ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Merhaba arkadaşlar ben aracıma cam filmi yaptırıcam 2 arka 2 ön 1de arka geniş cama olmaz üzere 5 yere (büyük ön cama yaptırmıycam sorun çıkıyormuş polisler yüzünden) tavsiye edebiliceğinz bi yer var mı? fiyatta sölerseniz iyi olur ben bostancı oto sanayindeki "llumarda yaptırmayı düşünüyorum" sizce nasıl yaptıran yada yaptırmış tanıdığı olan var mı ? işçilik felan nas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 maslak ataturk otosanayideki llumara 2-3 sene once yaptirmistim, mukemmel işçilik ve sorunsuz ürün. direk tavsiye ederim. fiyatı hiçhatırlamıyorum ama 200den fazla degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Lumar Ahmet meşhurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bildiğim kadarıyla polis ruhsatta olmayınca yan camlara dahi olsa problem çıkartabiliyor. ceza kısmını bilmiyorum ama, anahtarla filmi boydan boya çizip hadi git söktür şimdi dediği olaylar duydumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Selam, Cam filmi işlenmiş ruhsat gören var mı; yoksa bu efsane mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya da ruhsata işlenmesine gerek bile olmadan, fabrika çıkışı koyu camlı arabanın camını haşırt diye çizme ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Selam, Film yerine lazer tabir edilen ısıl işlemli cam karartma yaptırmak daha mantıklı o zaman. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Arkadaş yaptırmıştı geçen yıl, polis yolun ortasında çıkarttırdı. Ruhsata işlenmezse sorun yapma hakkına sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çok fazla arabada film var bu kadar abartıldıgını bilmiorm yolun ortasında nasıl cıkarmışki filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Filmin ruhsata işlenmesi diye bir şey yok. İşlenmiyor ne yazıkki. Ancak; arabayı 0 alırken renkli cam varsa arabada renkli cam yazıyor ruhsatta. Polis ceza yazarsa da, (130-140 arası birşeydi cezası) 1 hafta içerisinde filmler çıkmış biçimde TUV muayeneye tekrar sokup, çıktığını onaylatmanız gerekiyor. Yapılmadığı taktirde, 2. çevirmede plaka sorgulanırken çıkarsa, 2. film cezasından trafikten men ediyorlar aracı. Bizzat yaşadım. Hala film varmı arabada? var. Polis ceza yazarken film değilde başka bir şeye ceza yazdırtın. (emniyet kemeri vs..) 2. yöntemde polis okullarımıza bağışta bulunmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tutup çekti filmleri ucundan. Bayağı pis izler kaldı hatta tinerle çıkarttık o izleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aslında arabanda yanlış bir şey varsa bile trafik polisinin fiziksel olarak müdahale etmesi, malına zarar vermesi yasak. Ama kimi kime şikayet edeceksin bu ülkede? oda var :) Bana daha normali denk geldi. Gerçi muayeneye sokmadığım için 2. çevirmede bağladı arabayı uğraştım falan ama en azından filmi kendi sökmeye kalkmadı. Cam karartılmak isteniyorsa gene en yasala yakın olanı, ruhsatta renkli cam yazan arabaya lazer karartma uygulaması. Renkli cam ayağına yutturulabilitesi var. Ama lazer karartma da ne yazıkki ruhsata işlenmiyor. Bu cam filmi olayından dolayı camlarına (ön cam dahil) lazerle karartma yaptırmış arkadaşımın olayınıda anlatayım. Gene klasik çevirme, polis durdurdu. (Araba A4 beyaz, ve sıyah cam çok belli oluyordu) Klasik ehliyet ruhsat,sora camlarda film var ceza yazacağım dedi. Polise camlarda film olmadığını anlatana kadar canı çıktı. -Abi bu camda film yok, lazerle karartıldı bu çıkmaz bu camdan. -Ben anlamam git lazer ustası bul. Diyalog aynen bu polisle arasında geçen. İşin sonrası, cam filminden daha rezalet tahmin ettiğiniz üzere.. Tuv kontrolunde camlar siyah ama film yok. Trafiğe tekrar çıkabilmesi için Uğurlu Glass tan 6 tane cam alınarak sonlandı bu macera. Eskiden bu kadar cam filmine takık polis yokken, şu anda neden böyle durum diye merak edenler varsa; Hıncal Uluç beyefendi yüzünden.. Köşe yazısında amcam Kıvanç Tatlıtuğ un arabalarındaki Audi + 2 tane jeep camlarının simsiyah olduğunu yazmış, istanbul trafik mudurlugu uyuyor, suc bu. Uyumaya devam edin tarzı bir yazı yazdı. Akabinde 3 araca 180tl ceza kesildi. Ardındanda zaten bu çevirmelerde polise yeni eğlence çıktı. Haberi merak edenler için: TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 riski kabul etmiyosan taktirmayacaksin. boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İstanbulda film için bi yönntem duydum ben. Herkes yemiyomuş ama aile babası tipli polislere 2 kez yedirmişler, bilmiyorum doğru mu değil mi. Yan camlarda film varmış, polis film hede hödö yapmış. Eleman da "ya abi ablam da kullanıyor arabayı, ışıkta beklerken falan bikaç kez rahatsız eden olmuş yan arabadan, biz de son çare bunu yaptık en azından dikkat çekmez falan diye" demiş. 2 kez yedirmiş ama bilmiyorum başka ilde yerler mi, başka polis yer mi sdf. İstanbul pisliğiyle böyle kurtarabiliyor bazen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bizim arkadaşın arabasında da vardı. Polis affetmemiş çizmiş anahtarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Gemlik'te de affedileni duymadım ben daha. Direk anahtarla çarpı atıp hadi deyip gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bune abi soğudum yani yaptırmıcam heralde bu kadar sorun cıkartıomuya off bide oracıkta sökmeye calısması ne abi yok film değile ? çizio camı çizik olarak mı kalıcak nası mantık bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mantıksız evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yaptırma, hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bugun fiyat sordum llumara 300 tl dedi bostancıda edit: bugun yazmısım cmt olucaktı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yaptır yaptır çok koyu olmadıkça problem olmuyo 1 senedir araba kullanıyorum girmediğim çevirme kalmadı hiç de problem çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi camları kapkpara tamamen içerisi gozukmicek şekilde film yaptırırsanız dikkat çekmemesi mumkun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yok orta koyulukta yaptırmaya karar verdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Selam, Cam filmi uygulatanlar dışardan ve içerden fotoğraf çekip koyabilirler mi lütfen. Bir de tabi yaptırdıkları filmin marka ve modelini belirtsinler lütfen :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ben yaptırınca koyucam ( yaptırıcağım marka llumar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar