Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanal D deki iq test hedesi...

Grudge

Öne çıkan mesajlar

rezilim 100 ama sayısalda çoğu soruyu sallamak zorunda kaldım .. sayı problemlerinde vasatım :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

"Yapmış olduğunuz IQ tesi sonucunda 55 soruyu doğru yanıtladınız.
Hesaplanan IQ değeri: 127."

"gerizekalısın ok mi b@b th3 k3nk" deselerdi bari, anlaşılan 50'den az bilenler idiot sayılacak..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 12 May 2003 00:06 tarihinde demiş ki:
ya bide çok saçma
kelimeleri bilmekle iqnun ne alakası var
hedehödö kelimesinin anlamı nedir tarzında bi soru çıktı direk kapadım tvyi[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali..

Tabi abi sen konuda uzmansın zaten?.

Yahu yapılan bir şeyede düzgün yaklaşın be kardşeim ne bu agresiflik herşeyi siz biliyorsunuz zaten?.[hline]Something in your mind?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 12 May 2003 00:08 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 12 May 2003 00:05 tarihinde demiş ki:
"Yapmış olduğunuz IQ tesi sonucunda 55 soruyu doğru yanıtladınız.

nası geldi o sana yaw?
niye bize gelmedi?[hline]Endure. In enduring, grow strong...

adamlar minigun'ımı çıkaracağımı söyledikten hemen sonra attı mail'i.. 8-)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Gru sabırlı olup programı kapamassaydınız söylüyordu orda gönderildi hede hödö diye[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

-Ben o sporcuları ....
*!babacumla göz göze gelir*
-ehe he mm şey
-çok severim ehe..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha bekle dextra atıyorlar elbet..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 12 May 2003 00:17 tarihinde demiş ki:
-Ben o sporcuları ....
*!babacumla göz göze gelir*
-ehe he mm şey
-çok severim ehe..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®

efferim.. iyi kingpin cici kingpin :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

yanlız orda bir kadın var haber spikeriymiş kim gelirse çarpışırım diyor vay be.. ezildim bir an =P[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

sufi 60/65 bitti benimd ama bitane sallamıştım, tuttu.
Lakin kafam artık kazan gibi 4,5 saatlik uykula 1,5 saat 80 sayısal soru
1,5 saat 80 sözel soru olmak üzere sabah 3 saat les çektim buda tuzu biberi oldu, yumulacam kitapçıklarıma yetti bee.

Arada dertsiz tasasız ÖSYM nin düzenlediği bir organizasyona girmek süpermiş be haha seneye sırf turistik amaçlı öss e girmeyi planlıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...