Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Nolan bugüne kadar yapılmış ve gelecekte yapılabilecek en iyi Batman filmlerini yaptı.Bu filmde süper olacaktır muhtemelen.. Nolan'ın Bane'ini daha çok sevdim.Evet daha gerçeğe yakın bir batman dünyası izlemeyi seviyorum...Hadi selametle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Temmuzda film mi çıkarılır ya, o sıcakta sinema çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Barathrum said: Evet daha gerçeğe yakın bir batman dünyası izlemeyi seviyorum...Hadi selametle.. yazdıklarımı okumamışsın demek ki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 said: The funny thing is that the more realistic the characters are, the more absurd they become, which makes the filmmakers try to make them even MORE realistic as compensation, which makes them even MORE absurd... There has to come a point when a writer says "check reality at the door, and just have fun". Unfortunately, all of these people who have outgrown the material don't want to give it up, and so we see one attempt after another to make the material "realistic" or "cool", and to apologize for the absurd nature of the material. Realistic is a slippery slope. The whole concept of superheroes probably isn't realistic in our world. But if you are to concede that they are real, I'm not sure why it's not possible to give in to the whole ball of wax if done with reverence to the source work. Realism is a fallacy in movies anyway. It's a buzz word used only when the film maker need to explain why he "had" to change the source material to fit his vision. But I'm sure if you asked Sam Rami about Physics and inertia in Spider-Man or Christopher Nolan about bullets in the Batman world they could explain them away with the classic "movie magic". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 eğer filmde de trailerlar'daki gibi bir bane izleyeceksek kimse gerçekçilik fln diyip kendini kandırmasın. böyle bane mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 böyle bane mi olur diyen 500. kişisiniz, bedava bilet kazandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 böyle bane mi olu...oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 nolanın vardır bi bildiği yedirir siz fanboylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 o catwomanı gördükten sonra çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 IMAX olduktan sonra filimin kurgusuymus yonetmeniymis hicte s*eyimde degil hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Film çıkmadan bu kadar eleştirilir mi ya insaf önünüzde Nolan'ın iki adet şaheseri duruyor.Ha izler beğenmezsiniz,beğenmeyiz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 filmden sahneler ortada valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 neyi ortada sen zaten bir elestiri cilginisin. birak allah askina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bone ve Sam eleştirmek için doğmuş, iflah olmaz iki çılgın xDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Her yeni mesajı açarken belki yeni bir poster / fragman falan vardır umuduyla geliyorum. Aptal aptal tartışırken buluyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Seele said: neyi ortada sen zaten bir elestiri cilginisin. birak allah askina. sırf ben değil, bane ve catwoman her yerde eleştiriliyor. filmi izlemek gerekmiyor catwoman kostümünün kötülüğünü görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bone, Haklısın kötü olmuş. Şimdi hayatımıza devam edebilir miyiz? Şu konuya git bak, orada da eleştirilecek baya bir şey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Filmi izledim ben, bu zamanında cumhurbaşkanına gönderilen kopya muhabettini ele geçirdim. Cidden Bone'un dediği gibi kötü olmuş. Yok lan süper olmuş, şaka yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sinema elestirmenleri. adamlar profi. onlar bile bi oturup izliyor. aciyin abi adamlara emek veriyorlar. ha simdiden begenmedin mi. tamam cik git. gelme topige. izleme bu filmi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ZaugnaKhaldun said: Her yeni mesajı açarken belki yeni bir poster / fragman falan vardır umuduyla geliyorum. Aptal aptal tartışırken buluyorum sizi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 nolan gercekci film yapmaya calismiyor(du). du diyelim belki bunda onu amacliyordur. adam anlam veremedigi, sacma buldugu seyleri degistirdi. mesela catwoman'i istemedi ama studyo seksi hatun olsun niyetine koydu. resimleri ciktigindan beridir goruyoruz tipleri iste. orjinal materyale bakarsan cogu seyi acayip degistiriyor. ha millet kahrini cekiyor cunku cok iyi filmler oluyor ve kurdugu duzene karakterler oturuyor. schumacher kostumlere gogus ucu koydugunda adami olduruyorlardi lan az kalsin. filmler kotu oldugu icin atis serbest moduna gecti herkes. eger nolan filmleri kotu olsaydi simdi neler okuyor olurduk. "zaten orta dogulu karakteri irlandali adama oynattiran mal yonetmenden ne beklersin", "ahaha gidip ninjalarda kendini bulan hero amma klise lan bu ne", "cizgi romanda hastaydim en baba latino karaktere, tutmus ingiliz denyoyu almis ustune o kadar kasli da degil bu eleman" (bunu kesin 70 senelik karakterden bi issue comic okumamis adamdan duyardik). o yuzden tartismalarin hepsi bos. adam kendine gore degistiriyor istedigini ve bir sekilde hepsi adam gibi calisiyor. iyi filmler oldugu gibi adamin zevkide kotu degil. oturun izleyin zevk alarak. gerisi onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Film gösterime girecek, Dark Knight'ta joker'e laf edenler gibi herkes pıssssss olacak. Hadi bakalım. Yok Bane bane değilmişmiş, kedi kadın olmamışmış. Bırakın bu ayakları. Gelmiş geçmiş en iyi çizgi roman uyarlamasını izliyorsunuz şurda. (Let the rage Olympics begin!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 film çok iyi de uyarlamak olarak gayet rezil. hiçbir karakterin çizgi romandaki haliyle alakası yok. bunca zamandır o tartışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/577522_10151820601035274_117353063_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Yemişim abi uyarlamasını. X-men'ler çekildide ne oldu ? En son canavar gibi "First Class" çekildi, magnetonun saçları RGB 150/145/13 olmalıydı diye eleştirdi millet. Dediğim gibi yemişim uyarlamasını, o kadar çektiler wolverine üzerine, bir kere izledim, bir daha da izlemem. Batman'ler canavar gibi işte, LOTR canavar gibi işte, uyarlaması iyi diye gidip he-man yıllarından kalma animasyonlu dragonlance mi seyredelim. Ama bane'de 1.60 boyunda adamla olmaz hani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar