Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cam filmi uygulama merkezleri


ispatipapaz

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar ben aracıma cam filmi yaptırıcam
2 arka 2 ön 1de arka geniş cama olmaz üzere 5 yere (büyük ön cama yaptırmıycam sorun çıkıyormuş polisler yüzünden) tavsiye edebiliceğinz bi yer var mı? fiyatta sölerseniz iyi olur

ben bostancı oto sanayindeki "llumarda yaptırmayı düşünüyorum" sizce nasıl yaptıran yada yaptırmış tanıdığı olan var mı ? işçilik felan nas
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin ruhsata işlenmesi diye bir şey yok. İşlenmiyor ne yazıkki.
Ancak; arabayı 0 alırken renkli cam varsa arabada renkli cam yazıyor ruhsatta. Polis ceza yazarsa da, (130-140 arası birşeydi cezası) 1 hafta içerisinde filmler çıkmış biçimde TUV muayeneye tekrar sokup, çıktığını onaylatmanız gerekiyor. Yapılmadığı taktirde, 2. çevirmede plaka sorgulanırken çıkarsa, 2. film cezasından trafikten men ediyorlar aracı. Bizzat yaşadım.

Hala film varmı arabada? var. Polis ceza yazarken film değilde başka bir şeye ceza yazdırtın. (emniyet kemeri vs..) 2. yöntemde
polis okullarımıza bağışta bulunmak :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında arabanda yanlış bir şey varsa bile trafik polisinin fiziksel olarak müdahale etmesi, malına zarar vermesi yasak. Ama kimi kime şikayet edeceksin bu ülkede? oda var :)
Bana daha normali denk geldi. Gerçi muayeneye sokmadığım için 2. çevirmede bağladı arabayı uğraştım falan ama en azından filmi kendi sökmeye kalkmadı.

Cam karartılmak isteniyorsa gene en yasala yakın olanı, ruhsatta renkli cam yazan arabaya lazer karartma uygulaması. Renkli cam ayağına yutturulabilitesi var. Ama lazer karartma da ne yazıkki ruhsata işlenmiyor.

Bu cam filmi olayından dolayı camlarına (ön cam dahil) lazerle karartma yaptırmış arkadaşımın olayınıda anlatayım. Gene klasik çevirme, polis durdurdu. (Araba A4 beyaz, ve sıyah cam çok belli oluyordu) Klasik ehliyet ruhsat,sora camlarda film var ceza yazacağım dedi. Polise camlarda film olmadığını anlatana kadar canı çıktı.
-Abi bu camda film yok, lazerle karartıldı bu çıkmaz bu camdan.
-Ben anlamam git lazer ustası bul.

Diyalog aynen bu polisle arasında geçen.
İşin sonrası, cam filminden daha rezalet tahmin ettiğiniz üzere.. Tuv kontrolunde camlar siyah ama film yok. Trafiğe tekrar çıkabilmesi için Uğurlu Glass tan 6 tane cam alınarak sonlandı bu macera.

Eskiden bu kadar cam filmine takık polis yokken, şu anda neden böyle durum diye merak edenler varsa; Hıncal Uluç beyefendi yüzünden.. Köşe yazısında amcam Kıvanç Tatlıtuğ un arabalarındaki Audi + 2 tane jeep camlarının simsiyah olduğunu yazmış, istanbul trafik mudurlugu uyuyor, suc bu. Uyumaya devam edin tarzı bir yazı yazdı. Akabinde 3 araca 180tl ceza kesildi. Ardındanda zaten bu çevirmelerde polise yeni eğlence çıktı.
Haberi merak edenler için: TIK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulda film için bi yönntem duydum ben. Herkes yemiyomuş ama aile babası tipli polislere 2 kez yedirmişler, bilmiyorum doğru mu değil mi.


Yan camlarda film varmış, polis film hede hödö yapmış. Eleman da "ya abi ablam da kullanıyor arabayı, ışıkta beklerken falan bikaç kez rahatsız eden olmuş yan arabadan, biz de son çare bunu yaptık en azından dikkat çekmez falan diye" demiş. 2 kez yedirmiş ama bilmiyorum başka ilde yerler mi, başka polis yer mi sdf. İstanbul pisliğiyle böyle kurtarabiliyor bazen ahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...