AthleT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 "en değerli hayalimdin sen,: kendini yıktın!... elden çıkarmak istemediğin gerçekler vardı,herhalde: bir yarım-yamalak felsefecinin hayali olmak ise, istemedin. oysa, onun, yaşamında bir kez olsun gerçekleştirdiği, gerçek hale getirebildiği tek hayali olabilirdin - hatta sanıyorum , bunu istiyordun da... hayalden gerçekliğe giden yoldaki adımı atmadın - "kaçtım" dedin... işte: kaçtığın kendindi - belki de, benim gerçekleşen hayalim olabilseydin, kendi en yoğun gerçekliğin de olabilirdin... kim bilir, artık - geçti..." oruç aruoba - ile
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 “The world is not a wish-granting factory.”
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 "doğu'da kızlar kadın doğar. ecellerinden önce ölürler. ilk yemeği anasının memesinden gelen ve yediği çanağa tükürmekte sakınca görmeyen erkek, o kadar çok kadın gömer ki toprak bile artık dişidir. bu yüzden toprak ana diye bilinir. diri diri gömüle gömüle toprağı bile kadın yapmışlardır. bu yüzden verimsiz ve çoraktır. buna da kadının intikamı denir."
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 İnsanlar 'ne söyledikleri' yerine 'nasıl kişiler' olduklarını merak ettiklerinde, aslında sadece konuşabilmeyi becermiş oluyorlar, iletişimi değil. İletişimsizlik Becerisi - A. Kadir Özer
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Azgın nehirler küçük derelerden doğar Ve ulu meşelerin ömrü palamutlarla başlar.
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 "sonunda tanrı sıkıntıdan patlamıştır. buna da big bang denir."
ahmd Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 "o toprak taşlıdır louis, ellerinle kazarken tırnakların kanlar içinde kalır, ama insanın kalbi daha taşlıdır."
ahmd Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 "dünya tanrısı çıldırmış, bir erkek ve bir kadın dışında bütün yaşımı yok etmişti. toprak bir kafatası gibiydi. çukurları kuru, nehir yatakları gri, yüzeyi maden griliğinde. kadınla erkek gözyaşlarıyla suladı toprağı ve tekrar verimli kıldı. böylece yaşam geri döndü dünyaya"
buraksk Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Durma üz kendini üzebildigin kadar, hatalarını düzeltecekse. Düşünme hiç şu anını, düşüncesizlik garantiliyorsa yarını. Ve kork ölümden ölesiye, korkun seni ölümsüzleştirecekse. - William SHAKESPEARE -
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Gozleri uzaklara dalan birinin yakinlarda olmayan bir hikayesi vardir.
loop Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Okul yıllarında, okuduğum her kitapta, hoşuma giden bir paragrafı bir yere not alıyordum. Şimdi nerdedir bilmem..
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ne de olsa memuriyet bir hayatta kalma sanatıydı. Memurlar, daima hayatta kalacak ve kıyametin resmiyet kazanmasını sağlayacak olanlardı. Yalnız tek sorunları, bütün tırnaklarıyla ve bordrolarıyla tutundukları o hayatla ne yapacakları hakkında hiçbir fikirlerinin olmamasıydı. Çünkü henüz konuyla ilgili bir yönetmelik yayımlanmamıştı.
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BXNCpUxCcAAlP8l.jpg
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 "Leon diye bir film varmış"vari bir mesaj olacak ama gene de atmadan edemedim bu mesajı. İşte geliyor. David Copperfield'ın ilk paragrafı: "WHETHER I shall turn out to be the hero of my own life, or whether that station will be held by anybody else, these pages must show. To begin my life with the beginning of my life, I record that I was born (as I have been informed and believe) on a Friday, at twelve o’clock at night. It was remarked that the clock began to strike, and I began to cry, simultaneously." http://www.bartleby.com/307/1.html
Utk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ''Öldüm ve bir bahçeye gömüldüm.'', ''Beyhude Ömrüm''
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sırf yazmış olmak için yazasım vardı, yazdım. Ü.Y.L.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 “Bugün ne öğrendin?” “İtalyanca seni seviyorum demeyi.” “İtalyan bir sevgilin mi var?” “Hayır, İspanyol dilinde okuyan bir kız var.” “Niye İspanyolcasını öğrenmedin o zaman?” “Bütün dillerin temeli İtalyanca dediler.” “O da seni seviyor mu?” “Hayır, ne münasebet.”
zeper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 görmek bir kum tanesi’nde bir dünya, ve bir cennet bir yaban çiçeği’nde tutmak sonsuzluğu avucunda, ve ebediyeti bir saatin içinde. William Blake orjinali "To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand And eternity in an hour.”
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Her zaman sarhoş olmalı. Her şey bunda: Tek sorun bu. Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken Zaman'ın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? Şarapla, şiirle ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Ve bazı bazı, bir sarayın basamakları, bir hendeğin yeşil otları üzerinde, odanızın donuk yalnızlığı içinde, sarhoşluğunuz azalmış ya da büsbütün geçmiş bir durumda uyanırsanız, sorun yele, dalgaya, yıldıza, kuşa, saate sorun, her kaçan şeye, inleyen, yuvarlanan, şakıyan konuşan her şeye sorun, "saat kaç" deyin; yel, dalga, yıldız, kuş, saat hemen verecektir karşılığını:"Sarhoş olma saatidir. Zamanın inim inim inleyen köleleri olmamak için sarhoş olun durmamacasına! Şarapla, şiirle ya da erdemle, nasıl isterseniz. Cehenneme Övgü - Gündüz Vassaf
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 The speech of a maiden should no man trust nor the words which a woman says; for their hearts were shaped on a whirling wheel and falsehood fixed in their breasts. -the Hávamál hepsi ayrı fantastik ama bu güne özel bu...
Öne çıkan mesajlar