mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 reyou said: bide seni son 5 ayin en verimli balonu seciyorum. (tu) eksik olma hocam :) buraya bişiler yazman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 reyou said: yilbasi icin hediye dusunuyorum, amerikaya kaca yollarsin? hocam kargo ücretini araştır sen ucuz bir kargo bul onla gönderelim mng fedexle gönderir pahalıya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 reyou said: yilbasi icin hediye dusunuyorum, amerikaya kaca yollarsin? yurtiçi kargonun çıkardığı fiyata bak 182 EUR 361,11 YTL ahah sanki sırtlarında taşıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aynisini yapan vardir burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 reyou said: yilbasi icin hediye dusunuyorum, amerikaya kaca yollarsin? ben yarın bir ptt ile konuşayım bir fiyat alalım ama pek ümidim yok en az 100 lira kargo isterler onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aquila said: aynisini yapan vardir burda. valla bulursan banada yolla, enson bole bisi yapani bakirkoy meydanda gormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mavihisar said: reyou said: yilbasi icin hediye dusunuyorum, amerikaya kaca yollarsin? ben yarın bir ptt ile konuşayım bir fiyat alalım ama pek ümidim yok en az 100 lira kargo isterler onlarda tamam valla ii olur, umarim komazlar fiyati fazla, veririz 1-2 siparis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 olm googlelasana, canvas print diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 245 dolar diyo, cu$ hatta cu$++. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bende kız arkadaşıma hediye olarak yaptıracağım, siteyi şu an gezmedim ama kart ile ödeme yapılabiliyor mu? eğer evet ise fotografımı bekleyiniz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Doğrudan bu konuya yazayım, Yavuz Sultan Selim resmini bastırmak istiyorum ama yüksek çözünürlükte bir resim bulamadım. İlgilenen arkadaşa sorum ne çözünürlükte olmalı minimum resmin düzgün çıkması için, Paticikteki değerli dostlarım varsa elinizde koyun şuraya resimleri çok makbule geçicek bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 oba benim resim iyi olmuş.kargo şeyini söylesin arkadaş hemen alıcam onu 50 lira çok iyi fiyat cunku.bi araştırdım cok pahalı dışarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mavihisar said: ÖRNEK TABLOLARDAN BİRKAÇ FOTOĞRAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Magnum said: bende kız arkadaşıma hediye olarak yaptıracağım, siteyi şu an gezmedim ama kart ile ödeme yapılabiliyor mu? eğer evet ise fotografımı bekleyiniz :F kredi kartı var hocam fotoğra için [email protected] a gönderebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Red said: oba benim resim iyi olmuş.kargo şeyini söylesin arkadaş hemen alıcam onu 50 lira çok iyi fiyat cunku.bi araştırdım cok pahalı dışarlarda hocam kargo kodu paticikforum dün yazdım arada kaynamış herhalde :) sipariş ekranında hediye çeki alanına yazılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 HEDİYE ÇEKİ KODU : paticikforum SİPARİŞ EKRANINDA HEDİYE ÇEKİ KUTUCUĞUNA YAZARSANIZ KARGO BEDAVA OLACAKTIR . SİTE: www.stilpazar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mavihisar said: Magnum said: bende kız arkadaşıma hediye olarak yaptıracağım, siteyi şu an gezmedim ama kart ile ödeme yapılabiliyor mu? eğer evet ise fotografımı bekleyiniz :F kredi kartı var hocam fotoğra için [email protected] a gönderebilirsin. yolladım mail ile, magnum oldugumu da belirttim. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Magnum said: mavihisar said: Magnum said: bende kız arkadaşıma hediye olarak yaptıracağım, siteyi şu an gezmedim ama kart ile ödeme yapılabiliyor mu? eğer evet ise fotografımı bekleyiniz :F kredi kartı var hocam fotoğra için [email protected] a gönderebilirsin. yolladım mail ile, magnum oldugumu da belirttim. teşekkürler hocam maili cevapladım foto çok küçük ondan dolayı biraz daha büyüğünü bulabilirsen iyi olur en az 1024x768 olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 UniRoss said: Doğrudan bu konuya yazayım, Yavuz Sultan Selim resmini bastırmak istiyorum ama yüksek çözünürlükte bir resim bulamadım. İlgilenen arkadaşa sorum ne çözünürlükte olmalı minimum resmin düzgün çıkması için, Paticikteki değerli dostlarım varsa elinizde koyun şuraya resimleri çok makbule geçicek bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum.... hocam şu foto var ama bundan 50x75 cm tablo olur böyle bişi yapabiliriz. Büyük resim olursa daha büyük tablolar olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 YENİ TABLOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 60419 iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Siparislerinizi bekliyorum hediye cek kodu: paticikforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Abi kuzenim behlül istiyo valla benle alakası yok sana resmi atıcam asdsadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hadi daldanyer hadi yeme bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dartanian said: Abi kuzenim behlül istiyo valla benle alakası yok sana resmi atıcam asdsadasdsa :) bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar