mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Arkadaşlar kanvas tablo işiyle uğraşıyorum. Kanvas tablo ihtiyacı olana uyguna yapabilirim. Mesala 70x105 tabloyu 50 TL den yapabilirim. Ayrıca elinizdeki bir fotoğrafı veya resmide mail yoluyla bana gönderebilirsiniz istediğiniz ölçüde yapabilirim. Mailim [email protected] ÖRNEK Kanvas Tablolar (70 cmx105 cm)--50TL-- Tablo Özellikleri 70 cm X 105 cm 350gr - Açık Beyaz - %100 Pamuk Astarlı Kanvas 3cm Kenar Kalınlığı - Ahşap Şase - Asılmaya Hazır Yüksek Çözünürlüklü Baskı Kalitesi HP UV Korumalı Solmayan Mürekkep Özel Saten Vernik Kaplama - Kolay Temizleme Ahşap Kasnak Üzeri Germe - %100 El İşçiliği İç Dekorasyonda Sade ve Şık Görünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Dükkan falan var mı bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mithat said: Dükkan falan var mı bir yerde? Esenlerde bir yerimiz var ama cogu urunu siparis uzerine yapiyoruz. Birde internet sitemiz var oradanda bakabilirsiniz. www.stilpazar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kargosu ne kadar tutuyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben de onu sorcaktım yav İzmir'deyim, niyetim var böyle bir kaç tane tablo yaptırmaya ama astarı yüzünden pahalı tutar gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yav said: ben de onu sorcaktım yav İzmir'deyim, niyetim var böyle bir kaç tane tablo yaptırmaya ama astarı yüzünden pahalı tutar gibi geliyor... Hocam mng kargo ile anlasmamiz var ortalama 5tl tutuyo kargo forum hatirina bisiler yaparim gene yada kargoyu ucretsiz gonderebilirim. Ayriyeten ilginize tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Evet o yuzden sordum yerını zira kadıkoy ziverbeye onu getirtmek zaten bı para tutar hani sadece 50 lira vericek olsam veriim sorun degil suan cok ıstedıgım 2 tane tablo var resim elimde gonderıp onları yaptırtmak ısterım acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 en alttaki tablo gerçekten %100 el işiyse gerçekten tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mithat said: Evet o yuzden sordum yerını zira kadıkoy ziverbeye onu getirtmek zaten bı para tutar hani sadece 50 lira vericek olsam veriim sorun degil suan cok ıstedıgım 2 tane tablo var resim elimde gonderıp onları yaptırtmak ısterım acıkcası.Tamam mail adresime atin fotograflari [email protected] a kargoyu ucretsiz gondericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Komik kaçıcak ama acaba hollanda lale ekonomi patlamasıyla ilgili (ki kendim denedim ama olmadı) wall street money never sleeps filminde ki tabloya benzer bısıler yapabılır mısınız ınternette bulamadım kendım benzerını yapmaya calıstım ama olmadı, bir lalenin tamamının resmı bır sadece yapraklı kısmı hemen yanında ve altlarında lale fıyatlarının yukarıya dogru cıkıp ani düşüşü (ekonomik kriz) resmi olması gerekıyor. bunların hepsı var ınternette ama bırlestıremedım eger bunu yapabılırsenız ve bana gosterırsenız onay verdıkten sonra alımı yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Archangel_ said: en alttaki tablo gerçekten %100 el işiyse gerçekten tebrikler. tual kısmından bahsetmiş orada sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mithat said: Komik kaçıcak ama acaba hollanda lale ekonomi patlamasıyla ilgili (ki kendim denedim ama olmadı) wall street money never sleeps filminde ki tabloya benzer bısıler yapabılır mısınız ınternette bulamadım kendım benzerını yapmaya calıstım ama olmadı, bir lalenin tamamının resmı bır sadece yapraklı kısmı hemen yanında ve altlarında lale fıyatlarının yukarıya dogru cıkıp ani düşüşü (ekonomik kriz) resmi olması gerekıyor. bunların hepsı var ınternette ama bırlestıremedım eger bunu yapabılırsenız ve bana gosterırsenız onay verdıkten sonra alımı yaparım. Olabilir hocam iyi bir grafikler arkadasim var fotograflar elinizde ayri ayri varsa onlari birlestirebiliriz fotograflari [email protected] adresine gonderin bir bakalim birlestirip size gonderim begenirseniz tablo yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hmm bende birşeyler istiyebilirim.yurtiçi kargo 3-4 lira tutar bu hafif birşey anadolu yakasındayım.mng kargoymuş farketmez fakat ben istiyorum tablo.siteniz üzerinden mi ulasalım burdan özelden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Red said: hmm bende birşeyler istiyebilirim.yurtiçi kargo 3-4 lira tutar bu hafif birşey anadolu yakasındayım Hocam kargoyu paticik forum kullanicilarina ucretsiz yaptim site uzerinden almak isteyenlerede kupon kodunu yarin yazicam buradan duyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ben gonderdim mail haberleşiriz biraz fazla bişiler istemiş olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 site karışıkta ben kapıda ödeme ile almak istiyorum site bildiğin alışveriş sitesiymiş bende sadece bu alan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mithat said: Ben gonderdim mail haberleşiriz biraz fazla bişiler istemiş olabilirim :D Tamamdir hocam sorun degil ugrasiriz istediginiz gibi yapmaya calisacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bi tanede tony montana alıcam pazarlık yapabilio muyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Red said: site karışıkta ben kapıda ödeme ile almak istiyorum site bildiğin alışveriş sitesiymiş bende sadece bu alan sandım Evet alisveris sitesi reklamcilikla da ugrastigimiz icin alisveris sitesi gerekiyordu oraya koydum. Nerede sorun yasadiniz acaba yarin indirim kupon kodu vericem onu girerseniz kargo ucretsiz olacak. Yarini bekleyin isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Red said: bi tanede tony montana alıcam pazarlık yapabilio muyuz :) Hocam yarin kargo indirimi yapicam siparis vermeden onu bekleyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yok tamam acelem yok.bu tablolar için istediğinizi yapıyoruz tarzı bişi yok yada ben göremedim. mesela sadece paticiğe özel mi ? ben hem istediğim bir resim hemde tony montana düşünoyurm.bayadır kafamda böyle birşey vardı tesaduf oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Red said: yok tamam acelem yok.bu tablolar için istediğinizi yapıyoruz tarzı bişi yok yada ben göremedim. mesela sadece paticiğe özel mi ? ben hem istediğim bir resim hemde tony montana düşünoyurm.bayadır kafamda böyle birşey vardı tesaduf oldu :) Anladim elinizde fotograf varsa [email protected] a atarsaniz onuda tablo yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 el işi mi yoksa direk resim basma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 basmadır. el işi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 çinde 400picasso 400matisse 400de da vinci çalıştırdıkları sweatshopları var! nası el olsun yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar