Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ve.. Arabanın altına tornovida ile giriyorsun ve fanın radyatörün üstünde olduğu yere fan kanatçıkları arasından tornovidayı geçirip saplıyorsun araba ısınıyor veeee dumanlar çıkıyor:D Benzin kapağını açabiliyorsan içine toz şeker doldur şeker benzinde erimez ama benzinin maddesini bozduğu için stop eder araba sonra motoru ters çeviirip temizletmesi gerekiyor bir oyuncak hamurun üstüne raptiye yapıştırıyorsun sonra shootgun mermisinin altına hamuru koyuyorsun raptiyeye bastırınca merminin kapsülüne gelicek şekilde sonra o shootgun mermisini lastiğin gidiş yönüne doğru dayıyarak koyuyorsun hareket edince mermi patlıyor lastik paramparça oluyor (bunu denemek önerilmez ölebilirsin) Araba depolarının genelde altında tıpası olur onu açıyorsun sonra önceden hazırladığın ortasından çivi geçirilmiş hamuru çaat diye yapıştırıyorsun deliğe sonra hamurın çivisine sağlamca misina düğümlüyorsun ve misinayı hareket eden bir parçaya takıyorsun araç hareket edince benzini akıyor öhen çok doluyum[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
_Atreides_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Abi bu nası yaratıcılıktır nası şeytani bu nası sinsice planlardır ehe chemical saygılar abi..ehe çay katiim..peki saygılar
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kemi b1 si.dir ya. :D[signature][hline]Madcat..
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oha tırstım. bu arada pislik yaparsanız karşı saldırı da gelebilir.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Git şöyle okkalı kocaman bi bıçak al bir kağıda not yaz. Oraya geliriz bilmemne diye. Bıçakla birlikte heriflerin kapıya sapla![signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 :) crossbow ile yapacna onu[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ki.. :) Adamın müzik setinin yerini biliyosan cep telefonunu müzik setinin olduğu yere doğru yakınlaştır.Dıdıdıdııdı diye iğrenç bi ses geliyo bunu bi 10-15 kere tekrarla müzikden eser kalmaz. :) Yada nizami bi şekilde saatlerce kalorifere vur..anlıyolar kapatıyolar. :) Bu iki seçenekte de başarılı olamazsan git suratını dümdüz et, babası gelirse beni çağır. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 duvarlar inceyse mikrodalga cihazı ile eşyalarını yakabilirsin:D[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kusura bakma da çok pislikmişsiniz chemical saygıyla eğiliyorum, Allahtan memlekette anarşi falan kalmadı yoksa potansiyel var yani...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 neighbours from hell i oyna çok şey kaparsın :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Chemi beni korkutuyorsun :-o[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 cevre il mudurlugune gidip dilekce veriyorsun, gurultu dilekcesi. sonra onlara gurultu baslayacagi zamana yakin haber veriyorsun, ekip geliyor senin evinde gurultu olcumu yapiyor. sonra tutanak tutuyorlar islem yapiyorlar. once yukaridaki zibidiler uyariliyor. bir daha yaparlarsa tekrar olcum, bu sefer 2 milyar kadar para cezasi. - sanirim hapis de eklendi artik -. bir daha yaparlarsa 4. bir daha 8. bir daha 16.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 1.Bir kova alıp az miktarda benzin, kolonya veya ispirto dolduruyosun. 2.Kovaya tuvalet kağıdı koyuyosun 3.karışımı kapıya boca ediyosun 4.yakıyosun 5.1 dk. sonra zile basıp kaçıyorsun kapıya dokunduğu anda eli yanar. açabilirse de acayip korkar.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Soth, 20 Ağustos 2004 18:14 tarihinde demiş ki: 1-kapının önüne ölü bi hayvan cesedi koyun:-P gidin bi hayvan satan dukkana alın bi akvaryumda yasayan yılan öldürüp koyun kapıyo ya da kapının acık oldugu bi an eve salın:) 2- kapıcı sabahları ihtiyaca cıkıyor mu? yani genelde aksamdan kapıyo poset asılır ne bilim ekmek felan bırakır kapıcı eger öle bi olay varsa kapıcı posete ekmegi bıraktıktan sora posetin icine taratula koyun mümkünse canlı:) yılan buyuk gelir dikkat ceker dısardan 3- eger sabah kaıpyı ilk kadın acıyosa fare lesi de cok iş gorur adam piskopat sakın hayvanla yaklasmayın kendi fantasilerini ustunde uygular dikkat ha :D :D :D
