Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bu konuda ne biliyorsunuz? katılacak olanınız var mı? ben indirdim programını. çalıştırınca 11 mayıs 21.45 te başlicaz siz 3 saat önceden çalıştırıp soruları yükleyin diyo. bu da 18.45 e denk geliyo. saat yedibuçuğa yaklaştı hala aynı olay... edit:Çalıştı biraz önce... [hline]Endure. In enduring, grow strong... [Bu mesaj Grudge tarafından 11 May 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben de katiliyorum..[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bende katılıyorum[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Sitesi bozuk bunun.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bağlandaı Başlamak için bekleniyor Lütfen bekleyiniz de takıldı benim program gitmiyo:)[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 aynen[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ha açık tutup bekleme tabe... 21.45 te başlicakmış ozaman accan sanırım...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 e bekleyelim bakalımda ben o saatte ya unuturum yada yemekte olurum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben de kayıt oldum.. ama o zamana kadar bekleyemem ben ya! neyse.. sırf merak ettim neemiş diye.. nedir olay tam olarak şimdi?[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 nerden indirdiniz prgrami beyler :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 gereksiz değil mi ya... sidik yarıştırmanın show haline getirilmişi[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 http://iq.kanald.com.tr/kaydol.php[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ewt süper bi zeka örneği göstererek bişi diyorum işte şu: şimdi soruları yüklediğine göre sorular bilgisayarda yani sadece saati bekliyo yani bilgisayarın saatini ileri alsak büyük ihtimalle başlar olay !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ama testte sürenin de önemi var netten alcak alet soru sorma iznini. cevapları da nete yollicak. dolayısıyla herkes başlamadan başlayamıyoruz...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Wanted öss ye kasıyorsun di mi? Soru çalma mantığı ile... Sen össdede çalarsın soruları allah bilir.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 pek bişi anlamadım ama madem 15 dk kalmış deneyelim bakalım.. ekleme: ille tv'ye mi bakmak gerek bu iş için? bödöff ol kanal d, herkesin bilgisayarı yanında tv'si var sanki..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 11 May 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 valla ben de deneyecem inşalla aptal falan çıkmayız[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Estel_Anorien, 11 May 2003 21:14 tarihinde demiş ki: Wanted öss ye kasıyorsun di mi? Soru çalma mantığı ile... Sen össdede çalarsın soruları allah bilir öss ye geçen sene kastım manyak taktiklerim wardı gözlüğe kamera mission impossible hesabı bi tanede kulaklık tamam dışarda bi kamyonete hocalarıda doldurucaktım tamamdır olay [Bu mesaj WaNTeD tarafından 11 May 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bırazda dıkkat olayı bu,yanı ben mesela kendımı veremedım ornek sorulara,o yuzden katılmıcam.Yanlıs cıkacaktır test sonucları.Dıkkatsızım bu sıralar[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 şimdi iyice baktım da anlaşılan bilgisayarla alakası yok bu testin, tv başında kalem kağıtla çentik atacaksın.. güya program soru moru indirdi ne anlama geliyorsa.. ekleme: yanlışım var galiba, anlaşılan sadece bu programla yapılabilir test, saat güncellendi..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! [Bu mesaj Sam tarafından 11 May 2003 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ne bu ya 21.56 olmuş başlama saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 walla tv falan kascaksak hiç uğraşmam...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hmm valla şimdi kasamam :-p sonra tv ye çıkarız kazık sorular gelir millet görür lan bunun iq su 5 diilmiydi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yok ya istediğinizle yapıyonuz bizimki teknoloji işi kağıt kalem yazmak yerine klavye tuşuş olucak :D bide harbi 21.56 daha abuk bi saat yokmudu ? şöle 23:45 falan 12:34 01:23 56:78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 10 yıl önce birinci bile olurdum (neo mode on) ama bugün dayak yiyen agent smith olmazsam iyidir..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar