kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hayatta zihinden matematik çözemem abi.. kağıt kalem olcak bak nasıl dağıtıyorum[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sonuncu hakikaten kazıktı beyaz bey.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 kolay dedim de ona benim de kafam basmadı bi süre :-P[hline]Endure. In enduring, grow strong...
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yaw doğru veya yanlış olduğunu nasıl anlıyoruz ? ![hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ilkokulda can matematik wardi ordaki sorulardan altnti :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sonuncuda bariz denklem sorusu sormuşlar yani onuda zihinden yapacak adam öss ye falan gitmesin direk alsınlan boğaziçine lol[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 3 ü 12 yerine 7 ile çarpıyom bu ne bune of salladım 24 tutmadı tabi :)
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 türkiyeyi zorlayan soruya bakın be lol...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: EarS, 11 May 2003 23:33 tarihinde demiş ki: son sorunun digerlerinden farkı yoktu yani sonuçta karmaşık bir logaritma sorusunun da farkı yok bence ama daha fazla zaman ister çözüm için
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 payları 1di abi zaten direk 7/12 yani. 5/12 = 15 oluo ordan da..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ya sorular çok kolayda burayı okumaktan yapılmıyo :)
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hmm kazık olacak gibi..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 peh bu nebiçim sorular 3 yasında cocuk bilir
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 vazo sorusuna c dedim yanlış galba of[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 son soruyu dolmuştan erken atladıım için çok yaşarım. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 lol bu nedir direk bizim dersane sorularının basitleştirilmiş hali :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bunlar her bölüm sonu neden gülüp alkış tutuyorlar :) bende böle yapam bare :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 a mı o ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ee fizik bilmeyen yapamaz ki... iq testi dediğini babaanneme de yaptırsan üni öğrencisine de yaptırsan doğru sonuç vermeli
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Dextra, 11 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: son soruyu dolmuştan erken atladıım için çok yaşarım. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. +1 eheh
Öne çıkan mesajlar