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Lol banada yardım adamlar evin dibinde davullu zurnalı evleniyor birde piyanist şantör getirmişler tırllatacam ben ne yapayım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Abi ben Aksaray'da otururken sessizce klasik gitarımı alıp elime gitarımı çalıodum yan komşu duvardan YETERIN LAAAAYN ZABAHDAN BERI DINGIR DINGIR Diye bağırmıştı. Tırsmıştım. Yaşta 14 dü. Ne mallar var dedim 2 gün sonra bide adam Sivil Savunma müdürüydü :) Nası adamları müdür yapmışlar telefon aç söv daha iyi...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 oha oha siz aşmişsiniz ya , Terör bu resmen be ,ama bu konularda size tam puan adam intihar eder be bu kadar şeyden sonra.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Araba'da sakız olayı kopardı beni Chemi ne diyeyim uğraşılmaz abi seninle askerde olsan herhalde seni özel bi yere fln koyarlar düşman kalmaz lan bu fikirlerle :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 oha be en fazla adamı döversin yani bu ne şiddet :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 böyle durumlarda direk 1 doz anarchist cookbook yazıyorum madura. çeşitli boya numaraları var işe yararmı bilmiyorum ama benim en hoşuma gideni disket bombası disketin içini açıyosun ağzına kadar kibrit başı kırıp dolduruyosun kapatıyosun(her yerine ama disketin okunduğu yere fln da yani, amaç disket okunduğu zaman onların alev alması :)) sonra bunu arkadasın afili bi şekilde sayın şahışların posta kutusuna atıyosun.. voila![signature][hline]Your Ad Here!
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 disket işe yaramaz türk kibritleri ile en azından:) hangi kimyasal ile olduğunu unuttum (ühühü) ama fosfor sanırım beyaz fosfor ekleyince kibritler sürtününce alev alıyor ondan yapman lazım En temizi diskete nitrogliserini pamuğa emdirip doldurursun ortasındaki dönen cismin etrafına kristalleşmiş patlayıcı damlatır donmasını beklersin disket döndüğü an güm:)[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kemikıl kardeş, bi psikoloğa git. Bilimcesi nası diolar bilmemde sende aşırı fırlamalık mevcut. KArdeş sen bakma bu adama, git paşalar gibin şikayetini yap gerekli mercilere.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 eheh chemicalin önünde saygıyla eğiliorum harbi anarşi yoq :) ama o kapıları tornavidayla sabitledikten soora uyuz ıolduun komşunun ziline bant yapıştırcan kapıyı da açamıcak aaalıcak içerde şerefsiz alsın bakalım müzik nasıl oluomuş :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Chemical, 23 Ağustos 2004 11:28 tarihinde demiş ki: disket işe yaramaz türk kibritleri ile en azından:) hangi kimyasal ile olduğunu unuttum (ühühü) ama fosfor sanırım beyaz fosfor ekleyince kibritler sürtününce alev alıyor ondan yapman lazım En temizi diskete nitrogliserini pamuğa emdirip doldurursun ortasındaki dönen cismin etrafına kristalleşmiş patlayıcı damlatır donmasını beklersin disket döndüğü an güm:) bu insanevladının çok zamnı var galiba böyle şeyler için[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aha iyi fikir önce sabitlicen sonra zili sıkıştırıcan ahaha:D[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
Öne çıkan mesajlar