Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanal D deki iq test hedesi...

Grudge

Öne çıkan mesajlar

bitti hele şükür..

şu e-mail'leri çok geç yollamazlar umarım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bazı sorulara çok salak cevap verdim muhtemelen çok dandik bir sonuç gelebilir ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 11 May 2003 23:49 tarihinde demiş ki:
girdiğiniz e-mail adresine kayıtlarda rastlanamadı!

sux[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"

aha şimdi de öyle dedi harbiden basacam bu kanal d yi.[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Sosyal ağlarda paylaş

bendede bağlantı kurulamadı tekrar dene diyor .[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Beyaz:Sizde şeye sürümlük akıl yok
zauahuzauhahu[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...