir server.met yoksa sizde, serverlar arasinda bogusursunuz.. güzel bir server buldum, her defasinda o servera baglaniyorum.. kazaa'dan avantaji, arama sonuçlari daha hizli, ve daha çok seçenek bulabilme ihtimaliniz var.. yalniz bu seçeneklerin hepsi her zaman online degil. bu olay, queue ile birlesince, download acayip yavas.. 6k'dan hizli downloadi göremedim ben.. torrent için de, shadow client kullaniyorum, süper özellikleri var.. www.suprnova.org gibi süper bir kaynagi var. hemen herseyi bulmak mümkün. siteye her gün yeni seyler ekleniyor. ancak her gün de bazi torrent'ler atiliyor, siliniyor.. o torrenti download etmekte iseniz, devam ediyor download, ama siteden gidiyor.. queue derdi yok. ama SEEDers ve DLers orani önemli sonuçta.. maximum 10k görüyorum burda da.. Tabii bazen 12'ye çiktigi oldu.. said: Bonecrusher, 25 Nisan 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Sonuç olarak: ilk basta suprnova'da arastirin (search.suprnova.org) orda yoksa kazaa'da arastirin.. 10 dk arastirdiktan sonra bulamassaniz, bu sefer de emule'de deneyin.. [signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Ağustos 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ares var cillop gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 winmx =)[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben her türlü dl için imesh kullanıyorum, kazaa dan daha hızlı daha çok seviom[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 warez.com mükemmel tum P2P programlarını tarıyabiliyor[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ares dc++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bittorrent çok ideal bir şey. şarkıları albüm olarak indirebilme özelliğine hastayım (albüm dinleme takıntım var da). emule ise bilgisayarı uzun süre açık bırakıyorsanız epey iyi. öyle bir iki saat için kesinlikle değmez, bırakcaksın 2 gün açık uçacaksın.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar