Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben de bir tane sallamıştım tutmadı :) aslında ilk kelime ve deyim anlamları bölümü ve fizik/dinamik soruları bölümünü saymazsak fena değildi test. ama bu dediğim bölümlerdeki soruların zeka ölçmeyle alakası yok, bilgi ölçüyordu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ii işte hehe, ben kardeşime laf yetiştiriken 2 hata yapmıştım ;) Dikkatli olmak lazım. İyi yapanı tebrik etmek lazım, lakin long live left handeds hhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Toplu sonulara göre katılanları hesaplarsak bizim halk bayağı kıvrak zekalı, ama iç çalışmaya gelince yattığımızdan dolayı mı kaybediyoruz ne? İlgili olanlar internette ingilizce IQ ölçen sitelere bakablir, uzun bayağı kafaları iyiyken çözsünler derim. Ama genel olarak paticiğin ortalamasının 120 civarı olduğunu dşünüyorum rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bizim ailede herkes üstün zekalı lol[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Erkekler : 116 Kadınlar : 111 olleyy uzahua[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Solaklar : 115 Sağlaklar : 114 90 dk golü hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben hala en uzağa işeyebiliyorum daha uzağa işeyebilen varmı? 65 de 3 yanlış haydiş arkadaşlar daha iyi yapan çıksın merak ediyorum[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Lakin uzağa işemek değil hedefi tutturmak önemli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben 40 ta 1 yannis yaptim ama eger diger 25 i yapsam 10 a cikardi ben matematikten hic cakmiorum cunku ehue baydim 40 ta[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 65 de 60 139....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 babacum orda birinci sporculardan çıktı mert diye bir eleman o mu senin kuzen euahea[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: BabacumMostors, 12 May 2003 01:04 tarihinde demiş ki: ben hala en uzağa işeyebiliyorum daha uzağa işeyebilen varmı? hehe akışkanlar mekaniğine göre, sıvının içinde aktığı boru ne kadar uzunsa, sıvının borudan çıkış hızı o kadar düşük olur. yani sıvının uzağa gidebilmesi için borunun kısa olması gerekir. dikkatli ol yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Yahu Sufi, sen silverserpents te var mıydın zamanında aynı takma ismimle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 evet orada da sufi bendim. mishakal diye bir tamer'ı oynardım. seni hatırladım :) aynı isim orada da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: theKingpin, 12 May 2003 01:08 tarihinde demiş ki: babacum orda birinci sporculardan çıktı mert diye bir eleman o mu senin kuzen euahea[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® yok benim kuzenim bayan ama merti tanıyorum yüzücü o İ.Y.İ.K de yüzüyor aynı takımdalar :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Sufi, 12 May 2003 01:08 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 12 May 2003 01:04 tarihinde demiş ki: ben hala en uzağa işeyebiliyorum daha uzağa işeyebilen varmı? hehe akışkanlar mekaniğine göre, sıvının içinde aktığı boru ne kadar uzunsa, sıvının borudan çıkış hızı o kadar düşük olur. yani sıvının uzağa gidebilmesi için borunun kısa olması gerekir. dikkatli ol yani :D tazyikli işerim ;)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 tek faktör sıvının aldığı yol değildir diyorsun yani... eheh o da doğru. kurtardın yine hadi iyisin :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 4. ve 36. sorularim yanlis, 9. soruyu da tahmin ettim ve tuttu. yani net 2 yanlis.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 137 çıktı benimki. Çok kolaydı sorular. Çoğu öss mantığıyla hazırlanmış. Hele o dergilerdeki kazık IQ soruları aklıma gelince, çok basit hazırlamışlar dedim kendi kendime.. Ama sayı toplama soruları çok saçmaydı. O kadar kısa sürede kim topluycak o kadar sayıyı?[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben topladım wizard oynuyorum da şu ara fireball hesaplama konsunda epey antremanlıyım :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bazilarinda kisa yolu gormen lazim. mesela sagdaki ile soldaki birbirini 10'a tamamliyo diyelim. 7 sayi varsa, (3*10) + ortadaki sayi gibi...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 sonuç gelmiş Sayın grudge (censored) Yapmış olduğunuz IQ testi sonucunda hesaplanan IQ değeri: 146. hadi lennnnnnnn!!! bi 10 puan düşün şundan en azından...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 konunun hepsini okudum da, ne agresifsiniz be kardeşim! yok böyle iq testi mi olurmuş! Yok kanald sux imiş! Yok şuymuş buymuş o imiş! 1- Adamların elinde flash, o şu bu bilen hacker yok ki. Flashtaki bir bug yüzünden tüm cevapların çıkacağı nerden bilinsin ki? Komiksiniz siz. Herkesi kendiniz gibi bug abuser felan sanmayın. Yapmış adamlar bir hata işte, herkes mükemmel değil. 2- Orda bir doktor, bir psikolog var. Onlar hazırlamış soruları. Ayrıca aynı tip sorular başka ülkelerde de sorulmuş. Dergilerin arkalarındaki zeka soruları konsaydı yarışmaya, IQ 0 çıkardı ülkenin ortalaması. Oysa IQnün asıl amacı, mantığı ve algılaması hızlı olanları ölçmek. Yoksa beyin olimpiyatlarındaki süper, kazık sorular sorulmaz. İlla o tip sorular cevaplamak istiyorsanız gidin beyin olimpiyatlarına kardeşim. 3- Reklamlardan şikayet edip durmuşsunuz sırf post sayınız artsın diye. Adamlar başta biraz fazla reklam koymuş tamam. Ama zor sorulara geçince kafamız dağılmasın diye reklamlar koymadı adamlar. Kutlamak lazım onları. Ama tabii siz nasıl olsa agresifsiniz, üstünsünüz ya, habire laf edip duruyorsunuz kanal d'ye.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ne yani şimdi benim 146 iq um mu var?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Benim 150 iq var lakin daha yüksek olduğunu düşünüyorum test benim iq mu kapsamaya yetmedi :([hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar