kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hayatta zihinden matematik çözemem abi.. kağıt kalem olcak bak nasıl dağıtıyorum[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sonuncu hakikaten kazıktı beyaz bey.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 matematikte son soru ohaydı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 kolay dedim de ona benim de kafam basmadı bi süre :-P[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yaw doğru veya yanlış olduğunu nasıl anlıyoruz ? ![hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 son sorunun digerlerinden farkı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ilkokulda can matematik wardi ordaki sorulardan altnti :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sonuncuda bariz denklem sorusu sormuşlar yani onuda zihinden yapacak adam öss ye falan gitmesin direk alsınlan boğaziçine lol[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 3 ü 12 yerine 7 ile çarpıyom bu ne bune of salladım 24 tutmadı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 türkiyeyi zorlayan soruya bakın be lol...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: EarS, 11 May 2003 23:33 tarihinde demiş ki: son sorunun digerlerinden farkı yoktu yani sonuçta karmaşık bir logaritma sorusunun da farkı yok bence ama daha fazla zaman ister çözüm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 payları 1di abi zaten direk 7/12 yani. 5/12 = 15 oluo ordan da..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 *!bogaziçi hakkıdır artık* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ya sorular çok kolayda burayı okumaktan yapılmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hmm kazık olacak gibi..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bencede bari açı verse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 moment aldırdılar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 peh bu nebiçim sorular 3 yasında cocuk bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 vazo sorusuna c dedim yanlış galba of[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 son soruyu dolmuştan erken atladıım için çok yaşarım. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 lol bu nedir direk bizim dersane sorularının basitleştirilmiş hali :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bunlar her bölüm sonu neden gülüp alkış tutuyorlar :) bende böle yapam bare :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 a mı o ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ee fizik bilmeyen yapamaz ki... iq testi dediğini babaanneme de yaptırsan üni öğrencisine de yaptırsan doğru sonuç vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Dextra, 11 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: son soruyu dolmuştan erken atladıım için çok yaşarım. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. +1 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar