Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 e raider daha yüzeysel yaklaşmak gerekirse hiçbir iq testi insan zekasını ölçemez. :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 şu ana kadar 25 puanım var 6 yanlış buraya bişiler yazacaz die soruları kaçırıyoruz lol[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 isin birde diger yonu var ki iq testi insanin ne kadar zeki oldugunu degil ne kadar aptal oldugunu anlamak icindir genelde gerizekali,embesil insanlarin zeka seviyelerinin ne durumda oldugunu belirlemek icin kullanilir. max bi deger soz konusu olmuyor boyle olunca... Test de zaten turkce sinavi gibi o kelimelerin anlamlarini bilmeyen i insan dunyanin en zeki insani olsa bile oylece bakar durur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sorular once nete sonra tvye verilmeli
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 mantık bölümünde sıçtım galba 15 sn az be hocam of[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 tamam da coldwind isin bir yolu yoldamı vardır herhalde eheh yani ne biliim normal iq testlerinde deyimin açıklaması nedir gibi veya bu kadar basit sekil soruları yoktur herhalde :) hayır işin kötüsü şimdi biri yanlış yapsa kendinizi üzecek tüm türkiye iq hedesi hödösü diye konuştular o kadar halbuki bence alakası yok :)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 şu son sorularda iyice saçmaladım, salladım hatta ikisini :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 36 da 30 impressive.. :) hmm şimdiki mantık soruları kolay gibi[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 nasıl anlıosunuz ne kadar doğru olduğunu ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 salla raider sonuçta rating alıyorlar ya :) ehe 41 de 35.. tam yol ileri :p[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yanniz lazlardan ses seda yok..[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 aman bir an paticige girememe sorunu yasadım
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 kharonun verdiği linki aldım cevaplarını c/p ettim açtım notepadden bi txt dosyası, her cevabın arasına en az 20 satır falan koydum yani bir sonraki cevabın şıkkını göremeyecek şekilde öyle gidiyorum işte :) hile yapmıyorum yani ztn bal olsa bende, salladıklarım doğru çıkardı.. 4 tane salladım 4 üde yanlış :lol:[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Harbi aslında bu soruların ıq ile ne alakası var diye bir soru sorsalar şıklarda a)yok b)ooooo çok alakası var. c)aaa bu ıq testimi d)ıq nedir hadi cevaplarınızı bekliyorum bu arada buraya ayzı yazacam diye 1soruyu kaçırdım[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 c[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yuh yani! bu da aşmış kişiler için heralde..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 anlaşılmıyor hangisi tek basamaklı hangisi çift basamaklı
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 a son iki soruda süre yetmedi salladık gene..
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 matematikler kolay...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sayı problemlerine sokim böle salak salak sorular olmaz[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 nese bunlar kolaydı.. son bölüm olan teknik/analitik e geçecek birazdan.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Öne çıkan mesajlar