Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ne bilim ilk sayfada el işi falan denmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gerdirme o canvas ya çerçeve üzerine.. odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 neyse o zmaan bi tony patlatırım.bi yerde kocaman duvarda gördüğümden beri istiyorum bi tane tony resmi var michell ablamla birlikte o poz :) elimde olsa bi duvara yaparım yani .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Red said: neyse o zmaan bi tony patlatırım.bi yerde kocaman duvarda gördüğümden beri istiyorum bi tane tony resmi var michell ablamla birlikte o poz :) elimde olsa bi duvara yaparım yani .) Eyvallah hocam eksik olma sunada aciklik getireyim canvas tablolar canvas kumasa makinede basimi yapildiktan sonra cerceveye gerdirilerek tablo haline getirilir. Cerceveler bizim imalatimizdir sonra uzerine vernik atilir renklerin uzun sure solmamasi icin ve zarar gormemesi icin balonlu posetlere koyularak ambalajlanir ve musteriye sunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 mail atıyorum bi resim daha var onla birlikte 2 tane.yarında hallederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Red said: mail atıyorum bi resim daha var onla birlikte 2 tane.yarında hallederiz :) Tamam gece bir ugrasayim bakalim neler yapabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 tamamdır.hazır %50 indirim bulmuşuz normalde 200 lira tutcakken 100 lira iyidir .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hmm benim de 4-5 parça bişeyim çıkabilir, upda tutalım bu konuyu bikaç gün ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 synthesizer said: hmm benim de 4-5 parça bişeyim çıkabilir, upda tutalım bu konuyu bikaç gün ozaman Eyvallah ilginize tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 paticik forum'a özel ücretsiz kargo kampanyası başlamıştır. HEDİYE ÇEK KODU : paticikforum sipariş ekranında hediye çeki kutucuğuna paticikforum diye yazarsanız kargo ücretsiz olacaktir. Herkeze duyurulur. SİTE : www.stilpazar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ÖRNEK TABLOLARDAN BİRKAÇ FOTOĞRAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hadi bakalim ilgilenenler, ilginiz sozde kalmasin, verin siparisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 aquila said: hadi bakalim ilgilenenler, ilginiz sozde kalmasin, verin siparisleri. eyvallah hocam eksik olmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 tam soracaktım ben de behlül tablosu varmı diye varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fede said: tam soracaktım ben de behlül tablosu varmı diye varmış olmaz mı yav dizi varken bir ara çok iyi satmıştı. Dizi bitti alan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 YENİ BİRKAÇ ÖRNEK DAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 amma meraklısı çıktı ha, satışların devamını dilerim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Valla adamin urunleri guzel,fiyat/performans da iyi kazansin hakettigi kadarini :) Ben de siparis vericem de yurt disindayim ve belli bir tarihte turkiyeye gondermem lazim 2 ay sonraya benim isim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aga guzelmis ya, cok guzel supriz olur bundan :) ama yurtdisina gonderebilirmisinki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Revangelis said: amma meraklısı çıktı ha, satışların devamını dilerim (: eyvallah kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bide seni son 5 ayin en verimli balonu seciyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 reyou said: aga guzelmis ya, cok guzel supriz olur bundan :) ama yurtdisina gonderebilirmisinki? hocam hatırlatırsan sanada döndüğünde bir güzellik yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hocam donme tarigim belli degil yaw yok mu hic yurtdisina gonderme firsatin? :( bende sana burdan ucuz ipod fln yollarim tablonun icine gomerim gumrukten gecer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 reyou said: aga guzelmis ya, cok guzel supriz olur bundan :) ama yurtdisina gonderebilirmisinki? Kargosunu ödersen aya bile gönderirim :) Şaka bi yana ucuza yurtdışına gönderen bir kargo biliyorsan onla gönderebilirim. Kıbrısa geçenlerde mng ile göndermiştim 35 tl civarı bişi tutmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yilbasi icin hediye dusunuyorum, amerikaya kaca yollarsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar