ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Comic book storyline'ı bir kenara bırakarak yazayım: Olumsuzları önce geçiyorum: Son Talia Al Ghul plot twisti olmadı bence. Bane, her ne kadar Joker profiline yaklaşamasa da oldukça güzel yansıtıldı, flashbacklerle falan arkası da fena olmayacak şekilde dolduruldu. Bruce Wayne'in de sıfıra inip aynı şekilde yükselmesi paralelliği de ne güzel kuruldu derken, hop: Talia'yı da anlatalım. Stabil olmayan nükleer bombayı sağa sola çarparak taşımaları gerçekten inanılmazdı. Diğer yandan, teknik açılardan kesinlikle en iyi film, onun hakkını verelim. Hans Zimmer yardıra yardıra gelmiş resmen (pun intended), keza film kurgusu falan da oldukça başarılı. Selina Kyle profili orta karar, Bane profili ise gayet temiz çizilmiş. Araya girmeden önceki dövüş sahnesi, armory'nin altını göçertmeleri falan yoğun, oldukça güçlü sahneler. Film de "güçlü sahne" açısından bakacak olursak baya iyi zaten, epik niteliği taşıyor. Hikaye bütünlüğü açısından The Dark Knight daha iyiydi bence, teknik açıdan ise The Dark Knight Rises büyük saygı hakediyor. Sinemalar biraz daha sakinleşsin, ilk fırsatta seyrederim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Ha bir de Robin mevzusu var. http://www.starpulse.com/news/index.php/2008/07/02/batman_bale_says_no_to_robin_ Bunu söyleyen adam christian bale. Nolan'ın da Robin karşıtı olan ve senaryoya uymayacağını belirten yorumları vardı diye hatırlıyorum. Neden son dakikada, naçizane olarak gereksiz bulduğum bir şey yapıyorlar ki, çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Marion Cotillard villain rolu yapamiyomus bunu gordum bu filmde.. hep boyle iyi kalpli, melek gibi roller versinler kiza.. onun disinda 10 numara filmdi yani.. yaklasik 1 yillik bekleyisime degdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Nolan özellikle söylemişti Robin'in hikayeye uymayacağını, kendi ağzından açıklaması var yani. Amerika bu konuyu çok tartıştı. Robin çok dikenli bir mevzu oralarda. Yani "gayest hero" haline geliyor direk Batman'in yanındayken, kimse istemiyordu bu filmlere bulaşmasını Robin'in. Burda Nolan resmen kapak niyetine kullanmış karakteri. Yani "alın ben yaptım mı böyle yaparım" diyor filmde. Robin bence daha iyi entegre edilemezdi hikayeye, ne yapılsa "gay" damgasını yerdi. Ama işte Nolan farkı muhteşem bir sonuç çıkardı bence ortaya. Yani ben ki Robin'den nefret ederim, bu filmde ki haline bayıldım. Ben Talia olayını beğendim. Daha bütünleştirici bir hal alıyor Bane ve League of Shadows hikayesinde. İlk önce "Bane Rhaz'ın oğlu denilince, oha çok iyi hikaye" demiştim ama bir kuşku vardı, Taila eklenince bence çok daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 cotiyardın becerememesi da olabilir tabi de, talia hikayesi bana fazla "ekleme" gibi geldi, bir de aynı konu içinde 2 defa plot twist çakmasını pek beğenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Abi filmi 2. kere izleyince aslında ne kadar önemli olduğunu anlayacaksın. League of Shadows bu adamlar, yüzyıllarca plan yapıyor adamlar. Thalia'da çok çok iyi sızıyor Wayne Enterprise'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 film en iide. 00 30 da girdik 3 45 te ciktik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Birkaç mantık hatası dışında çok çok iyidi ama; O son sahnelerde Alfred kafasıyla selam verip gülümsese sadece, Wayne'i görmesek, çooook daha iyi olurmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Dennis said: Birkaç mantık hatası dışında çok çok iyidi ama; O son sahnelerde Alfred kafasıyla selam verip gülümsese sadece, Wayne'i görmesek, çooook daha iyi olurmuş bence. Sanırım Selena ile birlikte olduğunun vurgusunu yapmak için gösterdiler diye düşünüyorum. Yoksa bende bekledim Alfred'in sadece kafasını kaldırıp gülümsemesi ardından çat THE DARK KNIGHT RISES logosu koymalarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 laa filmi izledim geldim ama ne yazık ki önceki filmler gibi derin düşüncelere sevk etmedi. bilmiyorum ya bir şeyler eksik gibi, yine süper ama öncekiler kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 LathspeLL said: Dennis said: Birkaç mantık hatası dışında çok çok iyidi ama; O son sahnelerde Alfred kafasıyla selam verip gülümsese sadece, Wayne'i görmesek, çooook daha iyi olurmuş bence. Sanırım Selena ile birlikte olduğunun vurgusunu yapmak için gösterdiler diye düşünüyorum. Yoksa bende bekledim Alfred'in sadece kafasını kaldırıp gülümsemesi ardından çat THE DARK KNIGHT RISES logosu koymalarını :D Ya batman'in olmeyecegi belliydi yani. o nuke den sonra hep dedim aha simdi cikacak, simdi cikacak.. falan diye. Yani adam fuzyon reaktoru ve binalar arasinda ucabilen bat yapan bi teknolojiye sahip, iki kod yazip otomatik pilot,firlatma koltugu yada bat'e eklenti olarak denizalti mi yapamayacak... Film epik. 9.5/10 Pesin pesin bassana bassana.... koca gece dilime dolandi su soindtrackte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 nuke den fırlatma koltuğuylamı kurtulacan (: bu arada bane bi joker değildi çünkü türkçe dublajla izledik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 moriQ said: nuke den fırlatma koltuğuylamı kurtulacan (: bu arada bane bi joker değildi çünkü türkçe dublajla izledik :( hic izlemeseydiniz keske turkce ile izlenir mi gercekten uzuldum adiniza trollemiyorum gercekten uzuldum ingilizcesi ile zevki cikar cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 filmi izlerken onu düşünüodum bane'in konuşması, ses efekti, tonlaması falan inanılmaz iyidi, felaket güç katiodu karaktere bu filmi türkçe izleyenlere cidden üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 İlk fırsatta bir kere daha sinemada izleyeceğim. Alfred ve fox serinin önceki bölümündekilerinde olan karizmalarını azcık kaybetmişler mi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Miraul said: film en iide. 00 30 da girdik 3 45 te ciktik :( ben simdi bilet aldim 100 dakika civari gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mükemmel 10/10 herkes kahraman olabilir diyip sonunda robin'i göstermeleri batman'in alfredin fantazisini gerçekleştirmesi eşiyle birlikte yeni bir sayfa açması bane'in geçmişi aslında ne kadar iyi kalpli bir piskopat olduğunun gösterilmesi talianın iki yüzlülüğü wayne'in tüm silahlarını ele geçirmesi fln süper müzikler süper her şey süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 sloth said: Miraul said: film en iide. 00 30 da girdik 3 45 te ciktik :( ben simdi bilet aldim 100 dakika civari gorunuyor 7'de girdik 10'da çıktık 10 dakika arasıyla. Pek 100 dakika değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 2 saat 44 dk film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ki imdbde 164 dakika görünüyor film akşam 22.30 seansına aldık biz de kanyonda, iki hafta falan sonra sakinleşince imax olarak da izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Koreanboy said: moriQ said: nuke den fırlatma koltuğuylamı kurtulacan (: bu arada bane bi joker değildi çünkü türkçe dublajla izledik :( hic izlemeseydiniz keske turkce ile izlenir mi gercekten uzuldum adiniza trollemiyorum gercekten uzuldum ingilizcesi ile zevki cikar cunku vardıda bizmi izlemedik muhterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Film 3d felan mı? Sevmiyorum 3d olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 BEYLER BİŞEY DANIŞICİİM İstinye'de IMAX mi izleyim Kanyon'da 3D mi izleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 imax izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 3d yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar